Ayrılığın Ardından

esincee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
461
390
303
İyi geceler hepinize. Hemen hemen herkesin aşina olduğu bir konuda değerli fikirlerinize ihtiyacım var :110:

İki ay önce erkek arkadaşımdan ayrıldım. Daha doğrusu terk edildim :110: Buraya da konu açmıştım belki hatırlayanınız vardır, sınavlarımın bitmesinin ardından terk etmişti beni. 10 aylık bir ilişkiydi. Konuya gelecek olursak, 2 aydır ne yerdeyim ne gökteyim. İyi miyim değil miyim ben de bilmiyorum. Hiç beklemediğim bir anda bitirdi ilişkimizi ve çok hazırlıksız yakalandım. Bu işi en kısa sürede nasıl atlatacağım hakkında hiçbir fikrim yok o_O Değerli önerilerinize ihtiyacım var. Bir gün umursamazsam diğer gün dipteyim. Endişelenmeye başladım bu gidişle unutmamın aylarımı almasından korkuyorum. Bu arada ayrıldıktan sonra hiçbir iletişimde bulunmadık sayılır, ben ona hiçbir şekilde yazmadım. Sadece o Ankaradaki malum patlamalardan sonra iyi olup olmadığımı sordu kısa konuştuk. Benim onu unutamadığımı belli edecek hiçbir hareketim olmadı. Tabii kendimi tutmak hiç kolay olmadı :KK43: Bu sürede onun hesaplarını kontrol etmemek için de kendimi çok zorladım bazen tutamadım baktım. Üç gün önce tutamadığım anlardan biriydi, hesabında yüksek ihtimalle benimle ilgili bir yazı paylaşmış yine darmadağın oldum üç gündür düşünmekten başım çatlıyor.

Eminim aranızda benim gibi bu süreçleri geçirmiş olanlar vardır. En kısa sürede nasıl atlatabilirim bu durumu? 2 ayda hiç ilerleyememiş olmak beni çok korkutuyor bu acı geçmeyecekmiş gibi geliyor :KK61:

o zaman da yazmistim, simdi de yaziyorum. derslerine odaklan. ne ahmetler gider, ne metmetler gelir; yalniz istikbali aydin olanlar her zaman kalici olur.

E esincee

Teşekkürler. Derslerime odaklanmış durumdayım aslında ders programımı aksatmıyorum. Ama duygu mekanizmamı denetleyemiyorum.

10 gün 15 gün olsa neyse de 2 ay artık gerçekten bitmiş bence. Kendine odaklan saçını değiştir yeni makyaj teknikleri spora başlamak vb yararlı olur bence.

Düşünmemeye çalış yani aklına gelince aç kitap oku ,müzik dinle hareketli ,veya dışarı çık kafanı dağıtacak şeyler yap ders dışında da düşünürsen unutamazsın birde kötü şeyler yaşadıysanız o aklına gelince o yaşadıklarını göz önüne getir ,çocuk seni terk etmiş gururunu hiçe sayma ,değmeyecek insan için de sakın ağlama .Kendine Çeki düzen ver ,herşey geçiyor ,atlatılıyor geçmişine dönüp baktığında dapişmam oluyorsun onca Zaman'larını heba ettiğin için

Ben anladım ki aslında insan X kişisini değil, ona karşı beslediği duyguları özlüyor. Aşk, sevgi bunlar çok önemli ve kıymetli duygular. Kime beslediğiniz değil hissedip hissedemiyor olmak önemli. Değilse kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Aynı duyguları en yakın zamanda tekrar hissetmeniz dileğiyle...

10 gün 15 gün olsa neyse de 2 ay artık gerçekten bitmiş bence. Kendine odaklan saçını değiştir yeni makyaj teknikleri spora başlamak vb yararlı olur bence.

İlk cümlen beni biraz kendime getirdi. Gerçekten bitmiş artık benim de toparlanmam lazım. Bütün iş gerçekten bittiğini kabullenmekte belki de.

Ben anladım ki aslında insan X kişisini değil, ona karşı beslediği duyguları özlüyor. Aşk, sevgi bunlar çok önemli ve kıymetli duygular. Kime beslediğiniz değil hissedip hissedemiyor olmak önemli. Değilse kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Aynı duyguları en yakın zamanda tekrar hissetmeniz dileğiyle...

Çok teşekkür ederim inşallah Allah size de gönlünüzden geçeni verir. Çok haklısınız sanırım hissettiklerimin hiçe sayılması benim dengemi bozan, o hisler gerçekten de çok kıymetli. Hissedecek birine rastlamak da kolay olmuyor. Ama bu durumda başka da bir seçeneğim yok, o hisleri hissetmeyen birinde ısrar etmek manasız. Zaten bu manasızlığın farkında olduğum için sessiz kaldım bu kadar.

Vallahi çok doğru. Kalp çarpmayı seviyor ne yapsın.

Bende yeni bi ayrılık geçirdim. Aklıma gelince sadece tartışıp, ayrıldığımız zamanı düşünüyorum. Çünkü haketmediğim şeylerdi. Hergün iyice soğuyorum. Sende öyle yap belki işe yarar.

Karşılıklı olsun o çarpıntı tek başına çarpıntı hiç güzel olmuyor :KK16:
Olur olur. Karşılıklı da olur zamanı gelince. Aşk acısı da güzeldir. Melankolinin dibine vurur insan. Sonra bi bakar tekrar kıpırtılar başlıyor yüreğinde. Ahhh aşk. Acısı da güzel be :KK68:

Ilk asik oldugumu sandigim adamdan ayrildigimda uc ay boyunca aciyooor icim aciyooor diye haykira haykira dolasiyordum.
Sonra annemi kaybettim ve ogrendim ki asla gecmeyecek hic hafiflemeyecek tek aci annemi kaybetmek oldu.
Suan hic gecmeyecek sandigin kırgınlık gun geliyor tebessumle hatirlanabiliyor, ihtiyacin olan biraz zaman..

Ben asla acimi erteleyerek hafifletemem. Benim o aciyi dibine kadar yasamam lazim taa en diplere batmam lazim ki cikabileyim. Herkes farklidir.
Benim bir seye canim sıkılırsa uzulursem bi hareketli sarki acayim demem. Canimi en cok yakacak sarkiyi acarim cokerim de cokerim. Acimi tetiklicek her turlu sarkiyi dinler her turlu filmi izlerim. Sonra canim daha az yanmaya baslar, biraz gectikten sonra daha da az. En sonunda atlatirim ve cikarim o ruh halinden, bir bakmisim gecmis.
Benim yontemim bu, ben eger uzuldugumde hareketli bi sarki acarsam, gezmeye gidersem, dıptıs dıptıs eglenmeye calisirsam uc gunde atlatacagim seyi 3 ayda atlatamam. Acimi ertelemem, erteledikce bana zarar. Cekilecek bir aci varsa o cekilir. Ben hakkiyla cekerim :)

Back
X