Ayrılık acısı ne zaman geçer?

rayiham

kaf dağının ardındaki prenses'idim hani..
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
427
588
303
Evlilikte ayrılma noktasına gelinmişse ve deli gibi üzülsen de, hasta olsan elin kolun kalkmasa ağlasan ağlasan ağlasan yine geçer evet ama nasıl ne zaman?

Geçen bi yazı okumuştum 17 ay 26 gün demişler sevdiğinizin acısını unutma süresi için.Tabi ki bu işin formalite kısmı, ama siz yine de başka uğraşlar bularak zihninizi oyalayarak belki daha iyi bi iş çıkarırsınız.Unutmayın kimse sizden daha değerli değil dünyaya tekrar gelmeyeceksiniz

ben ayrıldığım insanı yaklaşık 3 sene sonra tam anlamıyla unuttum. ve o üçün üzerine bir 2 sene sonra da şuanda hayatımdaki insanla nişanlıyım.. çok severek ve isteyerek.. duygular çok garip.. ve her acı külleniyor zamanla inanın. evlilikte ayrılık eminim çok çok daha zordur.. ortak yaşantı, ortak anılar, mahreminizi paylaşmak.. ama zaman herşeyin ilacıymış, yaşayarak öğrendim. siz sanırım şuanda evlisiniz. ayrılma noktasına gelecek kadar ciddi mi durum?

Kisiye gore degisir diye düşünüyorum
Allah baska aci gostermesin

Evet

2 yıl kadar. Yani bir düzen kurasıya acıtır diye düşünüyorum.

7 ayda geçti benim acım şuan o acının on katı kadar da mutluyum çok şükür

Geçmez sadece alışılır.. nasır gibi bir süre sonra üzerine basmadıkca acımaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…