• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılık acısı nasıl en aza indirgenebilir?

Canım evde fazla durma.Yalnız kalmamaya çalış.
Bu dönemde arkadaşlarla aktivitelerini çoğalt. Gerçekten çok faydası oluyor.:34:
Ücretsiz meslek edindirme kursları var. Onlara kaydolabilirsin.
Onu hatırlatan bir eşya varsa çöpe at gitsin.:20:
Onu hatırlatan müzikler dinleme sakın. Slow müziklerde dahil.
Facende yada twitterinde ekli ise düşünmeden sil..:20:

Benim önerilerim bunlar canım..
Bi söz var çok severim bunu. Hayatında uygula derim ;)
"Eğer bir kişiyi gerçekten unutmak istiyorsan onunla yaşadıklarını değil sana YAŞATTIKLARINI hatırla."

son cumlen cok cok cokkkk dogru... cok begendim..tebrikler...

ölüm acısı da gördüm ayrılık acısı da ,her ikisinnden de iki kez..
Ayrılık acısı daha çok yıprattı,depresyona soktu,daha uzun sürede hafifledi,geçti ama yaraladı da geçti..Hatta ben daha önce boşanma yaşadığım için daha ağır geçti..Hala izleri var..Hala aklıma geliyor arada.İlk ateşi kalmasa da...Alışıyorum onsuzluğa..Hani onu onsuz sevmeye alışıyorum..onsuzluk ilk zamanki gibi ateş gibi yakmıyor..,
Ölüm temiz bir kere..Eski eşim için ''keşke ölseydi''cümlesini kurmuştum ilkzamanlar..
Ölmedi yaşıyor..Keyfi eminim benimki kadar bozuk değildir..

Artık kimseye kendimi kaptırmayacağım;böyle nasıl ilişik yaşanacaksa..Mecbur kaptırmayacağım..Ama ona da çaktırmayacağım..Bunlar da acı ders bize..

Bensiz olmayı,sensiz olmayı seçti,kendi kararları, yapacak birşey yok.Belki birgün pişman olacaklar elleriyle yaptıkları için.Ama yüzleri olmayack o ayrı..Tahmin ediyorum onlar da bir zaman sonra bir nebze pişmanlık duygusu yaşamıştır.. Ama onlar bizim gibi duygusal olmadıkları için bize ulaşmaz içbunalım haberleri..Ah ah..

Bize düşen onur yapıp peşlerine düşmemek..Bari saygı duysunlar..Kurtulması gereken biri olarak görmesinler...

Son düzenleme:
Bende kendimce bir kaç şey yazayım.

-Yaşadıklarından asla pişman olma,onlar sana çok şey kattı
-Her olayda mutlaka bir hayır olduğunu düşün
-Acının mutlaka ama mutlaka bir gün geçeceğine inan.
-Üzülmemeye çalışma,üzül sonunda kendini toparlayacağını bil
-Hayatta en büyük acıyı senin yaşadığını düşünme,ne acılar var(ölüm,boşanma,aldatılma vs.)
-Dua et,sabret
-Hedeflerine yönel
-Kimseye muhtaç olmadığını hatırla
-Ondan önce nasıl güçlü olduğunu düşün,yine öyle olcaksın

öncelikle geç cevap verdiğim için hepinizden özürdilerim kızlar:( yurtta kaldığım için pek internete girme olanağım olmadı..fırsat elime geçince yazdıklarınızı okudum,çok teşekkür ederim herkes kendi acısı gibi benimseyip cevap vermiş..bugun tam1 hafta oldu..ama nasıl oldu ne siz sorun ne ben söyleyim,okula gidince bi bakmışım kopmuşum dersten önümde tuttuğum not kalmış yarım..diorum kendine gel, o seni fırlatıp attı duygularını önemsemedi,biliyorum sonradan dank edecek belki araycak ama,artık içimdekileri öyle bi atıp tabiri caizse kusmak istiyorum ki anlatamam,atayım ki aradığında açmayım,içimde bişeyler kıpırdamasın..nasıl yapacağım bilmiyorum,çok dua ediyorum çoookk,dedğiniz gb bir kelime bile beni saatlerce ağlatmaya yetiyor ahh ahh:(( tekrar hepinize teşkkr ederimmm

hiç bir şey azaltmıyor bende zaman ilerledikçe düzelirmi bilmiyorum 2 ay oldu ama yok hiç bir şey mutlu etmiyor gezmek eğlenmek her şey onu bana hatırlatıyor..

ayrılığın tek ilacı kesinlik dua ve zaman.
böyle durumlarda insana en iyi gelen şey dua etmek.
sabredince herşeyin güzel olacağına inanmak.
umarım en az hasarla atlatabilirsin.

ayrılığın tek ilacı kesinlik dua ve zaman.
böyle durumlarda insana en iyi gelen şey dua etmek.
sabredince herşeyin güzel olacağına inanmak.
umarım en az hasarla atlatabilirsin.

bir başkasının hele de sevdiğin ve sevdiğini sandığın insanın sende hasar bırakması ne kadar güzel(!) öyle değilmi...bakıyorum bazı kızlara afedersin hiçbiyerlerine takmıyorlar sevgililerini ama nedense öyle bir mutlular ki onları görmek bile kendime bakıp,sevdiğim insanın hak etmediğim şeyleri yapması dengemi bozuyor adeta..içimdekileri keşke size tam anlamıyla dökebilsem..inanın kelime bulamıyorum boğazımda bişeyler düğümleniyor...

bu ayrılık bnaa fenaya patladı.. :) 4 gündür bu acıyı çekiyorum.. ehliyete yazıldım almanca kursuna yazıldım capoeira kursuna yazıldım artı dersanem varrr yani onu düşünmeye vaktim kalmadı :) ama işte gece kafamı yastığa koyuncaaa ne olacakkk.. offf offffff...........

bu ayrılık bnaa fenaya patladı.. :) 4 gündür bu acıyı çekiyorum.. ehliyete yazıldım almanca kursuna yazıldım capoeira kursuna yazıldım artı dersanem varrr yani onu düşünmeye vaktim kalmadı :) ama işte gece kafamı yastığa koyuncaaa ne olacakkk.. offf offffff...........

evet gün içinde bi şekilde acını içine gömebiliyorsun..ama işte gece herkes yattığında kendinle kaldığında en kötüsüde o.banada baya fenaya patladı anlıyorum seni:) yapmadığım iş kalmayacak bu şekilde:P

en geç 11 de yatan ben kaç gündür dön dön yatakta bir hal oluyorumm yyyaa işte böyleee ama bu yolda ölmek var dönmek yok gösterecem ona dünya kaç bucak :)

en geç 11 de yatan ben kaç gündür dön dön yatakta bir hal oluyorumm yyyaa işte böyleee ama bu yolda ölmek var dönmek yok gösterecem ona dünya kaç bucak :)

aynen yaa aynen o yatağın içinde dönüyorum yer değiştiriyorum yastığı atıyorum yorganı buruşturup atıyorum kısacası savaş veriyorum uyumak için:) özle olmazsa nedeninizi öğrenebilirmiyim:)o mu ayrıldı senden:o

ay varyaa ben aslında melek gibi kızım ama işte değeriimi bilemedi :P şaka bir yana yola çıkacaktı işle ilgilimistanbula gitmesi gerekti bende mesaj attım cevap vermedi doğal olarak merak ettimm aradımmm açtı açmaz olaydı neye uğradığımı şaşırdım saydı saydııııneymiş merak edecek ne varmış uyuyormuş yola gidecekmiş iyide uyumadan önce insan demez mi kaç saat habersiz kaldım ki çok panik biriyim benn bende bitirdim iyi ne halin varsa gör dedimm olann bu :)

ay varyaa ben aslında melek gibi kızım ama işte değeriimi bilemedi :P şaka bir yana yola çıkacaktı işle ilgilimistanbula gitmesi gerekti bende mesaj attım cevap vermedi doğal olarak merak ettimm aradımmm açtı açmaz olaydı neye uğradığımı şaşırdım saydı saydııııneymiş merak edecek ne varmış uyuyormuş yola gidecekmiş iyide uyumadan önce insan demez mi kaç saat habersiz kaldım ki çok panik biriyim benn bende bitirdim iyi ne halin varsa gör dedimm olann bu :)

ohoo sizinkinde pek bişey yokmuş iyileşir sizin ilişkiniz:) bizimki yoğun bakımda,öldü diyebilirim..yalan,şüpheli hareketler fln e bende insanım,benimde güvene,anlayışa ihtiyacım var ..hele bana kapı orda demesi yokmuydu?işte o an içimde bişeyler koptu..

aslında benimde ilgiye alakaya ihtiyacım var çok kırıldım bende haketmediğim şeyleri yaşıyorum.. uzun bir süre kalmalı böyle stresten hasta oldum... dilerim kapına gelir ayaklarına kapanır inşallahhhh :) erkekleerden nefret etmeye başladım valla yaaa kendilerini ne sanıyoo bunlarrr gerçi hata bizdeee tepemize çıkardık vazgeçilmezimiz yaptık.. yine olan bizee oldu onlar keyiflerinde. ok pis ağlayasım geldiiii :43::43:

aslında benimde ilgiye alakaya ihtiyacım var çok kırıldım bende haketmediğim şeyleri yaşıyorum.. uzun bir süre kalmalı böyle stresten hasta oldum... dilerim kapına gelir ayaklarına kapanır inşallahhhh :) erkekleerden nefret etmeye başladım valla yaaa kendilerini ne sanıyoo bunlarrr gerçi hata bizdeee tepemize çıkardık vazgeçilmezimiz yaptık.. yine olan bizee oldu onlar keyiflerinde. ok pis ağlayasım geldiiii :43::43:

aminn aminn:9 bnde dilerim köpeğin olur:D evet sanki dünya onların etrafında dönüyor,onlarsız yapamayız bizz ah vaahh yazık bize bunlara bu kadar yüz verdiğimiz içinn yazıkkk!der kız bende ağlarım sakın bak gözlerim doldu

tamam ağlamak yok gülmek varr :) bugun tekrar dönecekti uçaklamı gelecek acaba yoksa otobüslemi meraktan çatlıyorumm valla

Back
X