Aynen canım duamiz ve sabrimiz olmasa zaten dayanılır mıydı bunca şeye...
Aynen öyle canım, bu iste gecen sene o kızla ilişkisi başladığında bana yalvardı hakkini helal et iki yakam bir araya gelmiyor diye içini rahatlatmak istedi kısacası.. Ben helal olsun dedim, iste başladı anlatmaya yazisiyoruz bu arada. İste ben onu çok seviyorum deli divane aşık oldum ama beni terkedicek çok korkuyorum git diyor bana mervee simdi anlıyorum sana yasattiklarimi diye zirladi.. Peki benden haberi var mi diye sordum, yok dedi seni hic bilmiyor nolur sende söyleme birşey seni hic bilmesine dedi.. Tamam dedim, hakkımı helal ediyorum, seviyorsan simsıkı saril mutlu olun dedim engelledim onu..
Aradan bir ay geçti ayrıldılar. O günden itibaren hergun mesajlar aramalar.. Nolur merve affetmesen de konuşalım senle konuşmak dahi iyi geliyor bana palavralari..
İste 4 ay falan hic cevap yazmadım. Ekim ayında yakamdan düş diye cevap yazdım biseler oldu ve tekrar kendimi onla konusuyorken buldum.
İki hafta önce ona artik beni arama sorma mesaj atma seni istemiyorum bırak tamamiyle sileyim mutlu olayım dedim.
Ben hic olmadim olmicagim dedim, hakaretler küfürler girla.
Son konusmamiz bu sekil. Ve en son dun o durumlari ve fotolari görünce icime birşey oturdu nedense..
Sevmek çok mu zor birşey..
Ben onu saf sevdim temiz sevdim.. Degmezmis!
Onu unutma kararı aldım. Hayatımda hiçbir şekilde yeri olamaz onun olmamalı .
Ama tamamiyle silinsin gitsin istiyorum istedikce olmuyor..
Evet driolicim, seneye kadar sıkı çalışıp atanmam gerekiyor başka yolu yok bu isin Allah izin ederse tabi