- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi Felix_Felicis
-
Ben onun benim gibi uzulmedigini yemegini afiyetle yedigini uykusunu guzelce uyudugunu dusunuyorum.bana buyuk haksizlik yapti er gec bedelelini odeyecegini dusunuyorum bu sekilde icim rahatliyor.Ayrıldıgımızdan beri istisnasız her gece rüyamda görüyorum onu. 1i haric hepsi cok güzeldi. Bu rüyalardan kurtulmak istemiyorum da, uyanınca kendimi toparlamam zor oluyor.
Bu konuda ne yapabilirim? Kendime ne telkinde bulunmalıyım? 1 haftadr her gece görüyorum istisnasız ve uyanınca sabah okula gitmek cok zorluyor beni çünkü sinirlerim alt üst olmus oluyor.
Ne yapabilirim ne önerirsiniz bana?
Ben onun benim gibi uzulmedigini yemegini afiyetle yedigini uykusunu guzelce uyudugunu dusunuyorum.bana buyuk haksizlik yapti er gec bedelelini odeyecegini dusunuyorum bu sekilde icim rahatliyor.
Peki seni hic aradi mi ya da sen onu aradin mi?
Noldu Cansu baristiniz miMerhaba hanımlar. Dün 9 yıllık birlikteligim bitti. Dugun yeri gelinlik çocukların isimleri evde bos bos otururken yapılacakların hayalleri hepsi bitti.. benim hatam yüzünden bitti. Elimde olmayan ama benim yaptığım bir sebepten ötürü.. bunu konusmak isteniyorum hatalıyım çünkü. Hatamı telafi edebilecegim bir sey yok. Dün severek aglaya aglaya ayrıldık. Bana dönmycek biliyorum, bir daha biz diye bir sey olmayacak onu da biliyorum.
Ama ben bu acıya nasil dayanıcam? Ölecek gibi oluyorum. Biliyorum ilk ayrılan cift biz degiliz ama onu hala deli gibi seviyorum. Bir başkasını düşünemiyorum hayatımda. Onun mutlu olmasını cok istiyorum ama baskasiyla olma ihtimali aklıma geldikce içim yanıyor. Neyse..
Siz cok sevdiginiz birinden ayrıldıktan sonra nasıl toparladınız kendinizi? Nasıl hazmettiniz bu durumu?
Onu aramak istiyorum gidip yalvarmak istiyorum ama biliyorum ki yapmamalıyım. İçimdeki bu acıyla yasamak da istiyorum aslında en azından ona dair hisler bunlar. Ama aileme hissettirmemeliyim, onları üzmeye hakkım yok benimle birlikte üzülüyorlar çünkü her üzüntümde. Onlar icin toparlanmalıyım.
Arkadaslar hatam ihanet degil asla.Zorbir dönem geciriyordum, önceki konumda anlattım. O sırada eski erkek arkadasıma güvenemedim sınadım onu. Yaparken bile güvenim tamdı ama dedigim gibi benim icin zor bir dönemdi ama o buna inanmadi. Yalan söylüyorum diye düşündü.. yapmamam gereken bir seydi. Asla yapmayacagım bir sey hatta, kac kisiye kızmıstım denemeyin sevgilinizi diye.. ama olmadi kafamdaki seslerle başedemedim.. hatalıym affetmez.
27 nisan 15.35 güncellemesi
Yoruldugunu artik beni eskisi kadar sevmedigini söyledi.. uzaktan zor oldugunu yürütemedigimizi.. ben anladım artık, onunla olmycak. Bunu kabullenmek cok zor geliyor bana.. sevilmiycek biri degildim ki ben..
***3 mayıs
Ayrıldıgımızdan beri istisnasız her gece rüyamda görüyorum onu. 1i haric hepsi cok güzeldi. Bu rüyalardan kurtulmak istemiyorum da, uyanınca kendimi toparlamam zor oluyor.
Bu konuda ne yapabilirim? Kendime ne telkinde bulunmalıyım? 1 haftadr her gece görüyorum istisnasız ve uyanınca sabah okula gitmek cok zorluyor beni çünkü sinirlerim alt üst olmus oluyor.
Ne yapabilirim ne önerirsiniz bana?
SON DURUM
sevmiyorum demeleri yalanmış. Ondan soguyayım diye yapmış. Ama yaptığımı hazmedemiyormus. Pişman olacağını biliyormus ama asamıyormus... Kısacası öyle deli divane sevilmiyormusum gercekten de. Seven adam böyle pes etmezdi..
Noldu Cansu baristiniz mi
:) peki o nasıl ? Hiç barışmak istedi mi ?Hayır barışmadık. Barışmıycaz da sanırım. Sadece artık kabullendim ve sınavlarıma çalışmaya çalışıyorum :)
Senin konundaki yorumum da genel düşüncemdiçünkü eski sevgilime de güveniyodum ben ama sanırım icim rahat etmiyordu, kıskanclıgım guvensizlige bağlı degil benim. :)
:) peki o nasıl ? Hiç barışmak istedi mi ?
Konunu henüz yeni gördüm belki biraz geç oldu bilmiyorum barıştınızmı ?Yoo, o sanırım halinden memnun. :) barışmak istiyor olsaydı 2 ayı gecti biz ayrılalı elbet barışmak icin bi caba sarfederdi. Son konusmamızın ustunden de 1 ay falan gecti sanirim, zaten o ilk 1 aylik surede de hep ben aradm o hic aramadı. Bu bile bazı seyleri gösteriyor. :)
Ben çok sevmistim Allah biliyor, nasıl derler yüzüne bakmaya doyamıyordum. Ona bisey olacak diye aklım çıkıyordu. Karşılaşabilecegi her sıkıntıyı hesaplamaya ve ona engel olmaya çabalardım çünkü kaybetmekten korkuyordum.
Tıp okuyorum ve bu benim cocukluktan beri hayalim ama eski sevgilimin yanında doktor olma hayalimin dahi bi önemi yoktu. Fazla fazla sevdim, kendimi hic önemsemedim varsa yoksa "o" olmustu benim tum hayalim tum sevincim :) ben de onda öyle oldum zannediyordum ve bu durum beni o yüzden hic zorlamıyordu.. ama şu durumda "1 hafta seni aramazsam bil ki sevmiyorumdur" diyen adam 1 aydır sesimi duymadan gayet de yasayabiliyor.
Ben pembe gözlüklerle yasamısım 9 yıldır, simdi normal gözlerle yasamaya çalışıyorum :)
Biz bittik sanıyorum, sanırım 2 aydan sonra da barışma istegiyle karşıma çıkmaz. Yavas yavaş onu bir baskasıyla görme ihtimaline alıştırıyorum kendimi. :)
Çok fazla hayal kırıklığı yaşıyorum ben de zaten ona karşı. bilmem dönmek istese bile bu kırıklıkları onarmaya yetecek kadar bana aşkı var mı, pek zannetmiyorum.
Konunu henüz yeni gördüm belki biraz geç oldu bilmiyorum barıştınızmı ?
ama sizin ayrıldığınız dönemlere yakın bende sevgilimden ayrıldım şuan yaklaşık 5 ay fln oluo sanırım ..
mevzu aynı biliomusun bende bi hata yaptım ve onu affetmiyo .. yaptığımda affedilmicek bişi değildi hani kötü bi zamanımdaydı biraz uzaklaşmak istemiştim telefonumu kapadım 24 saat ve onu affetmedi ..geri döndürmeye çok uğraştım , döner gibi oldu .. sonra yine olmadı .. ihanet , yalan dışında herşey affedilebilir ama dediğin gibi içsel bi mesele kendisinin , kendi içinde halledemiyor.. bende çok üzgünüm hatta geçen haftaya kadar aradım ama istemiyor .. olmicak inanmıyorum diyor.. durumunuzu okuyunca benimle aynıymış dedim . içimden yazmak geldi..
Aa senin konunMuş Cansu.
İsim degistirmissin
Tam zamana bırakın belki barışırsınız diyecektim ki barışmıssınız, gözünüz aydın
Nasıl barıstınız? Cok sevindim adınıza
Nasıl barıştınız omu geldi sana bide kaç ay sonra?O zamanki hal ve hareketlerinin söylediklerinin açıklamasını ve nasıl düşündüğünü anlattı. Özür diledi. Uzun bir müddet konustuk ve en sonunda ikna oldum o da beni anladi bu süreçte. Böylelikle barışms olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?