- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi Felix_Felicis
-
herkesin değerleri var tabi de.
hayat bu herşey insanlar için.
kendisi de ummadığı hatalarda çıkar farkedemez bile.
eğer sana çok kıymet verseydi affederdi.
bu kadar katı olmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.
mevzu çok kırmızı çizgiyi aşacak sertlikte değilse elbet.
bence gurur yapmış.
insanoğlu beşer şaşar.
bu kadar radikallik bu hayata fazla.
tabi mevzuya bağlı da ihanet te yoksa af ta dileyebildiysen
sanırım çok ta büyütülecek bişey değil.
sen de unutacaksın arkadaşım.
ölüm acılarına katlanılıyor.
aşk acısıdır tamam da salma kendini bu kadar.
seni istemiyosa sen de istemeyecek ağlamayacaksın.
değmez be kimse için.
Olanla ölene cagre yoktur
Allah kendisine gitmemiz icin bir cok skntilar verir
Dunyanin en buyuk sorunu bu olmadigini dusun misilleme yap kendini basina gelecek en kotu durumun icinde olacani dusun
Dua et, sukur et
Belkide hayirlisi boyleymis de
NAsip, kismet de
senin goremediklerini bilemediklerini Allah gorup biliyo eger senin icin hayirli olsaydin napar eder sana yazardi o kisiyi
Allah yardimcin olsun
uzmanla görüştüğünü o dönem sıkıntıda olduğunu söyledin mi?Zor bir dönem geciriyordum, önceki konumda anlattım. O sırada eski erkek arkadasıma güvenemedim sınadım onu. Yaparken bile güvenim tamdı ama dedigim gibi benim icin zor bir dönemdi ama o buna inanmadi. Yalan söylüyorum diye düşündü.. yapmamam gereken bir seydi. Asla yapmayacagım bir sey hatta, kac kisiye kızmıstım denemeyin sevgilinizi diye.. ama olmadi kafamdaki seslerle başedemedim.. hatalıym affetmez.
Zor bir dönem geciriyordum, önceki konumda anlattım. O sırada eski erkek arkadasıma güvenemedim sınadım onu. Yaparken bile güvenim tamdı ama dedigim gibi benim icin zor bir dönemdi ama o buna inanmadi. Yalan söylüyorum diye düşündü.. yapmamam gereken bir seydi. Asla yapmayacagım bir sey hatta, kac kisiye kızmıstım denemeyin sevgilinizi diye.. ama olmadi kafamdaki seslerle başedemedim.. hatalıym affetmez.
ben de öyle düşündümYasın kaç?
Paspas olsan affeder gibi ama.
Bir yandan da adam bahane etmiş gibi hissettim.
Yok asla ihanet değil. Ama onun icin onemli bir konuydu. Ben de öyle dedim herkes ne hatalar yapıyor hepsi atlatıliyor bana firsat ver ben telafi edeyim dedim ama olmadı icine sindiremedi. Kızmıyorum haklı herkesin degerleri farklı.
Yazık ettik olan o oldu
değmez kimse için sen beni dinle bi ablan olarak.Onun icin degerdi de.. bilmiyorum ben ne halt edicem artık
Amin allah razı olsun
Ekleme yaptım konumaTam olarak açık açık yazarsan yorumlar çok faydalı gelir emin ol
İhanet dışında ben de çözülemeyecek bir problem olmadığını düşünüyorum.
uzmanla görüştüğünü o dönem sıkıntıda olduğunu söyledin mi?
inanmadı yine de öyle mi
Yasın kaç?
Paspas olsan affeder gibi ama.
Bir yandan da adam bahane etmiş gibi hissettim.
ben de öyle düşündüm
sanki ilişkinin huzuru zaten kaçmış bir süredir de bu da ayrılmaya yolu olmuş gibi..
yani yanlis anlama örenmek icin sormadim
bende birine sinirlendigimde disa vurmasamda kendi icimde bütün gemileri yakan biriyim, yakiyorumda ama is aileme gelince mesela o ilk sinir gectimi yumusuyorum geri
yani umut olsun diye degil, kendini cok yipratma diye söylüyorum;
daha olay cok taze ve gercekten seviyorsa öfkesi dinecektir
+1Aradaki hata sebebi ihanetse zaten acı cekmene gerek yok.
Değilse telafi edilemeyecek bir şey olduğuna inanmıyorum. Aşkından oluyorsan telafi yolunu dene.
Yine mi olmadı, bir iki aya geçer.
Kimse ask acısından olmuyor.
öyleyse biraz zamana bırakEkleme yaptım konuma
Söyledim de inanmadı. Çünkü ilk yaptigimda ben yapmadm demistim o sürecte, iyi degildim cunku hic. Ben bile ne yaptıgıma inanamamıstım. sonradan dogrusunu acikladim. Yine yalan söylüyorum sandı. Halbuki ilk yalanımdı ona karşı.
22 o da 23. Yok bahane degildi de onun icin güven sınanmamasi gereken bir seydi. En önem verdigi seydi.
Birsüredir tartısıyorduk zaten ama atlatmıstık. Iyiydik yine. Bahane edecek biri de degil icinden geceni söyler her zmaan.
Insallah diner insallah döner
O zaman çak bi tane.ben de öyle düşündüm
sanki ilişkinin huzuru zaten kaçmış bir süredir de bu da ayrılmaya yolu olmuş gibi..
değmez kimse için sen beni dinle bi ablan olarak.
gözlerine de yazık etme.
ne halt edecem ne demek.
hayatına devam edeceksin.
seni istemeyeni sen de sileceksin işte bu kadar.
bi ömür yas tutacak değilsin elbet.
makul bi süre üzül ve sonra defteri kapat.
sanırım seni aldatacak mı diye deneme yaptın demi.
sahte face hesabı filan mı açtın.
bunda anlatılmayacak bişey yok ki niye çekiniyosun.
çocukca bişey bu ya
kalkışmasaydın keşke.
yaşlarınız meslekleriniz ne.
tamam sana güveni sarsılmıştır haklı da.
ama bence bir süre zarfında affedebilmeli.
o kadar da aman aman yıkıma uğrayacak bişey değil bu.
mazeretlerini sıralamış hatanı kabul etmişssin pişmanım demişssin.
bunların bi kıymeti olmalıydı
İçim yandı, cayır cayır hem de.İçimin yanmasına izin verdim ki acısı çabuk geçsin diye.3 ay bitkisel hayat gibi takıldım,uyanık olduğum zamanlarda hep ağlıyordum 3 ay sonra anca toparlayabildim, ben bir de taş kalpliyimdir.Duygusal olanları düşünemiyorum bile.Ama bitti gitti.
Insallah diner insallah döner
Kötü anlarınızı düşünmek işe yarıyor bu süreçte.Evet aynrn öyle yaptım allah beni kahretsin.. ama iyi degildim asla degildi benim yapacagım bisey.. kıymeti olmalıydı ama olmadı.. bilmiyorum belki cok sonra olur..
Aşırı duygusalımdır ben.. toparlayamamaktan korkuyorum yeniden sesler duymaktan korkuyorum
öyleyse biraz zamana bırak
kafasında ölçsün tartsın bir
eğer seviyorsa gelir yine..
O zaman çak bi tane.
Erkekler gerçekten sevdikleri kadına karsı inanılmaz affedici oluyor. Gururmus vs yalan olabiliyor.
Bunda konu sahibi ok hatalı ama zor dönemden geçiyormuş. Alttan alabilirmiş yani.
Bence bahane etti serefsiiiiiz hayvaaaan diye honkurerek demet akalın dinle konu sahibi. İşe yarar. Şaka değil.
çok gençsiniz daha ya.Evet aynrn öyle yaptım allah beni kahretsin.. ama iyi degildim asla degildi benim yapacagım bisey.. kıymeti olmalıydı ama olmadı.. bilmiyorum belki cok sonra olur..
Aşırı duygusalımdır ben.. toparlayamamaktan korkuyorum yeniden sesler duymaktan korkuyorum
çok gençsiniz daha ya.
bu kadar kırılgan olma.
22 yaş nedir ki.
belki de zaten ayrılmak istiyodu bahanesi bu oldu.
toparlarsın toparlarsın.
dağılmak için bahanen bu olmasın.
değmez kardeşim kimseye değmez.
zaten gidecekmişti bahane arıyormuş biraz.
ya şu sahte face çılgınlığı hep iş açıyor başınıza.
bi de daha çocukluktan süregelen bir ilişki.büyük kısmı çocukluk ve ergenlikte geçmiş.
devam ettirmesi de kolay da değil.
evliliğe gidermiydi bilemem ama sürdürmeniz de kolay da olmazdı sanki daha da fazla
Bacım 22 yasındasın. Hayatının en güzel zamanları. 25 yaşındayım ve 22 ile arasında 10 sene olduğunu iddia edebilirim.
Hayatının tadını çıkar. 13 yasında sevgili olduğun adamla olmazdı zaten. Ciddiyim. Sonraki ilişkinde anlarsın bunu.
Cık gez alışveriş yap. Çocukluk askıymıs diye düşün onu da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?