Ayrılık acısına nasıl dayanıyorsunuz

Ben de öyle
Dediğin gibi kendi başlattı ve kendi bitirdi. Şu an ona bir şeyler yazmamak için çok zor tutuyorum kendimi.

Ben tutmuyorum kendimi de yazacak konusacak da bisey birakmadi bana.. sanki bütün bunlar bana beynimin bir oyunuymus gibi geliyor bi ikilemde yaşıyorum adeta
İlk zamanlar ben de öyleydim ama sonra malesef gurur ağır basıyor. İstemediğini bildiğimden gururum tutuyor beni.

Zaman gerek... Sadece zaman...
Yazmamaya çalış lütfen. Ben yapamadım bari sen yap... Aşk da gurur olmaz diye düşünüp neler yazmıştım. Şimdi o kadar pişmanım ki.

Yazdım ben, hep yazdım.. artık yazamam galiba. Gücüm de kalmadı bikere daha beni sevmedigini duymaya.. herkes demis unutuluyor diye, unutulur mu bilmiyorum da insallah unutuluyodur. Bir ihtimal bile degiliz çünkü biz artık

Yazıp onlardan istediğimiz gibi cevap alamayınca hatta kalplerimizi parça parça ettiklerinde daha da çok üzülüyoruz.
Hiçbir şey yapacak güç kalmıyor insanın içinde. Zaten beklemediğimiz anda ve beklemediğimiz hatta en çok güvendiğimiz kişiler bize bunları yaşattığı için üzüntü daha da büyük oluyor malesef.

Aynen öyle. Bir replik görmüştum ccok önce "canı yandiginda kostugu adam da canini Yakınca nereye gidecegini bilemiyor insan" diye. Ilk okudugumda ne acı ya demistim, allah kimseye yasatmasın.. sonunda icinde bulundugum duruma bak

Çok güzel ve mantıklı bir söz... Çok merak ediyorum hiç mi üzülmüyorlar, akıllarına gelmiyoruz?
O kadar şey yaşamışız, o kadar şey paylaşmışız. Bu kadar kolay mı gerçekten? Bitti deyince bitiyor mu?

Ben de merak ediyorum çok. Bu kadarcık mıydi diyorum degerim, insan muhabbet kuşu ölünce bile kac gün üzülüyor arıyor gozleri onu.. 9 yıl ya. Artık her ânında hatıramız olması lazımdi.. bu adam gidecek bir baskasını sevecek tekrar diyorum, bu ihtimali aklım almiyor benim ya. Babamla eş tutmustum karakterini, gözümde öyle bi degeri vardı..

Kesinlikle haklısın... Zaman gösterecek her şeyi ve umarım hayırlısı olur, yüzümüz güler ve mutlu oluruz.

Son durum diye bir seyimiz yok bizim artık. Ayrildik bitti.
canım senin durumun biraz farklı senin suçun yok bu ayrılıkta o adama zaman ver arama dicem ama dayanamıyor insan biliyorum
Ayrılma nedeniniz ne? Sakın ona yalvarıp kendini küçültme. Lütfen, lütfen. lütfen yapma bunu. Ne kadar sevsen de yapma.
Canim etrafimda konusacak hicbir arkadasim yok bogulacak gibi oluyorum.o 24 yasinda ben 30 o baslatti o bitirdi.ben ona kirici konusmusum bir kadinin erkege soymemesi gereken laflar soylemisim.zaten de uzak sehirledeyiz uzaklik olunca daha da cekilmez oluyor ayrilik.bende hayal ettigini bulamamis onun ruhuna dokunamamisim belki de ilk sevgilisi oldugun.icin bana cok anlam yuklemis.delirecek gibiyim.aradim defalarca yalvardim yalvarmamam aramamam gerek degeil mi ama beceremiyorum ve isin kotusu ben zaten evlenmis ayrilmistim bununla da her seyi yasadim kaldiramiyorum.

Yok canım yok, aramaya mecalim yok. Benim kalbim agriyor ya, bildiğin manevi bir ağrıdan bahsetmiyorum fiziki bi agridan bahsediyorum.. haketmedim cidden haketmedim, elimden gelen her seyi yaptım. Icim rahat da..böyle bianda cok sevdigini soylerken ertesi gün sevmiyorum demesi mahvetti beni..

Ama yine de şu icimde hissettiklerimi, yaşadığım acıyı yaşamasn ya.

Ayrıldıgımızdan beri istisnasız her gece rüyamda görüyorum onu. 1i haric hepsi cok güzeldi. Bu rüyalardan kurtulmak istemiyorum da, uyanınca kendimi toparlamam zor oluyor.

Bu konuda ne yapabilirim? Kendime ne telkinde bulunmalıyım? 1 haftadr her gece görüyorum istisnasız ve uyanınca sabah okula gitmek cok zorluyor beni çünkü sinirlerim alt üst olmus oluyor.

Ne yapabilirim ne önerirsiniz bana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…