- 12 Şubat 2009
- 3.122
- 1.709
- 373
- 36
- Konu Sahibi Felix_Felicis
-
Ben genelde basedemeyip o kisiye gidip sacma salak mesajlar yaziyorum..karsimdakide agzimin payini verince gö.... asagi oturuyorum:)bak kizim seni istemedi gecmisler ola bunu beynine sok diyorum..boyle boyle geciyor...sansimi deniyorumki kafamda tamamen bitsin..yoksa o umut beni mahvediyor..
Not..İliski benim hatamdan dolayi bitmisti..tabi ben bir defa gidip birakmadim dort defa onursuz gibi gidip aglayip zirladim sacmaladim...simdi beni kpek gibi seviyor..:)cok mutluyuz...gerci hata yapsam gene agzima micar orasi ayri:))))
Ben inanmıyorum seviyorum ama bitmeli diyenlere.. Ama dönebilir de.. Belki de sana ders vermek için yapmıştır. Belki bu ayrılık sürecind ene yapacagını merak etmiştir...Ayrılırken de snei seviyorum ama olmuyor diye bitirdi.. olmycak da galiba..
ihanet etmedim diyorsun. bunun dışındaki hataların telafisi olduğuna inanıyorum. hata yapan sensin ve telafi etmesi gereken de. oturduğun yerde aşkından ölüp duracağına git de gönlünü al bişeyler yap. 9 seneyi çöpe mi atacaksın
Ben inanmıyorum seviyorum ama bitmeli diyenlere.. Ama dönebilir de.. Belki de sana ders vermek için yapmıştır. Belki bu ayrılık sürecind ene yapacagını merak etmiştir...
aşk acısından ölünmüyor, bunun garantisini verebilirim sana.Çok taze henüz ayrılığınız, su akar yolunu bulur, ihanet dışında nasıl bir sebep 9 seneyi bir kalemde siler bilemem ama.6 yıllık birlikteliğini bitirmiş biri olarak diyorum ki, kesinse bu ayrılık zaman tek ilacınız...Siz dua edin Allah unutturacak başka dert vermesin.
Ya canim inan benimde umudum hic yoktu..hatta geri donmesine inanamamistim okadar alismisim kizmasina düsun:)))))Allah bozmasn mutluluğunuzu inşallah.
Yok benim bir umudum kalmadı zaten de mesaj atıp aramamam lazim cok üzülüyor o da çünkü..
hay Allahım ya bende bu söze sinir oluyorum hayat bir erkekten ibaret değil ne demek ya bunu diyen kesin evlidir.. nasıl değil biz kızlar ne için büyütülüyoruz bir yuvamız cocugumuz cocugumuz olsun diye ...pardon neden ibaret olucak .. neden ibaret olucak ailelerimiz bize hep kocanla yaparsın kocanla gider gezersin diye büyütmedi mi..hepimizi hemen hemen çok özgür yetişenler için demiyorum ...geniş kapsamlı düşün nasıl ibaret olmadığını anla..hayat bi erkekten ibaret değil deyin
Yani o tarz konuşmaları ayrılık sürecinde sen ondan kopma diye de yapmış olabilir. Çünkü benim de erkek arkadasım tutturmustu bitti diye.. Yalvardım yakardım saatlerce agladım karsısında dil döktüm kendimi o kadar rezil ettim ille de bitti dedi. Ve ben de kesin bitti gözüyle bakıp unutmaya calısıyordum ki 4 gün sonra aradı beni ve barıstık. O da hem bitti diyordu hemde seni kolay unutamıcam çok aglıcam vs diyodu. Ne bilim bu olaydan sonra oyle her ayrılıga inanmıyorum. Seviyorum diyip ayrılana da inanmıyorum. Çünkü ben de şu an birisini çok seviyorum hiç mi hiç anlaşamıyoruz her gün kavga ediyoruz ama ayrılamıyoruz. Ayrılsak da barışıyoruz. Elbet birgün sonu olacak bitecek ama kolay kolay bitmez.Bilmiyorum ki.. bana ders vermek için bu kadar kahrolmamı ici almazdı bence.. konusurken ağlıyordum, aglama sen üzülüyorsun diye daha cok üzülüyorum diyodu.. gerçekten olmayacağına inanmasa bitirmek istemezdi..
Aramıycam evet evet.. yani en azından tamamen bittiyse onun için de daha fazla üzülmemesi için de ayrılmamalıym.
Teşekkür ederim aramak icimden geldiginde de bu mesajınızı hatırlycam muhakkak.
Peki öyle asla affedilmeyecek bir konu mu bu?
Ben 4 gün dil döktüm gerçekten. Dedim ki bırak bana ben en başından güvenini kazanaym düşünme bu konuyu.. hatta bisey yokmus gibi de davrandım.. agladım da yalvardım da yemjnler de ettim.. ilk basta atlatabiliriz diyordu ama sonra olmuyor dedi icimden atamıyorum dedi sonra da bitirdik zaten..
Hay agzini opeyimihanet etmedim diyorsun. bunun dışındaki hataların telafisi olduğuna inanıyorum. hata yapan sensin ve telafi etmesi gereken de. oturduğun yerde aşkından ölüp duracağına git de gönlünü al bişeyler yap. 9 seneyi çöpe mi atacaksın
Merhaba hanımlar. Dün 9 yıllık birlikteligim bitti. Dugun yeri gelinlik çocukların isimleri evde bos bos otururken yapılacakların hayalleri hepsi bitti.. benim hatam yüzünden bitti. Elimde olmayan ama benim yaptığım bir sebepten ötürü.. bunu konusmak isteniyorum hatalıyım çünkü. Hatamı telafi edebilecegim bir sey yok. Dün severek aglaya aglaya ayrıldık. Bana dönmycek biliyorum, bir daha biz diye bir sey olmayacak onu da biliyorum.
Ama ben bu acıya nasil dayanıcam? Ölecek gibi oluyorum. Biliyorum ilk ayrılan cift biz degiliz ama onu hala deli gibi seviyorum. Bir başkasını düşünemiyorum hayatımda. Onun mutlu olmasını cok istiyorum ama baskasiyla olma ihtimali aklıma geldikce içim yanıyor. Neyse..
Siz cok sevdiginiz birinden ayrıldıktan sonra nasıl toparladınız kendinizi? Nasıl hazmettiniz bu durumu?
Onu aramak istiyorum gidip yalvarmak istiyorum ama biliyorum ki yapmamalıyım. İçimdeki bu acıyla yasamak da istiyorum aslında en azından ona dair hisler bunlar. Ama aileme hissettirmemeliyim, onları üzmeye hakkım yok benimle birlikte üzülüyorlar çünkü her üzüntümde. Onlar icin toparlanmalıyım.
Arkadaslar hatam ihanet degil asla.Zorbir dönem geciriyordum, önceki konumda anlattım. O sırada eski erkek arkadasıma güvenemedim sınadım onu. Yaparken bile güvenim tamdı ama dedigim gibi benim icin zor bir dönemdi ama o buna inanmadi. Yalan söylüyorum diye düşündü.. yapmamam gereken bir seydi. Asla yapmayacagım bir sey hatta, kac kisiye kızmıstım denemeyin sevgilinizi diye.. ama olmadi kafamdaki seslerle başedemedim.. hatalıym affetmez.
Ya canim inan benimde umudum hic yoktu..hatta geri donmesine inanamamistim okadar alismisim kizmasina düsun:)))))
Gercekten seviyorsaniz sevgi herseyi asiyor inan..zamana birak geri gelecektir.yazini okudum ve direk kesin barisirlar dedim...
.benim sevgilim cok sert kati disiplinli asiri kuralci biri..o donmusse herkes doner gozumde
2 hafta arama sorma.
Bırakn sakince düşünsün. Bu arada ayrıymışsınız gibi düşünme sadece askerde yazamıyor gibi düşün kendini harap etme.
2 hafta sonra buluşmak istediğini söyle bu ilişki tamamen bittiyse de son kez görmek istediğini konuşmak istediğini söyle.
Buluşun anlat ama dik durarak, sensiz de oluyor ayrılığa alışıyor insan ama böyle bi sebepten bitmesine gönlüm razı değil bu yüzden konuşmak istedim vs de.
Seni görünce ve sakince kendinden emin konuştuğunu görünce ona göre birşeyler der.
Şimdi yalvarma durumunda davranmışsın daha çok ters teper böyle.
bırak biraz vazgeçebildiğini görsün. Tamam hata yapmışsın ama bu kadar söz atacak kadar abartılmaz, onu denemen kırıcı ama bu denli olmaması gerekti. Dediğimi yap en mantıklısı öyle olur inan.
Yani o tarz konuşmaları ayrılık sürecinde sen ondan kopma diye de yapmış olabilir. Çünkü benim de erkek arkadasım tutturmustu bitti diye.. Yalvardım yakardım saatlerce agladım karsısında dil döktüm kendimi o kadar rezil ettim ille de bitti dedi. Ve ben de kesin bitti gözüyle bakıp unutmaya calısıyordum ki 4 gün sonra aradı beni ve barıstık. O da hem bitti diyordu hemde seni kolay unutamıcam çok aglıcam vs diyodu. Ne bilim bu olaydan sonra oyle her ayrılıga inanmıyorum. Seviyorum diyip ayrılana da inanmıyorum. Çünkü ben de şu an birisini çok seviyorum hiç mi hiç anlaşamıyoruz her gün kavga ediyoruz ama ayrılamıyoruz. Ayrılsak da barışıyoruz. Elbet birgün sonu olacak bitecek ama kolay kolay bitmez.
ama bence sen çok yanlış davranmışsın ki..
yani bu kadar üstüne düşerek.
kendini o kadar suçlu görmüşsün ki o da seni suçlu görmüş.
tam olarak ne yaptın?
başka bir hesaptan konuşur mu diye mi denedin?
ben yaşadıgım şehri bırakıp ankaraya taşındım
çözüm oldumu bilmiyorum 7 yıl sürdü acımı dindirmem
sen karar ver
Cogu iliskiler o son mesaji atmadigimizdan son cabayi gostermedigimizden bitiyor..yemisim oyle sevgiyi...birseryi istiyorsan cabaliyacaksin..nokta
7 yıl mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?