Çünkü anıları taze tutuyorsun istemeden, her gün, her dk yasadıklarını düsünüyorsun...Dolayısıyla daha yeni olmus gibi hissediyorsun.
Benim de son hali beni cok kırdı.
Elim kolum düsüyor bazen, bir iyiyim bir kötü, ama daha iyiyim ilk zamana göre.
Canım sana ettigi kötü bir laf var mı? Sizin ayrılmanız nasıl oldu tam bilmiyorum hikayeni. Ona göre yorum yapayım.
Birini hayatının merkezi yapınca sana her türlü kötü davranmayı hakkı olarak görüyor, hevesi kactıgı için.
Demek ki kimseyi merkez yapmamamız bir daha, kendimize yönelmemiz gerekiyor. Bosluklarımız varsa icimizde onları baska seyle doldurmamız gerekiyor.
Bu devirde güzel seven, salak olarak görülüyor.
Daha ben-cil olmamız lazım artık.
Arada o umut bana da vuruyor, hemen bertaraf etmeye calısıyorum.
Laleli'nin dedigi gibi burda isen atlatamamıssın. : )
Bana ettiği o kadar çok kotu laf var ki..
Küfürler hakaretler girla. Ama ona o kadar çok aşık olmuştum ki katlandim..
Ayrılmamız da kotu oldu. Benden yine malum istekte bulundu , ben yine hayır dedim. Otobusteydik yanimdan kalktı gitti, eve giderken mesaj atmış istemiyorsan si.. Git diye..
Bir yıl oldu en son gorusmemiz..
Ondan sonra yine konuştuk ara ara sonra mayısta bir kızla iliskisi oldu o kadar ciddydi ki..
Kıza hediyeler omrum demeler ona olan aşkını ilan etmeler. Hatta ona olan aşkını geldi bana anlattı, ben de mutlu olun dedim helallik istedi helalligi de verdim ve onu engelledim.
Kız abisinin arkadaşıydı inşaat teknikeriydi ve ondan iki yas büyüktü. Ayrıldılar hemde bi ayda.
O gün bugun sürekli mesaj atmaya başladı bana. Hic cevap vermedim taa ki gecen ekime kadar.
Ne ariyosun cinsinden bir mesaj attım atmaz olaydim içimdeki bazı duyguları uyandırmisim..
Ekimden beri ara ara mesaj attı istediğimde cevap verdim faceden sonra engellerdim eskiden bunu o yapardı.
Oyle iste en son iki hafta önce konustuk sonra ben yine onu engelledim faceden.
Neden boyle yapiyorum bilmiyorum ama mutsuzum..