Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olay; kafada..
maalesef durum bu.. kafanda bıtırmedıgın sürece yıllar da gecse hala ılk gün ki gibi kalacaksın..Keske o kadar basit olsaydı..
Demekki daha ayrılmadan o kızla bir yakınlığı vardı, suçlululuktan seni azarladı. Aama yapılcak en iyi şey onu unutmak değil mi, onu ve kzı takip ettikçe daha kötü hissedeceksin. Watsaba filan da bakma, biliyorum zor ama düşünüp kafanda kurdukça hiç atlatamazsınkiBen cok sevmistim onu canım, içim parcalanıyor o yüzden...
Gördükten sonra o yazıyı, kıza da baktım, yılbası partisine gitmis, belki de beraber gittiler...Sonra sildim geri. Zaten ben facebook kullanmıyordum, bunu da iş vs ile ilgili sınavlarlar ilgili paylasımlar sorular icin almıstım son zamanlarda. Ona ragmen geri sildim.
İçim paramparca su an, aglaya aglaya uyuyakaldım bugün...
O dedigini de yaptım ben de bugün. Adam sürekli whatsappta ya. Hatta fark etmis bile olabilir baktıgımı bugün.
Aylarca agzından güzel bir laf duyayım diye aserdim resmen, sabrettim her davrnaısına, ayladır b.k gibi davranıyordu. Sünüründüre süründüre bıraktı resmen. Hazmedemiyorum, benim ona olan askım bu kadar mı degersizdi, insanlar ne cesaretlerle sevdikleri icin neler yapıyorlar, ben neden görmedim ondan bunları? Ben yaparken ben eziyet cekerken yanımda bile olmadı. Öyle kırgınım ki, benim aylarca bekledigim ufacık bir lafı bir baskasına, kolaylıkla söyledigini düsündükce, kalbimin ortasına bir agırlık otuyor. ''Amannnn nasılsa unutur'' kıvamında bırakılmayı, yediremiyorum kendime. Gururum cok kırıldı ve cok üzgünüm. Beni hasta etti resmen...Fiziksel, ruhsal...Nasıl bir insandım neye döndüm.
Numara degismek demek, her seyi degismek demek...İşin yoksa ugras simdi. Ondan da biraz cekincem.
Sadece dua edince rahatlayabiliyorum artık...Hicbir seyden tat alamıyorum.
.
Ne olur sen de böyle düşünme geçecek elbet..İçim cok acıyor ya..Ben bugün kendimi kaybettim.
Bende bu yöntem ise yaramadi maalesef..maalesef durum bu.. kafanda bıtırmedıgın sürece yıllar da gecse hala ılk gün ki gibi kalacaksın..
çivi çiviyi söker, bu yontemı dene..
Watsapa bakmamak imkânsız gibi birşey..Demekki daha ayrılmadan o kızla bir yakınlığı vardı, suçlululuktan seni azarladı. Aama yapılcak en iyi şey onu unutmak değil mi, onu ve kzı takip ettikçe daha kötü hissedeceksin. Watsaba filan da bakma, biliyorum zor ama düşünüp kafanda kurdukça hiç atlatamazsınki![]()
Ay evet yaaa nerden çıktı bu son görülme olayı?:) En iyisi günde iki kez bakıcam filan demek:)Watsapa bakmamak imkânsız gibi birşey..
Bunu bile basaramiyorum ben..
Son gorulmeye bakıyorum duruma bakıyorum resmine bakıyorum kendimce birşeyler çıkarıyorum :)Ay evet yaaa nerden çıktı bu son görülme olayı?:) En iyisi günde iki kez bakıcam filan demek:)
İşteee anahtar cümle bu: o bunu bile haketmiyor. Bir süre sonra bunu sen de kabulleniceksin ve o zaman zaten içinden bakmak gelmeyecek. Takıntı yapıyoruz kendimize valla :)Son gorulmeye bakıyorum duruma bakıyorum resmine bakıyorum kendimce birşeyler çıkarıyorum :)
Ve en kötüsü de o bu yaptıklarımı bile haketmiyor..![]()
bu durumlar icin civi civiyi sokmez. Aklindan yureginden tamamen cikarmadan, yeni bir iliskiye hazir hissetmeden civi civiyi soker hesabi baslasiyla deneyim deme. daha kotu olur.
bunun icin zaman gerekiyor. gecen zamanla duygularinin hafifledigini goreceksin, daha net gormeye baslayacak, kusurlari senin icin daha belirgin hale gelecek ve sogumaya, iyiki bitmis demeye baslayacaksin.
bu noktadan sonra, hayatina yeni guzel bir sayfa, bir baslangic sokabilirsin.
Demekki daha ayrılmadan o kızla bir yakınlığı vardı, suçlululuktan seni azarladı. Aama yapılcak en iyi şey onu unutmak değil mi, onu ve kzı takip ettikçe daha kötü hissedeceksin. Watsaba filan da bakma, biliyorum zor ama düşünüp kafanda kurdukça hiç atlatamazsınki![]()
Ne olur sen de böyle düşünme geçecek elbet..
Watsapa bakmamak imkânsız gibi birşey..
Bunu bile basaramiyorum ben..
Ay evet yaaa nerden çıktı bu son görülme olayı?:) En iyisi günde iki kez bakıcam filan demek:)
Son gorulmeye bakıyorum duruma bakıyorum resmine bakıyorum kendimce birşeyler çıkarıyorum :)
Ve en kötüsü de o bu yaptıklarımı bile haketmiyor..![]()
Biliyorum tatlım ama kendimi bu illete bulaştıran da benimİşteee anahtar cümle bu: o bunu bile haketmiyor. Bir süre sonra bunu sen de kabulleniceksin ve o zaman zaten içinden bakmak gelmeyecek. Takıntı yapıyoruz kendimize valla :)
İs bizde bitiyor aslında neyse elbet bu işin de bir sonu var ya neyseYok kesinlikle biriyle olmayı düsünmüyorum. Her ne kadar kızsam da, kalbimde o var hala. Olmasa zaten bu kadar üzülmem/üzülmeyiz. Tek atlatmalıyım bunu.
Bilemiyorum canım...Var mı yok mu ne nedir...
Canım acıdı sadece, kafamda kurmak, yap boz parcaları birlestirmekten de sıkıldım...
En güzeli, yapabilirsem eger, bu ara cok bakıyorum, bakmamak onun hicbir seyine...
Bol bol da dua etmek..
Gececek canım, elbette gececek...
Görünce buhrana girdim bir sadece.
Kendimize acı cektiriyoruz resmen..
Ben sunun surası birkac aydır whatsapp denen illete bulastım. Bulasmayaydım keskem.
O cok fena iste. : ) Biliyoruz da, ama gel de anlat panik zamanlarına.
Kendimize kısıt getirelim davsanın dedigi gibi : )
Aynenkardelen063
Oralarda mısın?
Canından korkmaya basladım, kötü bir sey yapmadın degil mi?
İyi oldugunu bilelim, lütfen yaz.
kardelen063
Oralarda mısın?
Canından korkmaya basladım, kötü bir sey yapmadın degil mi?
İyi oldugunu bilelim, lütfen yaz.[/QUOTE
Yapacağım, düşünüyorum..Başka çıkışım yok çünkü..Onu kaybettim, kendimden nefret ettirdim..
Yapacağım, düşünüyorum..Onu kaybettim, kendimden nefret ettirdim, geri dönüşü yok..Bu şekilde yaşayamam..