- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.141
- 248
- 31
Kesinlikle canım ve bunların üstüne ben bir de kendisinde kişilik bozukluğu olduğunu dusunuyordum hala da öyle düşünüyorum.Gereksiz biri cidden, dengesiz, bencil üstelik... Bir de gelmiş sana anlatmıs, senin içini mahvettim ama söyleme lütfen diye de yalvarmıs. Rezil...Karaktersiz. Kim bilir senin zamanında da baskasına dedi belki de, ona deme diye...Trencilik oynuyor sanki. Ay cok sinirlendim. Sen ne akla hizmet bir de dinledin onu ya.... Bana anlatma dinlemek istemiyorum dese idin. Sen aglama duvarı mısın?
Daha önce de demistim, gene diyorum, en güzel zamanların bu zamanların. Kendini doldurabildigin kadar doldur.
Saçma sapan bin ton hareketler. Akli sadece belden aşağısına çalışan bir kafa..
Ya bunlar bana o kadar zıt şeylerdi ki.. Bir anda kendimi boyle bir ateş cemberinde buldum.. Saçma salak birseydi geldi geçti..
Ona anlatma diyemedim.. En azından içim soğur diye anlatmasına izin verdim, iste boyle de bir şeref yoksunu kendisi neyse..
En guzel zamanlarimi enerjimi ben onun beni uzmeleriyle kalp kiriklarimla gecirdim drioli. Kaybolan zamanımı geri istiyorum ben..
O yüzden benim böylesine bir hataya bir daha dusmemem gerek..