Ayrılık acısına nasıl dayanıyorsunuz

Ben onun benim gibi uzulmedigini yemegini afiyetle yedigini uykusunu guzelce uyudugunu dusunuyorum.bana buyuk haksizlik yapti er gec bedelelini odeyecegini dusunuyorum bu sekilde icim rahatliyor.
Peki seni hic aradi mi ya da sen onu aradin mi?

Ben onun benim gibi uzulmedigini yemegini afiyetle yedigini uykusunu guzelce uyudugunu dusunuyorum.bana buyuk haksizlik yapti er gec bedelelini odeyecegini dusunuyorum bu sekilde icim rahatliyor.
Peki seni hic aradi mi ya da sen onu aradin mi?

Ben aradım hep. Hep dedigim de en son p.be aramıstım bir de dün aradm ondan sonra. O ikisi de barısmak icin degildi. Ayrılık sürecini daha iyi atlatmak içindi. Çünkü ben kabullenememistim. Daha dogrusu anlamlandıramiyodum. Bundan sonra da aramycam. P tesi sanırım bulusup yüzyüze helallik isteyip noktalycaz tamamen.

Noldu Cansu baristiniz mi

Noldu Cansu baristiniz mi

Hayır barışmadık. Barışmıycaz da sanırım. Sadece artık kabullendim ve sınavlarıma çalışmaya çalışıyorum :)

Senin konundaki yorumum da genel düşüncemdi çünkü eski sevgilime de güveniyodum ben ama sanırım icim rahat etmiyordu, kıskanclıgım guvensizlige bağlı degil benim. :)

:) peki o nasıl ? Hiç barışmak istedi mi ?

:) peki o nasıl ? Hiç barışmak istedi mi ?

Yoo, o sanırım halinden memnun. :) barışmak istiyor olsaydı 2 ayı gecti biz ayrılalı elbet barışmak icin bi caba sarfederdi. Son konusmamızın ustunden de 1 ay falan gecti sanirim, zaten o ilk 1 aylik surede de hep ben aradm o hic aramadı. Bu bile bazı seyleri gösteriyor. :)

Ben çok sevmistim Allah biliyor, nasıl derler yüzüne bakmaya doyamıyordum. Ona bisey olacak diye aklım çıkıyordu. Karşılaşabilecegi her sıkıntıyı hesaplamaya ve ona engel olmaya çabalardım çünkü kaybetmekten korkuyordum.

Tıp okuyorum ve bu benim cocukluktan beri hayalim ama eski sevgilimin yanında doktor olma hayalimin dahi bi önemi yoktu. Fazla fazla sevdim, kendimi hic önemsemedim varsa yoksa "o" olmustu benim tum hayalim tum sevincim :) ben de onda öyle oldum zannediyordum ve bu durum beni o yüzden hic zorlamıyordu.. ama şu durumda "1 hafta seni aramazsam bil ki sevmiyorumdur" diyen adam 1 aydır sesimi duymadan gayet de yasayabiliyor.

Ben pembe gözlüklerle yasamısım 9 yıldır, simdi normal gözlerle yasamaya çalışıyorum :)

Biz bittik sanıyorum, sanırım 2 aydan sonra da barışma istegiyle karşıma çıkmaz. Yavas yavaş onu bir baskasıyla görme ihtimaline alıştırıyorum kendimi. :)

Çok fazla hayal kırıklığı yaşıyorum ben de zaten ona karşı. bilmem dönmek istese bile bu kırıklıkları onarmaya yetecek kadar bana aşkı var mı, pek zannetmiyorum.

Konunu henüz yeni gördüm belki biraz geç oldu bilmiyorum barıştınızmı ?
ama sizin ayrıldığınız dönemlere yakın bende sevgilimden ayrıldım şuan yaklaşık 5 ay fln oluo sanırım ..
mevzu aynı biliomusun bende bi hata yaptım ve onu affetmiyo .. yaptığımda affedilmicek bişi değildi hani kötü bi zamanımdaydı biraz uzaklaşmak istemiştim telefonumu kapadım 24 saat ve onu affetmedi ..geri döndürmeye çok uğraştım , döner gibi oldu .. sonra yine olmadı .. ihanet , yalan dışında herşey affedilebilir ama dediğin gibi içsel bi mesele kendisinin , kendi içinde halledemiyor.. bende çok üzgünüm hatta geçen haftaya kadar aradım ama istemiyor .. olmicak inanmıyorum diyor.. durumunuzu okuyunca benimle aynıymış dedim . içimden yazmak geldi..

Biz barıştk. Konustuk uzun uzun ve çözdük sayılır. Ama ben hayatima bakmaya baslamistim barisana kadar, sen de bak olur mu. Kafani mesgul etneye bak, hayatina adapte ol. Insallah atlatacaksn :)

Aa senin konunMuş Cansu.
İsim degistirmissin

Söylediğin iyi oldu defne

Konunu okuduğumda kesin barışacak bunlar diye düşündüm ama sana yazmadım çünkü o dönemde herkes "hayır her şey bitti, asla barışamayız bundan sonra..." tribinde oluyor. Hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin

İlk basta uzuluyorum, gencligin verdigi cahillikle, sonra mantikli dusununce ne hasta, caresiz, belki de anasiz babasiz, ya da evlat acisi cekenler var benimkisi aci mi diyorum, siiiipppp diye geciyor :) Bir bakmisim mutluyum, sirtimda kanatlar ucuyorum

Nasıl barıştınız omu geldi sana bide kaç ay sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…