Ayrılık acısına nasıl dayanıyorsunuz

inan seni nasıl teselli edeceğimi de bilemiyorum. ne desem boş. aynı acıları ben de çekiyorum şu an.seni çok iyi anlıyorum. dua ediyorum bol bol. içimden ne aman gelirse. Rabbimle konuşuyor ona anlatıyorum derdimi. biraz olsun rahatlıyor içim. elimden de başka şey gelmiyor. zamanla geçicek biliyorum. bunu düşün sen de sürekli. Allah yardımcımkız olsun.

Amin canım amin, allah dirayet versin bize.

Zararın neresinden dönersen kar ..her şeyde bir hayır var o yüzden için rahat olsuunn..zaman her şeyin ilacı bu arada..hiçbir acı sonsuz değil..

bu süreci kendini yıpratmadan atlatmaya bak...bedenin dinç kalsın yüzün güzel..özgüvenin tam olsun..
bunları kaybedersen olmazz..en büyük intikam en büyük ders vermen gerekirse..sağlıklı bir ruha ve vücuda sahip olup ..her zaman dinç ve güzel kalmak..

başarılarınla da ödüllendir kendini...ne kadar ezik durursan o kadar gider sendenn..sne iyi ol o seninse kendi gelir zaten..

ama asla ve asla yalvarma..!

Yalvardım.. güçlü kalamıyorum.. ama anladım sevmiyor beni, nasıl koydu ama anlatamam.. allah bana güc versin ben hic iyi degilim

doğru düzgün yaz derdini derman bulmaya çalışalım ne bu bilmece çözer gibi ? konunu ya anlaşılır şekilde yaz yada hiçbir konu yazma !

Unutucaksin bigün ama içinde derin bir iz birakacak eğer kaybetmek istemiyorsan elinden geleni yap zira sonra çok pişman olursun

Ihanet degilsw telafi edilemeyecek bisey yoktur.kirdiysan af dile kirildiysan affet.uzuntunu dile getir burada bize anlatiklarini anlat ihanet yoksa halolur

doğru düzgün yaz derdini derman bulmaya çalışalım ne bu bilmece çözer gibi ? konunu ya anlaşılır şekilde yaz yada hiçbir konu yazma !

Elimden geldigince anlattım durumumu. Zaten öğrenmek istedigim sey ayrılık acısına nasıl dayanabileceğim.

Unutucaksin bigün ama içinde derin bir iz birakacak eğer kaybetmek istemiyorsan elinden geleni yap zira sonra çok pişman olursun

Elimden geleni yaptım ama artık beni sevmediğini söyleyen biri var karşımda. Beni gördüğünde heyecanlanmıcağını düşünüyormuş her gece yattığında aklına gelmiyormusum artık.. bu olay bunları farketmesine neden olmuş

Ihanet degilsw telafi edilemeyecek bisey yoktur.kirdiysan af dile kirildiysan affet.uzuntunu dile getir burada bize anlatiklarini anlat ihanet yoksa halolur

Sevmeyen birine ne yapabilirim ki?

seni sevmeyeni sende sevme düşünmemekle başlayabilirsin o yokkende yarışıyordun onsuz da yaşarsın şer gibi görünsede bazı olaylar belki hakkımızda daha hayırlısıdır bunu unutma Rabbim yar ve yardımcın olsun canım amin

Amin.. Unutmak zor geliyor ablacım.. ben cok sevdim onu ya.. insallah pisman olur birgün gelir, o zaman da insallah kendini affettirmek icin elinden geleni yapabilir

artık sevmediğini söyledi ise geri dönmesini bekleme. dönse bile bu sefer de sen seviyor sevmiyor şüphesi yaşayacaksın daha çok yıpranacaksın.
herşey zamanla geçer. hayırlısı böyleymiş demek ki, önüne bak yaşın da genç daha zamanla herşey hallolacaktır.

kesinlikle içinde ah keşke diyecek bişeylerle yaşama Sak'ın ! Özürünü dile bence hatta belki bi çok kere. Baktın olmuyo bi veda konuşmasıyla sonlandır. Çünki kabullenmen zor olucak ilerde Başkasını sevebilme ihtimali evlenmesi hatta mutlu evliliğinden canından çok seveceği Çocuklarının olması. Bunları kabullenmen zaman alacak. Ama bunu en kısa zamanda atlatman için öncelikle ona karşı tüm özürleri yerine getirmelisinki yapcak başka bişeyin kalmasın geride ve önüne bak. Sonuçta onun yaşayacağı ihtimalleri sen de yaşayacaksın. Ve biliyormusun genelde böyle uzun ilişki sonrası biten birlikteliklerdeki kişiler en kısa zamanda başka biriyle daha büyük aşkla evleniyor etrafımda Yaşadığım Tecrübe bu. Ha birde kendim tabi. Birine geç kalmıştım ama diğeri çok çabuk ve en ihtiyaç zamanı hayatımın anlamı oldu. Inan sonra aklına bile gelmiyo. Evet gerçekten gelmio. Korkma.

Bu süpheyle yaşıycam doğru. Ama beni sevdigine o inandırmıştı ilk, sonra da ben sevdim onu. Çok sevdigini görüyodum gözlerinde.. ama artık kalbinde yokmusum..
Birgun dönerse beni yine kendisi inandırabilir seviyorsa eger bir baskası değil. Ama dönmiycek bunu da biliyorum..

Ne biliyim ben hala cok seviyorum onu. Özürlrr diledim. Sevmedigini soylediginde de yalvardım, onu sevdigine ikna etmeye çalıştım.. ama sevmiyor iste, daha 1 hafta önce severken artık sevmiyormus.. ayrıldığımızda bensiz de olabileceğini görmüş ve sonra düşündüğünde beni sevmedigine karar vermis.. saka gibi degil mi? Ben her gece onu rüyamda görüyorum, bu gece de gördüm her sey o kadar iyiydi ki icimden oh dedim oh rüyaymış her şey bize bisey olmamış. Sonra uyandım bikere daha yıkıldım..
Benim canımı cok yaktı.. bir gün dönerse insallah cok gec olmaz, insallah ondan vazgecmemis olurum..

Ayrıldıgımızi duyan bir iki kisi yazdı bana, biliyorum niyetleri bir iliskiye baslamak benimle. Ama benim icim almıyor ondan başkasını. Nasıl sevicem nasıl aşık olucam, zaten suanda hala onu seviyorum..

Erkeklerin tamamen bencil olduğunu düşünüyorum her zaman kendi istekleri, kendi duyguları... Her zaman işlerine geldiği gibi davranıyorlar. Ben de çok ama çok yaralandım. Yaralarımı sarmaya çalışıyorum hala.

Ben bunları haketmedim ya.. yapamıyorum ki saramıyorum yaralarımı. Daha 1 hafta öncesinde aşkından ölüp biten adam şimdi karşıma gecip seni sevmiyorum artık diyor. Ben bunu nasıl atlatıcam ya

Ben bunları haketmedim ya.. yapamıyorum ki saramıyorum yaralarımı. Daha 1 hafta öncesinde aşkından ölüp biten adam şimdi karşıma gecip seni sevmiyorum artık diyor. Ben bunu nasıl atlatıcam ya
Benimki de öyleydi biliyor musun? Benden ayrılmadan önceki gün her şey çok güzeldi ilgileniyordu, aşkla bakıyordu. Ertesi gün nasıl oldu anlamadım, ayrıldı benden.
Öyle çok ağladım ki, dönsün diye çok uğraştım. 1.5 yıllık ilişkimiz boyunca onun için her şeyi ama her şeyi yapmıştım. Tüm fedakarlıkları yapmıştım. Belki onları yapmasaydım benden değerlisi olmayacaktı şu an.
Aklım almıyor bana hiçbir şey hissettirmeden ayrılmasına. Madem soğudun, eskisi gibi sevmiyorsun 1 2 hafta önce konuşmalarınla ve mesajlarınla hissettir. Fakat öyle bir şey de yapmadı.
Bu da onun çok güzel bir oyuncu olduğunu gösteriyor...

Of ya of.. ailemin yanındayım simdim hicbir seyden haberleri yok.. sıkmaktan kendimi bogazım sisti nerdeyse.. iyi gelir dedim ailem ama annemle babamı gördükçe kötü oluyorum. Biz de böyle olucaz diyoduk hep, onları örnek alıyoduk..

Dönmesinj beklemiyorum. Beklesem daha az acırdı icin. Simdi birdaha biz olmycaz onun farkındaym, nasıl toparlycam ne yapıcam bilemiyorum.. resmen dağıldım toparlamaya gücü yetecek kimse yok ama..

Yapma böyle lütfen salma kendini. Ondan önce de sen yaşıyordun, mutluydun.
Onları hayatımızın merkezine aldığımız için zaten bu kadar çok üzülüyoruz...

Yapma böyle lütfen salma kendini. Ondan önce de sen yaşıyordun, mutluydun.
Onları hayatımızın merkezine aldığımız için zaten bu kadar çok üzülüyoruz...

Ama insan sevdigini almycaksa merkeze kimi alicak? Ben oyle hemen de oturtmadm ki onu bas köşeye. 9 yıl ya koskoca 9 yıl. Güvenimi kazandı sevgimi kazandi sonra geldi oturdu baş köseye. Simdi istemiyorum deyip kalktı gitti.. ben kalakaldım öyle.. kendi sevdi iliski basladı, kendi vazgecti iliski bitti.. ben bunları hakedicek kadar kötü biri de degildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…