Ayrılık acısını nasıl attınız?

Acı bir seyi her an yasayabilir, bir kaza yasar örnegin...Kimin ne olacagı belli olmaz.
Su an mümkün degil demem zaman lazım...Zaman gecmesi lazım. Su an olsun istiyorsun ama su an olmayacak bunu kabullenmek zorundayız. Kaldırması zor, ama gercek olan da bu. Yarın bir sey olmadıgında, atıyorum arayıp özür dilemediginde kısa sürede, bu sefer tekrar hayal kırıklıgı yasayıp üzerine saldıracaksın. O yüzden Allah'a bırak ve cekil...
Ben Allah'a bıraktım kendimi de onu da.
Doktor işini ne yaptın?
Doktora gitmemeye karar verdim..Kimse yardım edemez, hiçbir şey yardımcı olamaz..

Doktora gitmemeye karar verdim..Kimse yardım edemez, hiçbir şey yardımcı olamaz..

Durumu kabullenmeye calıs kardelen...Adam su an senden özür dilemez yaptıkları icin ve sen onu senden üstün bir varlık olarak görüyorsun ki bu durumu da anlıyorum terk edildigim için ben de. Kendimizi toparlayalım artık...
Bir adım at ve o doktora da git mutlaka...Keske su is netlesse, bugünlerde olmayacagını bilsem, biraz vaktim olsa ben cok istiyorum gitmeyi.

Durumu kabullenmeye calıs kardelen...Adam su an senden özür dilemez yaptıkları icin ve sen onu senden üstün bir varlık olarak görüyorsun ki bu durumu da anlıyorum terk edildigim için ben de. Kendimizi toparlayalım artık...
Bir adım at ve o doktora da git mutlaka...Keske su is netlesse, bugünlerde olmayacagını bilsem, biraz vaktim olsa ben cok istiyorum gitmeyi.
İnş.işin netleşir, vaktin olur ve gidersin.
Ben gitmeyeceğim.Benim için yapılacak bir şey yok..Bunu kabul ettim..

İnş.işin netleşir, vaktin olur ve gidersin.
Ben gitmeyeceğim.Benim için yapılacak bir şey yok..Bunu kabul ettim..

Canım o işe cok ihtiyacım var benim, en önemlisi kafa saglıgım icin. İnsallah beklemedeyim. Aralıgın sonu gibi idi güya ama bakalım...Hani baslayınca zaten hafta ici öyle bir sansım olmaz, bir de bir iki seans gitmenin bir anlamı olacagını sanmıyorum. Yarıda kesilir tedavi.
Ama senin bu sansın var demek ki. Bak, bu güzel fırsatını degerlendir.
Senin için yapılacak cok sey var aslında da, sen bir türlü içinden cıkmak icin bir adım atmıyorsun. Ufak da olsa bir adım cok seyi degistirecek aslında.
Ben yatıyorum canım, iyi geceler...

Canım o işe cok ihtiyacım var benim, en önemlisi kafa saglıgım icin. İnsallah beklemedeyim. Aralıgın sonu gibi idi güya ama bakalım...Hani baslayınca zaten hafta ici öyle bir sansım olmaz, bir de bir iki seans gitmenin bir anlamı olacagını sanmıyorum. Yarıda kesilir tedavi.
Ama senin bu sansın var demek ki. Bak, bu güzel fırsatını degerlendir.
Senin için yapılacak cok sey var aslında da, sen bir türlü içinden cıkmak icin bir adım atmıyorsun. Ufak da olsa bir adım cok seyi degistirecek aslında.
Ben yatıyorum canım, iyi geceler...
Sana da iyi geceler canım..İnş.her şey istediğin gibi olur..Görüşemezsek hakkını helal et... Bu kadar dinledin beni...

canım ben 28 yaşındayım 3 ay önce yaşadım boynuzumu yedim ve aynı iş yeri şimdi şimdi diyorum ki allah beni kurtardı bana bunu yapan başkasınada yapar. Kendimce karar aldım içten bazen hissedersi ya bi huzursuzluk olur biticektir bilirsin inkar edersin , işte o hissi hissettiğim de asla bir daha başlamıcam

canım ben 28 yaşındayım 3 ay önce yaşadım boynuzumu yedim ve aynı iş yeri şimdi şimdi diyorum ki allah beni kurtardı bana bunu yapan başkasınada yapar. Kendimce karar aldım içten bazen hissedersi ya bi huzursuzluk olur biticektir bilirsin inkar edersin , işte o hissi hissettiğim de asla bir daha başlamıcam

Evet, o his geldiginde kesinlikle bırakmak lazım.. Pesine gittikce, igrenc bir yüzünü görüyorsun. Gene kırılan sen oluyorsun.

Kızlar nasılsınız?
Yeni bir gelismem var, bugün numaramı da sildi sanırım, az önce fark ettim. : )
Büyük askımın hazin sonu buymus. Bu kadarmıs.
Gittigine degmeyecek, gene aynı seyi yaptıgına degmeyecek, öyle cok sevdim ki onu ben...Yazık etti bize. gerci onun için bir biz yokuz. : ) Neyse...Bu da geldi, bu da gececek.
İşle ilgili de iyi bir haber aldım bugün. 20'si gibi baslayacagım muhtemelen. Cok sükür...

Kızlar nasılsınız?
Yeni bir gelismem var, bugün numaramı da sildi sanırım, az önce fark ettim. : )
Büyük askımın hazin sonu buymus. Bu kadarmıs.
Gittigine degmeyecek, gene aynı seyi yaptıgına degmeyecek, öyle cok sevdim ki onu ben...Yazık etti bize. gerci onun için bir biz yokuz. : ) Neyse...Bu da geldi, bu da gececek.
İşle ilgili de iyi bir haber aldım bugün. 20'si gibi baslayacagım muhtemelen. Cok sükür...
sevindim adına :)
geçeceğine inanman çok güzel ..
umarım hayat sana çok güzel günler gösterir ..

sevindim adına :)
geçeceğine inanman çok güzel ..
umarım hayat sana çok güzel günler gösterir ..

Sag ol canım, gösterecektir umarım...
İçim biraz rahatladı, bu işi cok istiyorum cünkü, haber biraz gecikince paniklemiştim.
O konuya gelince de, kalbinin ekmegini yer umarım. Baska da diyecek laf yok...
Ben onun numarasını ezbere biliyorum, ama tutup da aramam günün birinde suratının o ifadesinden sonra.
İletisim kanallarını da kapattı : ) Ne kadar kurtulma heveslisi imiş. Kına yaksın, bitirdi bizi. Sevdicegi ile mutluluk içinde simdi muhtemelen. Yazık...
The end. : )

kardelen !
saçmalama sakın ... Lütfennn

Yapmaz kardelen biraz yalnız kalmak istemistir bence. Geri gelecektir...

İçim biraz rahatladı, bu işi cok istiyorum cünkü, haber biraz gecikince paniklemiştim.
Ben onun numarasını ezbere biliyorum, ama tutup da aramam günün birinde suratının o ifadesinden sonra.
İletisim kanallarını da kapattı : ) Ne kadar kurtulma heveslisi imiş. Kına yaksın, bitirdi bizi. Sevdicegi ile mutluluk içinde simdi muhtemelen. Yazık...

Senin numaranı sildiğini anladığında arayıp niye sildiğini sormak istemedin mi?Ben çok aramıştım bunun için
mesajlar da göndermiştim.

umarım canım .. arama zaten boşver , Allah'ından bulsun.
sınav haftam ders çalışıyorum da giremiyorum :)

Back
X