- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.141
- 248
- 31
Aslinda dediklerinde haklisin canim. Onların zaman zaman aklına geliyoruz belki hatta az çok nasıl geldigimi de biliyorum ya neyse.Selam canım.
O dedigin bana da oluyor, ama elimizden bir sey gelmez. O alaycı yüz ifadesini gördügümde, dünyam basıma yıkıldı benim. Bir yanım nefret ediyor ondan, diger yanım bir daha onla olmayacagını düsününce panik halinde. Karman cormanım. Kadınlar zor atlatıyorlar, ama atlatıyorlar. Erkeklerin belli aralıklarla aklına düstügün için, daha uzun sürüyor imiş eger güzel yasanmıslıklar var ise. Bu tesellin olsun.
Kötü zamanlarınızı düsün bu bende cok etkili oluyor, aklıma güzel bir anı gelse, en kötü hallerini düsünüyorum. Bu konuda da hic zorlanmıyorum zaten, o kadar cok kötü anım var ki onla ilgili.
Ögrencisin yanlıs hatırlamıyorsam, bu günlerin cidden geri gelmeyecek. Bunların tadını cıkarmaya calıs. Bir bakarsın bir yerden biriyle tanısmıssın, onun yerinde yeller esiyor. Birliktelige baslayacak gücün yoksa bile, flört et, o etmiyor mu?
Bir de ben sunu dusunuyorum içime ufacık umut kırpıntısı gelirse bir anlık, ben burada kendi kendime umut edecegim, askımı taze tutacagım, sonra bir anda cat diye evlenecek diye düsünüyorum. Simdikinden daha büyük bir hayal kırıklıgını kaldıramayacagım için hemen o umut kırıntısını bertaraf ediyorum. Aynı sekilde düsünebilirsin. Emin ol suna, o hayatına bakıyor. Sen zerre umrunda degilsin bir sey onu sana hatırlatmadıkca. Kızlarla geziyor, gününü gün ediyor. Biz niye hayatımızı cehenneme cevirelim ki? Su anlık cok zor bunları yapmak biliyorum, ama ufak ufak zorlamamız lazım artık...
Bu bizim sınavımız, atlatmamız lazım...
Bir daha da kimseye böyle baglanmayalım, attıgım linkte herkesi opsiyon olarak görün diyor. Onu bile. Zaten o kıvama gelebilsek, bizden iyisi olmayacak ve inan bana birine deli gibi baglananlara asıl deli gözüyle bakıldıgı bir yerde yasıyoruz.
Bizde durum farkli. Ama bi yerde bence beyin dolar dusunmek istemez o raddeye gelince zaten biz düşünmeyi birakacaz.
Bu arada bir sene olacak ondan ayrılalı onunla son gorusmemizden. Ben de istiyorum yeniden âşık olmak ama doğru insanla karşıma henüz çıkmadı daha var diyorum.
İnşallah hayırlısı olur hakkimizda :)