- 5 Aralık 2014
- 1.026
- 768
- 88
Nede şerefsizmiş dedin canım?
canım neden şerefsiz dedin? bir şeyler mi öğrendin
Kendini göstermeye, arayısa baslamıs bile o yüzden..
Kimseye degmiyor. Üzmeyelim kendimizi o yüzden..
Giden gitsin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nede şerefsizmiş dedin canım?
canım neden şerefsiz dedin? bir şeyler mi öğrendin
Nasıl attınız? İlk günler nasıldınız? Sonra neler yaptınız ve iyi ki ayrılmısız diyor musunuz su an?
Yeni ayrılmış birine tavsiyeleriniz nelerdir?
Özellikle bu ayrılıgı 25 üstü yasamıs olanlar yazarsa daha iyi olur.
Valla şimdiki eşim ile bi ayrılık yaşadık biz, nişanlılık döneminde. Kimseye onu anlatmadım sonrasında, kimseyle onu konuşmadım. Ondan hatıra kalan hediyeleri vs ona geri gönderdim. Kendime uğraşlar buldum kurslara yazıldım oyalanadım, kendime güvenim geldi. öyle topladım 3-5 ay sonra da barıştık ama o dönemi bu şekilde atlattım. Sevdiğin insanlarla birlikte ol ve onu anlatma... Sana acı verecektir hatıralar, düşünme... Bol bol kitap okudum bide. Tam okurken aklıma geliyordu okuduğum karışıyordu. ben o sayfayı kendime ceza olsun diye başa alıp okuyordum. Sırf onu düşündüm diye kendime ceza veriyordum :)
bu arada seda diker okudunuz mu? aslında giden erkek yoktur mesela..
Ayrılık acısı kişinin karakterine göre değişebilir.Bir ilişki şayet tek taraflı bitiriliyorsa elinizden geleni yaptığınıza inanıyorsanız,aldatılmışsanız lütfen çirkinleşmeyip sessiz kalın susan bir insanı kimse yenemez.Hayatınıza kaldığınız yerden devam edin.Ağlayın,acınızı yanlız kaldığınız zaman tek başınıza yaşayın.Her ilişki başlanırken kimse ayrılmak istemez.Bu dönemde slow şarkılar dinlemeyin.Aşk filmleri izlemeyin.El ele dolaşan çiftlere imrenmeyin,bilemezsiniz kimin içinde ne fırtınalar koptuğunu her çiftide mutlu sanmayın.Herkese durumunuzu çok fazla belli etmeyin zaten yoğun duygular yaşadığınız için kimin dost kimin düşman olduğunu anlayamazsınız.İmkanınız varsa bir aktive bulun kendinize düşünmemek adına.Spor yapmak,yüzmek veya ilgi alanınıza giren bir hobi edinebilirsiniz o an o işle uğraşırken düşünmeyeceksiniz bile.Dua edin.Çıkın dışarı bir kahve için.Sevdiğiniz arkadaşlarınızla görüşün beraber bişeyler yapın.Kesinlikle bakımsız dolaşmayın aksine daha çok kendinize bakın.Çok fazla yemek yemeyin aldığınız kiloları vermek zor olur sonradan :) Sosyal medyada ona karşı iğneli cümleler yazıp karşı tarafın egosunu tatmin etmeyin.Çivi çiviyi söker mantığıylada hemen yeni bir sevgili bulmayın.Bırakın yaşayın acınızı bu duyguyu tadın bakış açınız değişir,kendinizi yenilersiniz.Zamanla sizi anlayan denginiz bir insan mutlaka çıkıcaktır karşınıza buna inanın.O zaman öldürücü darbenizi eski sevgilize mutlu olduğunuzu göstererek yapabilirsiniz...Ve öyle bir zaman gelirki yaşadığınız aşk acısına güler geçersiniz.
demek arayışta öyle mi? benimki de öyle şekerim. bir gün anlarlar bazı şeyleri de başkasının kollarından geri getiremezler işteKendini göstermeye, arayısa baslamıs bile o yüzden..
Kimseye degmiyor. Üzmeyelim kendimizi o yüzden..
Giden gitsin..
demek arayışta öyle mi? benimki de öyle şekerim. bir gün anlarlar bazı şeyleri de başkasının kollarından geri getiremezler işte
özet geçemem, ilgilenenler okusun :): ) Sevindim simdi iyi olmana canım.
Yok canım okumadım...
Ben ondan vazgectim. Ama bayanın neler dedigini özet gecebilirsin eger geri döndurme amaclı ise, baskalarının faydalanması acısından. : )
Ben sadece kendimi iyilestirmeye odaklandım, cok sükür bugün biraz daha iyiyim.
aminn tatlımm. hep ettiğim dua bu zatenKaybedilen sey kıymete biner, zaman gösterir neyin ne oldugunu.
Allah herhangi birini degil, bizi üzmeyecek, sacımızın teline kıyamayacak insanları versin yanımıza canım.
özet geçemem, ilgilenenler okusun :)
ama konu kimseyi döndürmek filan değil, bir olaydan çıkarılması gereken ders çıkarılmazsa aynı sınav tekrar tekrar karşımıza gelir..önemli olan farkındalığı artırmak..
aminn tatlımm. hep ettiğim dua bu zaten
yeni birileriyle tanış kafan dağılsın ama hemen birine aşık olmazsın bu yüzden sakın kimseyi sevemicem kimse onun gibi değil diye karartma içini zamanla kendiliğinden atlatıcaksın ayrıldığın kişinin sana geri dönmesini bekleme dönsede asla eskisi gibi olamazsınız birkere gittiyse hep gidecek korkusuyla ilişki yaşarsın bu yüzden mutluda olamazsın yeni herzaman zordur alışmak ama daha güzel silbaştan.... spora git kız arkadaşlarınla gez süslen mutlu gözük hep ilk başta numaradan mutluymuş gibi yapıcaksın sonradan kendin bile inanıyorsun ve geçiyor... zaman zaman çok özlüceksin sarılmak isticeksin sesini duymak hemen uyumaya çalış yada ağla ağladıkça sanki içinden gidiyor... dahada üzülmüyosun bir zmn sonra...
Nasıl attınız? İlk günler nasıldınız? Sonra neler yaptınız ve iyi ki ayrılmısız diyor musunuz su an?
Yeni ayrılmış birine tavsiyeleriniz nelerdir?
Özellikle bu ayrılıgı 25 üstü yasamıs olanlar yazarsa daha iyi olur.