Ayrılık acısına nasıl dayanıyorsunuz

burda bir üye var. 9 yıllık ilişkisi biten. az önce onun konusuna yazdım, umarım kısa sürede atlatırsın. sevgi bitse alışkanlık kolay kolay bitmiyor

Sevgi biter mi bilmiyorum. Sevgiyle anarm sanırım onu hep. Tanıdığım en iyi erkekti babamdan sonra..
Bakarm o konuya da simdi.

Kafanı birşeylerle meşgul et. Boş kalma. Ne bileyim arkadaşlarınla gez toz, kitap oku, diziye başla dizi veya film seyret. Zamanla geçecek.

Ders çalışmam lazım sınıfta kalmak üzereyim..

Sevgi biter mi bilmiyorum. Sevgiyle anarm sanırım onu hep. Tanıdığım en iyi erkekti babamdan sonra..
onun konuusu apayrı ayrılık nedeni felan şimdi okudum sizin sebebinizi.
ben düzeleceğini düşündüm. ama ayrı kalıp seni özlemesi şuan daha iyi olur gibi..

Ders çalışmam lazım sınıfta kalmak üzereyim..
derslerine çalış.
okulun herşeyden önemli.
olayı da zamana bırak.
bakalım hazmedebilirse geri dönecektir.
bence çok abartmış kendisi.
23 yaşında daha.bu kadar gurur çok fazla.
tamam kızmakta haklı da çok sevse gözü görmezdi be arkadaşım

onun konuusu apayrı ayrılık nedeni felan şimdi okudum sizin sebebinizi.
ben düzeleceğini düşündüm. ama ayrı kalıp seni özlemesi şuan daha iyi olur gibi..

Insallah daha iyi olur. Ben pek ümitli degilim

Ben de düşünüyorum cok fazla degil miydi tepkisi diye. Bendne bu kadar şüphe edecek ne vardı.. yanlıştı yaptığım biliyorum ama bu degildi sanki karşılığı.. bilmem insallah affedebilir insallah bir sans daha verebilir..

Okuluma yönelmeye uğraşıyorum, tıp okuyorum ve dikkat kaybını tölere edebilecek durumda degil notlarım. Aileme üzülüyorum onca emekle okutup büyütüyorlar. Asla hakkım degil onları hayal kırıklığına uğratmak biliyorum.. onun icin konu açtım, bari onları üzmeyeyim biran once toparlayaym kendimi diye

Bence seviyor olsaydı ille de bitti diye tutturmazdı. Geçerli bir sebebin varsa anlayışla karşılardı. Şanmam ben seven insan affeder .

oo tıp ta okuyosun bi de.
derhal toparlan .
okulun eğitimin herşeyden önemli.
aşk filan da bi yere kadar.
arabeske filan bağlama.

Bence seviyor olsaydı ille de bitti diye tutturmazdı. Geçerli bir sebebin varsa anlayışla karşılardı. Şanmam ben seven insan affeder .

Ayrılırken de snei seviyorum ama olmuyor diye bitirdi.. olmycak da galiba..

oo tıp ta okuyosun bi de.
derhal toparlan .
okulun eğitimin herşeyden önemli.
aşk filan da bi yere kadar.
arabeske filan bağlama.

Bugün 2.gün ayrılığın. Ben toparlanamıyorum. Dönmez mi sence peki, abartmısım özür dilerim gel yeniden deneyelim demez mi?

İş hayatını görünce okumanın değerini öyle anladım ki.Şimdiki kafam olsa asla ama aslaaa bi erkek için derslerimi aksatmazdım. Çok pişman olursunuz.Mademki artık dönmeyeceğine eminsiniz ozaman yapacak bişey yok kendinizi derse verin

Veremiyorum ki. Nasıl atlatmalıyım ne yapmalıym onun icin actım bu konuyu da.. dönmycek de..

Ya sebep bana çok hafif geldi gerçekten. Bu çocuk sana döner ben diyim. Ama karşısında ezilme sakın, çokda tribe girmesin

Çok tribe girecek biri değil zaten, yumuşack biri cok da iyi kalpli. Hani diyorum baska biri olsaydi ayrıldık diye bu kadar üzülür müydüm bilmiyorum.. benle olmasa da cok mutlu olmasını istiyorum gerçekten..

Hafif bir sebep mi gerçekten sizin için? Bir kız görüşünü almak istiyorum diyodu, erkekler çünkü benim gibi düşünür dedi. Gercekten asla affedilmeyecek bir sey mi? 9yılın sonunda böyle denenmek zoruma gitti dedi haklı da.. ama asla afdedilmeyevek bir sey mi bu? Kuzeniyle konusucaktı ama konusmadan ayrıldık zaten..

barışırsınız dert etme.
o yokken okuluna falan odaklan
ağla sızla biraz da tabi.
içini dök bişeyler yazarak
aşk acılı şarkılardan uzak dur
ama dediğim gibi biraz zaman alsa da barışırsınız.
bu sırada onu arama derim.

erkekler ilk bi sinirle çok büyütüyorlar böyle şeyleri ama zamanla sevgileri ağır basıyor.
eğer sizi gerçekten düşündüğünüz kadar seviyorsa sakinleşip dönecektir. eğer dönmezse küçük yaşta başlayan bu ilişkiden zaten vazgeçmiştir ve aradığı bahaneyi bulmuştur.
okul, iş vs bi durum olmasa kendinizi oyalayın düşünmeyin derdim ama zaten yoğun bir hayatınız varmış, biraz akışına bırakın kendinizi. zamanla ilk günlerdeki gibi acımayacak zaten alışacaksınız. o zamana kadar kendinizi oyalamak ve düşünmemek acınızı az hissetmenizi sağlayacaktır. Rabbim direnç versin size umarım.

Canım şu an çok duygusal yaklaşıyosun olaya. Cidden çok hafif bi sebep ya, benim fikrimce yüzde yüz dönücek ama arayıp ağlama sızlama tribe girmez deme :)) güçlü dur muhakkak. Benimde dün 9 yıllık ilişkim bitti , bittimi bilmiyorum bitti sanırım. 25 yaşımdayım bende. Ben sana diyorum bak bu çocuk sana geri dönücek.

Insallah barışırız ve bu konu aramızdaki enerjiyi etkilemez insallah..
Yok şarkı türkü dinlemiyorum zaten, ne dinlesem ona da söylerdim hepsinde hatıramız var.. sesim güzel olamsa da benden şarkı dinlemeyi cok severdj çünkü :)

Aradım daha bu sabah, kolay kolay hazmedemiyorum sanırım. Barisalim demedim de sesini duymak istiyorum dedim, zamanla aramamaya baslycam merak etme dedim.. ama bir daha aramycam sanırım sesi titriyordu benimle konusurken zaten onu öyle duyunca daha da bi nefret ettim kendimden. Sanırım aramamalıym artık..

aramazsan kazanırsın diye düşünüyorum
eşimle evlenmeden önce de sonra da hep duruşumu korudum.
özür dileyip çekilirdim kenarıya.
sonuçta da hep kazanan ben oldum
10.5 yıldır beraberiz biz de. ben olsam böyle yapardım ama senin kararın.

Insallah.. ama sinirle degildi 4.günün sonunda aldık ayrılık kararını. Olmuyor dedi bitti..

Insallah döner ya.. dönerse yazıcam buraya :) yok zaten aramycam artık, arayarak onu da cok üzüyorum çünkü. Zaten kolay bir hayatı yok..
Siz neden ayrıldınız? Umarım siz de halledersiniz tabi eger istiyorsanız

Aramıycam evet evet.. yani en azından tamamen bittiyse onun için de daha fazla üzülmemesi için de ayrılmamalıym.
Teşekkür ederim aramak icimden geldiginde de bu mesajınızı hatırlycam muhakkak.
Peki öyle asla affedilmeyecek bir konu mu bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…