Ayrılık acısı ne zaman geçer?

Kişiye, iliskiye, yasanilanlara gore degisir.. Bi matematigi yok.. Bazen geçer bazen bi ömür sizlar..

Ayrılık da bir tür yas sürecidir, zira sevdiğiniz, hayatınızı paylaştığınız biri çıkıp gidiyor. Yasınızı tutmanız gerekiyorsa tutun, bastırmayın. Ağlamak istiyorsanız ağlayın, içinizi dökmek istiyorsanız sayfalara dökün, dostunuza dökün. Yavaş yavaş zaten kabullenme evresine geçeceksiniz o zaman da hafifleyecek acınız. Sezen Aksu ne demiş:

"Geçer geçer daha öncekiler gibi
Bu da geçer neler neler geçmedi ki
Yine düşer deli divane gönlüm aşka..."

Yaşadıklarının seni ne kadar tükettiğiyle alakalı sanırım.Ben ayrılık acısı yaşamadım mesela.Evi terkederken içim sızlamadı.O acıları evlilik sürecinde yaşayıp tüketmiştim zaten.Bir tek kızım için acıdı içim.O da destekle çok çabuk atlattı şükür.

Ölümün acısını unutuyoruz,aşk acısı ne ki ? Ölürüm demiştim ayrılırsak ölmedim.. başkasını sevdim,evlendim.. iyi ki diyorum iyi ki ayrılmışız.. yoksa eşimi tanıyamazdım..

Doğru okuyup okumadığımdan emin olmak için iki kere okudum bende.nasıl bu kadar kararlı olabildiniz
Kizimi ve minik bir canta alip ciktim.aci cekecek olsam kalirdim diye düşündüm.bazen iliskilerin bitmesi gerekir.mutsuzlukla geciremeyecek kadar kisa bir hayat bu.15 dakika sonra annemlerdeydim ve gecmisti bitmisti : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…