Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aayy ayy çok sevindim tatlimmmmmKızlar kabul edildim, haber aldım bugün : )
İstedikleri seyleri halledip baslayacagım insallah.
Aayy ayy çok sevindim tatlimmmmm
Hayirlisiyla başlarsın inşallah işe, ve her gün gitmek için can atttigin bir is olur
Değişim bir yerlerden başladı bile![]()
En iyisini yapıyorsun canım benim..Sukurler olsun canım...
Dedigim gibi akısa bıraktım kendimi, zorlamayınca bir seyler rayına oturuyor ufak ufak... : )
Sen nasılsın?
En iyisini yapıyorsun canım benim..
Akışına bırakmak, beklentiler içersinde olmamak inan insan daha iyi hissediyor..
Ben de aynı evdeyim tatili yatarak geciriyorum, hafif disim agriyor, bu arada bütün notlar açıklandı but yok, arada da yarin liseden kızlarla buluscaz, ne giysem diye dusunuyom dusunuyom da dusunuyom![]()
Her bitiş yepyeni bir başlangıcın müjdecisidir. Bugün okudum bunu şimdi senin haberin üstüne ne iyi geldi hayırlı olsun canım inşallah hayatındaki müjdeler birbiri ardına gelir bundan sonra :)Kızlar kabul edildim, haber aldım bugün : )
Her bitiş yepyeni bir başlangıcın müjdecisidir. Bugün okudum bunu şimdi senin haberin üstüne ne iyi geldi hayırlı olsun canım inşallah hayatındaki müjdeler birbiri ardına gelir bundan sonra :)
Hayırlı olsunKızlar kabul edildim, haber aldım bugün : )
Canım benim de gecen sene hep butum oldu, ama bu sene baya çalıştım valla olursa artik annemler Yuh derdiÇok sevindim canım... Benim hep bütüm olurdu. : )
Tatilin tadını cıkar : )
Dişini ihmal etme, benim basıma bir ton sorun oldu dis.
Sıkı giyin de ne giyersen giy, havalar buz. : ) Tatili hasta gecirirsin yoksam. : )
Hayırlı olsundrioli tebrik ederim.Senin için mutlu oldum..İnşaallah hep mutlu haberlerin olur..
Canım benim de gecen sene hep butum oldu, ama bu sene baya çalıştım valla olursa artik annemler Yuh derdi
Dis içinde 8 gün sonraya randevum var ama disciden çok korkuyommbenim de basımda bu bela var yıllardır gecen yaz tatilim bir dış yüzünden heba olmuştu..
Aynen canım buldum ne giycegimi, dusuncen için çok sagolll
Sen nasılsın, ne var ne çok![]()
Aynıyım ben canım..Sag ol canım :)
İnsallah, sizlerden de güzel haberler alırız umarım : )
Sen nasılsın? Sesin cıkmıyor birkac gündür...
İyiyim ben de sukur, evi kırkladım pek bir sey yaptım sayılmaz. : )
Evi kirkladim ne demek kizz yarim saattir ne diye dusunuyommSag ol canım :)
İnsallah, sizlerden de güzel haberler alırız umarım : )
Sen nasılsın? Sesin cıkmıyor birkac gündür...
İyiyim ben de sukur, evi kırkladım pek bir sey yaptım sayılmaz. : )
Aynıyım ben canım..
Evi kirkladim ne demek kizz yarim saattir ne diye dusunuyomm![]()
Çok hazırlıklıydım onsuz yapabilirim sanıyordum ozamanlar 7 senemiz dolmuştu beraber.Ortak bir karardı ayrılık ama ben beklediğimden fazla yıkıldım üç ayda 10 kilo verdim kırdım döktüm her gece sinir krizi geçiriyordum evde indirmediğim perde kırmadığım şey kalmamıştı ailem ve arkadaşlarım hep yanımda oldu. Yemek yedirmeye çalıştılar kafamı dagıtmam için dışarı çıkardılar.dışarı çıkıyordum ama eve girdiğim an ağlamaya başlıyordum ev o kokuyordu heryer de o vardi. 1 ay boyunca bütün gurursuzluğumla aradim . Kapısında bekledim. Sonraki ay gene sinir krizi geçirdiğim günlerden birinde kendimi kaybetmişim ve hastaneye götürmüşler baygındım kendime geldiğimde annem başımda ağlıyordu.o hastaneden cıktıktan sonra yemin verdim kendime bir daha asla üzülmicektim düşünmicektim onu ölmüş varsayıcaktim. Günde 100 defa düşünüyorsam artık 10 defa düşünüyordum sonra iki üç sonra hiç düşünmediğim günlerden birinde O geldi.. Ne yaptı ne etti bütün acılarımı dindirdi hepsini unutturdu. Ama eminimki gelmeseydi ben yoluma bakardim belki yarım olurdum ama yapardım.insan isterse yapamıycagi hiçbirşey yok.. Şimdi 9 sene oldu onunla birlikte. Allah kimseye sevdiğinin yokluğunu göstermesin kalbimizdekini kaderimize yazsın
Kizlaarr kardeşimin karnesini almaya gittik yeni geldimCanım daha güzel olacak insallah her sey...
Temizledim demek canım. Bildigin bayram temizligi yaptım döktüm her seyi. : )
Bir noktadan sonra öyle oluyorsun, o yas dönemini atlatmak gerekiyor kesinlikle.
BEN DE ÖYLEYİM 1 BUÇUK YIL OLDUAtlatamadım cunku evli olupta ayrilik acisi yasayan bir benim sanirim
Evli olup da, ask acisi mi cekiyorsunuz, doğru mu anladimBEN DE ÖYLEYİM 1 BUÇUK YIL OLDU![]()
BOŞANALI BİR BUÇUK YIL OLDU ...Evli olup da, ask acisi mi cekiyorsunuz, doğru mu anladim
Anladım, umarim bundan sonra mutlu olursunuz ayrılık nedeni neydi pekiBOŞANALI BİR BUÇUK YIL OLDU ...
ATLATMAK ÇOK ZOR OLDU HALA DA ATLATTIĞIMI DÜŞÜNMÜYORUM.SADECE BAŞKA İŞLERLE İLGİLENİP DÜŞÜNMEMEMYE ÇALIŞIYORUM.DEMENİZ GİBİ NEFRETLE Mİ BİTİRDİM YOKSA GERÇEKTEN SEVMİYOR MUYUM ?ASLINDA İKİSİ DE DEĞİBOŞANALI BİR BUÇUK YIL OLDU ...
EŞİMİN BENİ BİR AİLE OLARAK GÖRMEMESİ.BİZ OLAMAMIZ,ŞİDDET,HAKARET...Anladım, umarim bundan sonra mutlu olursunuz ayrılık nedeni neydi peki