- Konu Sahibi Felix_Felicis
-
Sevgisi bitmis onu gördüm ben de.. iyi olmaya çalışıyorum, siz de dua edin bana
Yollarımız pek kesisecek gibi degil ya cok farkli sektörlerde çalışıp farklı yerlerde yaşıycaz. Zaten benim isim dolayısıyla da bikac yılım mecburi hiznette gecicek falan.. ancak liseden ortak arkadaslarımızın bir cemiyeti olursa öyle denk geliriz, sanırım onda da görmemis gibi yaparız birbirimizi. Yani sanırım o öyle yapar.
inan seni nasıl teselli edeceğimi de bilemiyorum. ne desem boş. aynı acıları ben de çekiyorum şu an.seni çok iyi anlıyorum. dua ediyorum bol bol. içimden ne aman gelirse. Rabbimle konuşuyor ona anlatıyorum derdimi. biraz olsun rahatlıyor içim. elimden de başka şey gelmiyor. zamanla geçicek biliyorum. bunu düşün sen de sürekli.Allah yardımcımkız olsun.
Zararın neresinden dönersen kar ..her şeyde bir hayır var o yüzden için rahat olsuunn..zaman her şeyin ilacı bu arada..hiçbir acı sonsuz değil..
bu süreci kendini yıpratmadan atlatmaya bak...bedenin dinç kalsın yüzün güzel..özgüvenin tam olsun..
bunları kaybedersen olmazz..en büyük intikam en büyük ders vermen gerekirse..sağlıklı bir ruha ve vücuda sahip olup ..her zaman dinç ve güzel kalmak..
başarılarınla da ödüllendir kendini...ne kadar ezik durursan o kadar gider sendenn..sne iyi ol o seninse kendi gelir zaten..
ama asla ve asla yalvarma..!
aynen ..Ben hatayı merak ediyorum. Bilmeden yorum yapamadım.
Unutucaksin bigün ama içinde derin bir iz birakacak eğer kaybetmek istemiyorsan elinden geleni yap zira sonra çok pişman olursunMerhaba hanımlar. Dün 9 yıllık birlikteligim bitti. Dugun yeri gelinlik çocukların isimleri evde bos bos otururken yapılacakların hayalleri hepsi bitti.. benim hatam yüzünden bitti. Elimde olmayan ama benim yaptığım bir sebepten ötürü.. bunu konusmak isteniyorum hatalıyım çünkü. Hatamı telafi edebilecegim bir sey yok. Dün severek aglaya aglaya ayrıldık. Bana dönmycek biliyorum, bir daha biz diye bir sey olmayacak onu da biliyorum.
Ama ben bu acıya nasil dayanıcam? Ölecek gibi oluyorum. Biliyorum ilk ayrılan cift biz degiliz ama onu hala deli gibi seviyorum. Bir başkasını düşünemiyorum hayatımda. Onun mutlu olmasını cok istiyorum ama baskasiyla olma ihtimali aklıma geldikce içim yanıyor. Neyse..
Siz cok sevdiginiz birinden ayrıldıktan sonra nasıl toparladınız kendinizi? Nasıl hazmettiniz bu durumu?
Onu aramak istiyorum gidip yalvarmak istiyorum ama biliyorum ki yapmamalıyım. İçimdeki bu acıyla yasamak da istiyorum aslında en azından ona dair hisler bunlar. Ama aileme hissettirmemeliyim, onları üzmeye hakkım yok benimle birlikte üzülüyorlar çünkü her üzüntümde. Onlar icin toparlanmalıyım.
Arkadaslar hatam ihanet degil asla.Zorbir dönem geciriyordum, önceki konumda anlattım. O sırada eski erkek arkadasıma güvenemedim sınadım onu. Yaparken bile güvenim tamdı ama dedigim gibi benim icin zor bir dönemdi ama o buna inanmadi. Yalan söylüyorum diye düşündü.. yapmamam gereken bir seydi. Asla yapmayacagım bir sey hatta, kac kisiye kızmıstım denemeyin sevgilinizi diye.. ama olmadi kafamdaki seslerle başedemedim.. hatalıym affetmez.
27 nisan 15.35 güncellemesi
Yoruldugunu artik beni eskisi kadar sevmedigini söyledi.. uzaktan zor oldugunu yürütemedigimizi.. ben anladım artık, onunla olmycak. Bunu kabullenmek cok zor geliyor bana.. sevilmiycek biri degildim ki ben..
doğru düzgün yaz derdini derman bulmaya çalışalım ne bu bilmece çözer gibi ? konunu ya anlaşılır şekilde yaz yada hiçbir konu yazma !
Unutucaksin bigün ama içinde derin bir iz birakacak eğer kaybetmek istemiyorsan elinden geleni yap zira sonra çok pişman olursun
Ihanet degilsw telafi edilemeyecek bisey yoktur.kirdiysan af dile kirildiysan affet.uzuntunu dile getir burada bize anlatiklarini anlat ihanet yoksa halolur
seni sevmeyeni sende sevme düşünmemekle başlayabilirsin o yokkende yarışıyordun onsuz da yaşarsın şer gibi görünsede bazı olaylar belki hakkımızda daha hayırlısıdır bunu unutma Rabbim yar ve yardımcın olsun canım amin
artık sevmediğini söyledi ise geri dönmesini bekleme. dönse bile bu sefer de sen seviyor sevmiyor şüphesi yaşayacaksın daha çok yıpranacaksın.
herşey zamanla geçer. hayırlısı böyleymiş demek ki, önüne bak yaşın da genç daha zamanla herşey hallolacaktır.
kesinlikle içinde ah keşke diyecek bişeylerle yaşama Sak'ın ! Özürünü dile bence hatta belki bi çok kere. Baktın olmuyo bi veda konuşmasıyla sonlandır. Çünki kabullenmen zor olucak ilerde Başkasını sevebilme ihtimali evlenmesi hatta mutlu evliliğinden canından çok seveceği Çocuklarının olması. Bunları kabullenmen zaman alacak. Ama bunu en kısa zamanda atlatman için öncelikle ona karşı tüm özürleri yerine getirmelisinki yapcak başka bişeyin kalmasın geride ve önüne bak. Sonuçta onun yaşayacağı ihtimalleri sen de yaşayacaksın. Ve biliyormusun genelde böyle uzun ilişki sonrası biten birlikteliklerdeki kişiler en kısa zamanda başka biriyle daha büyük aşkla evleniyor etrafımda Yaşadığım Tecrübe bu. Ha birde kendim tabi. Birine geç kalmıştım ama diğeri çok çabuk ve en ihtiyaç zamanı hayatımın anlamı oldu. Inan sonra aklına bile gelmiyo. Evet gerçekten gelmio. Korkma.
Erkeklerin tamamen bencil olduğunu düşünüyorum her zaman kendi istekleri, kendi duyguları... Her zaman işlerine geldiği gibi davranıyorlar. Ben de çok ama çok yaralandım. Yaralarımı sarmaya çalışıyorum hala.Bu süpheyle yaşıycam doğru. Ama beni sevdigine o inandırmıştı ilk, sonra da ben sevdim onu. Çok sevdigini görüyodum gözlerinde.. ama artık kalbinde yokmusum..
Birgun dönerse beni yine kendisi inandırabilir seviyorsa eger bir baskası değil. Ama dönmiycek bunu da biliyorum..
Ne biliyim ben hala cok seviyorum onu. Özürlrr diledim. Sevmedigini soylediginde de yalvardım, onu sevdigine ikna etmeye çalıştım.. ama sevmiyor iste, daha 1 hafta önce severken artık sevmiyormus.. ayrıldığımızda bensiz de olabileceğini görmüş ve sonra düşündüğünde beni sevmedigine karar vermis.. saka gibi degil mi? Ben her gece onu rüyamda görüyorum, bu gece de gördüm her sey o kadar iyiydi ki icimden oh dedim oh rüyaymış her şey bize bisey olmamış. Sonra uyandım bikere daha yıkıldım..
Benim canımı cok yaktı.. bir gün dönerse insallah cok gec olmaz, insallah ondan vazgecmemis olurum..
Ayrıldıgımızi duyan bir iki kisi yazdı bana, biliyorum niyetleri bir iliskiye baslamak benimle. Ama benim icim almıyor ondan başkasını. Nasıl sevicem nasıl aşık olucam, zaten suanda hala onu seviyorum..
Erkeklerin tamamen bencil olduğunu düşünüyorum her zaman kendi istekleri, kendi duyguları... Her zaman işlerine geldiği gibi davranıyorlar. Ben de çok ama çok yaralandım. Yaralarımı sarmaya çalışıyorum hala.
Benimki de öyleydi biliyor musun? Benden ayrılmadan önceki gün her şey çok güzeldi ilgileniyordu, aşkla bakıyordu. Ertesi gün nasıl oldu anlamadım, ayrıldı benden.Ben bunları haketmedim ya.. yapamıyorum ki saramıyorum yaralarımı. Daha 1 hafta öncesinde aşkından ölüp biten adam şimdi karşıma gecip seni sevmiyorum artık diyor. Ben bunu nasıl atlatıcam ya
Benimki de öyleydi biliyor musun? Benden ayrılmadan önceki gün her şey çok güzeldi ilgileniyordu, aşkla bakıyordu. Ertesi gün nasıl oldu anlamadım, ayrıldı benden.
Öyle çok ağladım ki, dönsün diye çok uğraştım. 1.5 yıllık ilişkimiz boyunca onun için her şeyi ama her şeyi yapmıştım. Tüm fedakarlıkları yapmıştım. Belki onları yapmasaydım benden değerlisi olmayacaktı şu an.
Aklım almıyor bana hiçbir şey hissettirmeden ayrılmasına. Madem soğudun, eskisi gibi sevmiyorsun 1 2 hafta önce konuşmalarınla ve mesajlarınla hissettir. Fakat öyle bir şey de yapmadı.
Bu da onun çok güzel bir oyuncu olduğunu gösteriyor...
Yapma böyle lütfen salma kendini. Ondan önce de sen yaşıyordun, mutluydun.Of ya of.. ailemin yanındayım simdim hicbir seyden haberleri yok.. sıkmaktan kendimi bogazım sisti nerdeyse.. iyi gelir dedim ailem ama annemle babamı gördükçe kötü oluyorum. Biz de böyle olucaz diyoduk hep, onları örnek alıyoduk..
Dönmesinj beklemiyorum. Beklesem daha az acırdı icin. Simdi birdaha biz olmycaz onun farkındaym, nasıl toparlycam ne yapıcam bilemiyorum.. resmen dağıldım toparlamaya gücü yetecek kimse yok ama..
Yapma böyle lütfen salma kendini. Ondan önce de sen yaşıyordun, mutluydun.
Onları hayatımızın merkezine aldığımız için zaten bu kadar çok üzülüyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?