İyi geceler hepinize. Hemen hemen herkesin aşina olduğu bir konuda değerli fikirlerinize ihtiyacım var 
İki ay önce erkek arkadaşımdan ayrıldım. Daha doğrusu terk edildim
Buraya da konu açmıştım belki hatırlayanınız vardır, sınavlarımın bitmesinin ardından terk etmişti beni. 10 aylık bir ilişkiydi. Konuya gelecek olursak, 2 aydır ne yerdeyim ne gökteyim. İyi miyim değil miyim ben de bilmiyorum. Hiç beklemediğim bir anda bitirdi ilişkimizi ve çok hazırlıksız yakalandım. Bu işi en kısa sürede nasıl atlatacağım hakkında hiçbir fikrim yok
Değerli önerilerinize ihtiyacım var. Bir gün umursamazsam diğer gün dipteyim. Endişelenmeye başladım bu gidişle unutmamın aylarımı almasından korkuyorum. Bu arada ayrıldıktan sonra hiçbir iletişimde bulunmadık sayılır, ben ona hiçbir şekilde yazmadım. Sadece o Ankaradaki malum patlamalardan sonra iyi olup olmadığımı sordu kısa konuştuk. Benim onu unutamadığımı belli edecek hiçbir hareketim olmadı. Tabii kendimi tutmak hiç kolay olmadı
Bu sürede onun hesaplarını kontrol etmemek için de kendimi çok zorladım bazen tutamadım baktım. Üç gün önce tutamadığım anlardan biriydi, hesabında yüksek ihtimalle benimle ilgili bir yazı paylaşmış yine darmadağın oldum üç gündür düşünmekten başım çatlıyor.
Eminim aranızda benim gibi bu süreçleri geçirmiş olanlar vardır. En kısa sürede nasıl atlatabilirim bu durumu? 2 ayda hiç ilerleyememiş olmak beni çok korkutuyor bu acı geçmeyecekmiş gibi geliyor

İki ay önce erkek arkadaşımdan ayrıldım. Daha doğrusu terk edildim

Eminim aranızda benim gibi bu süreçleri geçirmiş olanlar vardır. En kısa sürede nasıl atlatabilirim bu durumu? 2 ayda hiç ilerleyememiş olmak beni çok korkutuyor bu acı geçmeyecekmiş gibi geliyor