Ayrılık acısına nasıl dayanıyorsunuz

Onun icin degerdi de.. bilmiyorum ben ne halt edicem artık

Amin allah razı olsun

uzmanla görüştüğünü o dönem sıkıntıda olduğunu söyledin mi?
inanmadı yine de öyle mi

Yasın kaç?
Paspas olsan affeder gibi ama.
Bir yandan da adam bahane etmiş gibi hissettim.

yani yanlis anlama örenmek icin sormadim
bende birine sinirlendigimde disa vurmasamda kendi icimde bütün gemileri yakan biriyim, yakiyorumda ama is aileme gelince mesela o ilk sinir gectimi yumusuyorum geri

yani umut olsun diye degil, kendini cok yipratma diye söylüyorum;
daha olay cok taze ve gercekten seviyorsa öfkesi dinecektir

Onun icin degerdi de.. bilmiyorum ben ne halt edicem artık

Amin allah razı olsun
değmez kimse için sen beni dinle bi ablan olarak.
gözlerine de yazık etme.
ne halt edecem ne demek.
hayatına devam edeceksin.
seni istemeyeni sen de sileceksin işte bu kadar.
bi ömür yas tutacak değilsin elbet.
makul bi süre üzül ve sonra defteri kapat.
sanırım seni aldatacak mı diye deneme yaptın demi.
sahte face hesabı filan mı açtın.
bunda anlatılmayacak bişey yok ki niye çekiniyosun.
çocukca bişey bu ya
kalkışmasaydın keşke.
yaşlarınız meslekleriniz ne.
tamam sana güveni sarsılmıştır haklı da.
ama bence bir süre zarfında affedebilmeli.
o kadar da aman aman yıkıma uğrayacak bişey değil bu.
mazeretlerini sıralamış hatanı kabul etmişssin pişmanım demişssin.
bunların bi kıymeti olmalıydı

Tam olarak açık açık yazarsan yorumlar çok faydalı gelir emin ol
Ekleme yaptım konuma

İhanet dışında ben de çözülemeyecek bir problem olmadığını düşünüyorum.

uzmanla görüştüğünü o dönem sıkıntıda olduğunu söyledin mi?
inanmadı yine de öyle mi

Söyledim de inanmadı. Çünkü ilk yaptigimda ben yapmadm demistim o sürecte, iyi degildim cunku hic. Ben bile ne yaptıgıma inanamamıstım. sonradan dogrusunu acikladim. Yine yalan söylüyorum sandı. Halbuki ilk yalanımdı ona karşı.

Yasın kaç?
Paspas olsan affeder gibi ama.
Bir yandan da adam bahane etmiş gibi hissettim.

22 o da 23. Yok bahane degildi de onun icin güven sınanmamasi gereken bir seydi. En önem verdigi seydi.

ben de öyle düşündüm
sanki ilişkinin huzuru zaten kaçmış bir süredir de bu da ayrılmaya yolu olmuş gibi..

Birsüredir tartısıyorduk zaten ama atlatmıstık. Iyiydik yine. Bahane edecek biri de degil icinden geceni söyler her zmaan.

Insallah diner insallah döner

öyleyse biraz zamana bırak
kafasında ölçsün tartsın bir
eğer seviyorsa gelir yine..

ben de öyle düşündüm
sanki ilişkinin huzuru zaten kaçmış bir süredir de bu da ayrılmaya yolu olmuş gibi..
O zaman çak bi tane.
Erkekler gerçekten sevdikleri kadına karsı inanılmaz affedici oluyor. Gururmus vs yalan olabiliyor.
Bunda konu sahibi ok hatalı ama zor dönemden geçiyormuş. Alttan alabilirmiş yani.
Bence bahane etti serefsiiiiiz hayvaaaan diye honkurerek demet akalın dinle konu sahibi. İşe yarar. Şaka değil.

Evet aynrn öyle yaptım allah beni kahretsin.. ama iyi degildim asla degildi benim yapacagım bisey.. kıymeti olmalıydı ama olmadı.. bilmiyorum belki cok sonra olur..

Aşırı duygusalımdır ben.. toparlayamamaktan korkuyorum yeniden sesler duymaktan korkuyorum

Kötü anlarınızı düşünmek işe yarıyor bu süreçte.
Diğer arkadaşların dediği gibi de giderli şarkıları höyküre çemkire dinle o da işe yarıyor bir nebze.

öyleyse biraz zamana bırak
kafasında ölçsün tartsın bir
eğer seviyorsa gelir yine..

Insallah.. sevdigine inanıyorum da bunu hazmedebilir mi bana inananilir mi bilemiyorum..

Bahane ettigine inansam acımıycak bu kadar da aglaya aglaya ayrıldık. 4 gündür ne zaman konussak ağladı. Ilk basta ayrılmak degildi niyeti ama düşündükçe altından kalkamıyorum dedi.. uf bilmiyorum ablacım ya icim durulmuyor

çok gençsiniz daha ya.
bu kadar kırılgan olma.
22 yaş nedir ki.
belki de zaten ayrılmak istiyodu bahanesi bu oldu.
toparlarsın toparlarsın.
dağılmak için bahanen bu olmasın.
değmez kardeşim kimseye değmez.
zaten gidecekmişti bahane arıyormuş biraz.
ya şu sahte face çılgınlığı hep iş açıyor başınıza.
bi de daha çocukluktan süregelen bir ilişki.büyük kısmı çocukluk ve ergenlikte geçmiş.
devam ettirmesi de kolay da değil.
evliliğe gidermiydi bilemem ama sürdürmeniz de kolay da olmazdı sanki daha da fazla

Bacım 22 yasındasın. Hayatının en güzel zamanları. 25 yaşındayım ve 22 ile arasında 10 sene olduğunu iddia edebilirim.

Hayatının tadını çıkar. 13 yasında sevgili olduğun adamla olmazdı zaten. Ciddiyim. Sonraki ilişkinde anlarsın bunu.

Cık gez alışveriş yap. Çocukluk askıymıs diye düşün onu da.

Kafanı birşeylerle meşgul et. Boş kalma. Ne bileyim arkadaşlarınla gez toz, kitap oku, diziye başla dizi veya film seyret. Zamanla geçecek.

Uzaktaydık ona ragmen iyi gidiyordu. Birbirimize yaslanıp ustesinden geliyorduk cogu derdimizin.. 3 yıl sonrasnda evlilikti hayalimiz.. inan yapıcağım is degildi o face olayı ama iyi bir dönemim degildi. Mazaret degil bu belki ama ilk defa benim psikolojik olarka bu kadar dağılmış bir dönemimdi.

Iyi gidiyorduk ablacım ya gercekten. Uzakta olmak 10 günde bir görüşmek cok zorluyordu sadece. Emindim ondan ben. Aldatma ve siddet dışında her seyini affedebilirdim. Hatta bana aynısını yapsa tamam olabilir yapmışsın bi hata bidaha yapmazsn olabilir derdim biraz trip atardm biterdi. Ama bu tepkiyi göstermezdim. Herkes bir değil tabi herkesin fikirleri farklı. Güveniyorum ona, hala güveniyorum. Bana bisey dese hala dogrulugundan şüphe etmem. Ama ben mahvettim her seyi.. bu benim ilk yalanımdı ona 9 yil boyunca tek bir yalan söylemedim kızacagini bilsem de dogrusunu söyledim hep. Simdi de gecikmeli de olsa dogrusunu söyledim. Ama inancını kaybetti bikere.. tekrar yerine gelir mi bilemiyorum.

Belki bir daha biraraya gelmeyiz ama hakkında yine de ufack bir kötü fikir kalmaz aklımda.. allah biliyor ya cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…