ayrılık aşaması

nilayyyyyyyyyyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
15
1
3
İstanbul
merhaba bayanlar .sorunum vardı ve kime anlatacağımı bilemedim buraya üye oldum sonunda.1 yıllık evliyim ve evlendiğimden beri eşim bana bezdirme politikası uyguladı.2 günde 1annesine gitti ona bişy demedim asıl amaç oraya taşınmamı sağlamaktı ki evlenmeden ayrı oturmak istediğimi söylemiştim.çok ağladım ama ne fayda gitmedim yine durdum evimde.taki ramazan bayramı arefesine dek annesinde kalmamamı bahane ederek beni gece anneme bıraktı yolda bağıra bağıra hiç aramadı bayram boyunca ben ziyaret edelim aileleri diye aradılğımda bana kadın da çocukta lazım değil ben 1000 yıl annemle yaşarım buraya geliyorsan gel gelmezsen hayatımdan çık eşyalar ayırır ayrılırız teklifini sundu ve oraya gitmeyeyeğimi söyledim tek seçenek ayrılık kaldı geriye 10 günü aşkındır evede gitmiyorum dinlediğiniz için teşekkürler.

Neden ısrarla annesinde yaşamanızı istiyor özel bir sebebi var mı ?
Çocuğunuz var mı ?
Çok zor bir durum, sarf ettiği sözler hiç hoş değil

Alsin Annesini yasasinlar beraber mutlu mesut ... Kadinda cocukta lazim degilmis dengesiz ya..

iyiki kurtulmussun bu adamdan canim, sakin uzulme ve geriye bakma , birak ne hali varsa gorsun...
gitsin bulsun bitane anasiyla yasasin... bu erkeklerin anne kuzusu hallerine hic anlam veremiyorum sanki kiz.cocuklari cöpten tolandi bitek onlarin annesi var...

Ee niye evlenmis ozaman.
Esin sonucta kizma ama asalak gibi bu adamlar, kendi ayaklari uzerinde durmayi beceremiyolar hala ailem dibimde olsun mantigindalar.
Ayrica isteginden de ote cok saygisiz bi'adam.

Kac yasindasiniz? Kisa surede mi tanisip, evlendiniz?

Esiniz size annemle birlik oturalim dedimi?.
yada sizin oraya gitmemeniz mi sorun.
Eger gitmiyorsaniz ondan yapmis olabilir.bence sakin davranin.evinize gidin.orasi sizin eviniz.oturupsakince yargilamadan,konusun.

kaba kuvvet bir
tek seçenekli baskılar iki

bence kimse bunlara boyun eğmemeli
çok ama çok terbiyesizce
evlenmeden önce niye bu kadar diretmedi
eee şimdi eli mahkum diye mi düşünüyor

yazıklar olsun

ayrıca sende mahkum ve muhtaç olduğunu ve gidemeyeceğini düşündürecek neler yaptın diye aklımdan geçti

eğer yaptığı blöf değilde gerçekse

arkana bile bakma

mesleginiz var mi??ayrilmak hic kolay bi durum degil ama nedir bukadar anne duskunu ya biz de annelerimizi atmiyoruz duskunuz ama boyle de olmazki.annesi de bu sekilde mi dusunuyor acaba

Neden evlenmiş o zaman? Sizinde vaktinizi çalmış. Flört döneminizde nasıldı işlerin buraya kadar gelebileceğini gösteren ipuçları var mıydı? Böyle düşünen insanla zaten bir ömür geçmez ki. Baksanıza daha evrimini tamamlayamamış. Ömür boyu annesiyle dipdibe otursun.

İnsan gibi davranamıyor belli ki. Bence arkana bakmadan kaç. Kesinlikle şu yaşadığın bir yıla acırsın. Kafan rahat hayatına devam edersin. Sana böyle davranan insanın bir de istediği şeyi sakın yapma. Ya evine dönersin ya da bu iş biter de.

Ne çok defolsun gitsin dedim bugün, ama başka ne denir ki buna da? Anasıyla koyun koyuna yatsın, olmadı ayakucuna girsin, ayaklarını koklasın....

O sana çok mu lazım sanki, erkek mi bu? Yoldaş mı? Hayatına bak bence.

.

bana da sen lazım değilsin de koy g..tne bu ne be boşver bacım dertsiz başına dert mi alacan..bırak öyle herifi..bugün amma da ayrıl dedim ben de insanlara boşanma avukatı falan değilim hani

Böyle düşünen erkekler evlenmesin ya hiç samimi değiller.
Tepkini göster bence hiç arama boşanmak istiyorsa da boşan.
Adam sevse zaten bana kadın lazım değil demez.
Lazım olacak neyse bu kadın O da ayrı tartışılır....

Kusura bakma ama kocan karaktersizin önde gideniymiş. Laflar da belli ki anasının lafları... Madem kadın lazım değilmiş, boşa, otursun anasıyla diz dize.

Bu laflari diyen adamdan ne koca ne baba olur..

Eğer bu seçenekte geri donersen basina gelecekleri iyi biliyorsun... Seçenek tek aslında..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Kusura bakmayın da eşinizden bi halt olmaz
Ne demek kadın da çocuk da lazım değil evlenmeden önce aklı nerdeydi acaba şuan acayip sinir oldum.
Annesinin dolduruşuna falan mı geliyo acaba ?

Bırak gitsin öyle kocayı be, senin değerini bilmeyen biri için asla üzülme. Bırak o yaptığıyla kalsın. Çocukta yokmuş zaten sorun olmaz. Ama o herifin yaptığı çocukça bir hareket. :95::95::95::95::95::95::95::95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…