Ayrılık acısını nasıl attınız?

Ah aynen canım aynen hayattaki mutlulukları "ask" tan ibaret görmemek gerekiyor :)
Aslında bizim bu bosluktan aci cekmemizin nedeni de başka bir boşluk "manevi"..
Önüme birkaç hedef belirledim bugün Rabbim izin verir de gerçekleştirebilirsem mutlu olcam :)
He alnimizda ask yaşıyorsa doğru insan kaderimiz de varsa ayrı bir guzel olur :)
İnşallah daimi mutluluğu elde edip kıymetini bilenlerden oluruz.. :KK66:

Biz kıymetini bilenlerdendik canım.
Elimle tek tek yaptıgım ya da aldıgım her seyi cöpe attıgını düsünüyorum. Tüm resimlerimizi sildigini...Alay edilerek de bırakıldım en sonunda. Ben kıymet verenlerdendim. Sen de elinden geleni yaptıgına inanıyorsan salla bosver..
O konuda haklısın icimizde manevi bir bosluk var, bence bu yüzden bircogu da. Hayatımızın merkezine oturmak istediler, kolaylıkla oturttuk bu yüzden.
Yılbası sohbetimize bak len bu arada : )
Ben bir dusa girim. At gibi oldum. Gelcem.

Biz kıymetini bilenlerdendik canım.
Elimle tek tek yaptıgım ya da aldıgım her seyi cöpe attıgını düsünüyorum. Tüm resimlerimizi sildigini...Alay edilerek de bırakıldım en sonunda. Ben kıymet verenlerdendim. Sen de elinden geleni yaptıgına inanıyorsan salla bosver..
O konuda haklısın icimizde manevi bir bosluk var, bence bu yüzden bircogu da. Hayatımızın merkezine oturmak istediler, kolaylıkla oturttuk bu yüzden.
Yılbası sohbetimize bak len bu arada : )
Ben bir dusa girim. At gibi oldum. Gelcem.
Elimden geleni yaptigimi dusunuyorum bende..
Çok mücadele ettim çünkü degissin diye ama değişiyormuş, neyse..
Sorma ya gecen sene de boyle saçma sapan girmiştim yeni seneye bir de malum finaller.
Sihhatler olsun canimmm :D

tekrar barisarak :KK53:

O da bir yöntem tabi, bizim için gecerli olmasa da : )

Elimden geleni yaptigimi dusunuyorum bende..
Çok mücadele ettim çünkü degissin diye ama değişiyormuş, neyse..
Sorma ya gecen sene de boyle saçma sapan girmiştim yeni seneye bir de malum finaller.
Sihhatler olsun canimmm :D

Sag ol canım, az annemlerle oturdum pesine geldim.
Çekirdek mekirdek bizde : )

Nasıl attınız? İlk günler nasıldınız? Sonra neler yaptınız ve iyi ki ayrılmısız diyor musunuz su an?
Yeni ayrılmış birine tavsiyeleriniz nelerdir?

Özellikle bu ayrılıgı 25 üstü yasamıs olanlar yazarsa daha iyi olur.
iyi ki iyi ki demediğim bir gün olmadı.hiç düşünmemiştim ayrılmayı ama yoruldum ve vazgeçtim yepyeni bir hayatım oldu ve inanılmaz memnum hayatımdan.bir gün bile pişman olmadım biri sormasa aklıma bile gelmiyor.ayrılığın ilk zamanları kafa karışıklığı oluyor ama geçen bir durum yeter ki inan HER ŞEY DAHA İYİ OLACAK :)

Günaydın kızlar, yeni yılın ilk günü : )
Her şey güzel olsun inşallah.

Huhuuu bakıyorum erkencisin ben yeni uyandimmm :)))
Hepinize iyi senelere kizlaaaarrrr :D
Ben daha dinlemedim ama dinlicem merak ettim :)

Erken kalktım : ) Ama uyudum da sükürler olsun...
Erken uyuyup erken kalkmaya calısacagım artık.
: )
Zaten depresyondayız, düzensiz uyku mahvediyor iyice adamı.
Bir de tekrar basladıgım sigarayı bırakabilsem süper olacak.
Bir de su işten haber gelse tabi artık.
Daha güzel bir hayatım olacak.

Erken kalktım : ) Ama uyudum da sükürler olsun...
Erken uyuyup erken kalkmaya calısacagım artık.
: )
Zaten depresyondayız, düzensiz uyku mahvediyor iyice adamı.
Bir de tekrar basladıgım sigarayı bırakabilsem süper olacak.
Bir de su işten haber gelse tabi artık.
Daha güzel bir hayatım olacak.
Dirolicimm sigarayı bırakmanı cani gönülden destiklicigim :) inşallah yakın zamanda birakirsin isten de tez zamanda guzel haberler geliverir :D
Okul olduğu zaman erken yatıp kalkiyomda yokken Allaha emanet :p

Dirolicimm sigarayı bırakmanı cani gönülden destiklicigim :) inşallah yakın zamanda birakirsin isten de tez zamanda guzel haberler geliverir :D
Okul olduğu zaman erken yatıp kalkiyomda yokken Allaha emanet :p
Canım bu arada senin bir lafın beni kendime getirdi baya baya. Hani dedin ya ondan ayrilmasaydi ki, bence kız terketti her ne kadar söylemese de çünkü kizin onu terketceginden nasil korktugunu anlatmıştı bana gecen mayis.. Kız onu terketmese bu bırak bana donmeyi ismim bile aklinin ucundan geçmezdi o herifin..
Ve düşündüm ben bu herif benim sevgimi hatta ve hatta aci çekmemi bile haketmiyor. O benim sevgimi tasiyamamis bir mahlukat benim icin artik.
Drioli, bir gerçeğin üzerini ortmustum ben, bir an boşluktan ötürü, beni sevdiğine inandim ama sayende uzerini orttugum bir "gerçeği" anladım.
Ve karar verdim. Bu herif için bu saatten sonra bırak aci çekmeyi aklıma bile getirmicem artik onu. Çünkü o sevgiyi hak etmeyen bir "aciz"..
Benim için ask acisi defteri madden kapanmıştır. Bir gün manen de kapancak inşallah , inanıyorum ;)

En mantıksız şey ama çivi çiviyi söker

Kendin için yapabileceğin en iyi şey bu ama 

Back
X