- Konu Sahibi nilayyyyyyyyyyyy
herşeyi baştan konuştum ayrıca bende oluruna bıraktım artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herşeyi baştan konuştum ayrıca bende oluruna bıraktım artık
black rose yorumunuza tşk ederim detaylar şöyle 4 sene nişanlı bekledim tanıdım yeterince ve ayrıldık peşimi bırakmadı 4 senede ayrıydık ailemle sürekli irtibata geçiyordu bu süre zarfında sonunda bende sevgisinde samimi olduğunu düşünerek barıştım 1 yıllık evlilik sürecinde de bunları yaşadım ayrıca ailesi de böyle düşünüyor anneside yalnız oturuyor fakat abileri üst katında ve bütün akrabaları da yakınında oturuyorlar
O zaman burda bir çatışma söz konusu sanırım abilerine kendini ispat çabasında bakın siz yapamadınız ben yaptım yani olay tamamiyle onların kendi içsel çatışmalarından kaynaklı ve sen günah keçisi olmuşsun uzak dur geri adım atma saygını ve mesafeni koru şartlar ikinizinde kabul edebileceği şekilde ortak paydaya ulaşmazsa kendi yolunu çiz tatlım hayattan korkma bazen tek olmak daha iyi bu hayatta....
bayramda gitmeyi ben istiyorum fakat kendisi 1 gün önceden gitmemi temizlik yapmamı istedi oysa ben hem rahatsızdım hem de evde hazırlık yapmam gerekiyordu o yuzden tüm ziyaretleri iptal etti
izmirdeyim tabiki bu adetler yok kaldı ki yemek yaptığımda arada yolluyorum lakin değeri olmadı eşime gelince düzelme ihtimali 0 bana düşünmee payı verdi benim düşüncemin değişmeyeceğini söyleyince ipler koptu zaten o yüzden şu an tek yol ayrılık
izmirdeyim tabiki bu adetler yok kaldı ki yemek yaptığımda arada yolluyorum lakin değeri olmadı eşime gelince düzelme ihtimali 0 bana düşünmee payı verdi benim düşüncemin değişmeyeceğini söyleyince ipler koptu zaten o yüzden şu an tek yol ayrılık