Ayrılık döneminde biriyle Öpüşmek

ARKADAŞIM sormuş, öylesine. Ayrılık dönemleri hakkinda konuşurlarken. Cocuk da sana dürüst olucam, böyle bir şey oldu ama benim için çok önemsiz demis

Nasıl kötü bir öpüşmeyse artık "hunharca asılan" kızı soğutmuş adamdan. Hunharca asılan kız ikinci görüşmede hunharca öpüşmeyi düşüneceğine görüşmeyelim kararını desteklemiş.

Ben de aynısını söyledim.
Sorgulamaya hakkı yok. Ama içten içe çok üzülüyor.
Barıştılar mı ya da düşünüyor mu peki?
Adam dürüst davranmış söylemiş, ha tabii ki yapabilir de istediğini buraya kadar problem yok.
Ama ilk fırsatta başkasının dudaklarına yapışan adamdan da arkadaşına hayır gelmez.

Ben de aynısını söyledim.
Sorgulamaya hakkı yok. Ama içten içe çok üzülüyor.

Yani üzülür tabi. Kim tamamen umursamayabilir ki? Kaç ay ayrı kalmışlar? Hani 5-6 ay ise neyse ne de. 1 ay falansa, nasıl beni hemen unuttun da başka biri ile öpüşecek ortam oldu diye üzülebilirdim ben. Ha kızmaya sorgulamaya hakkım olmadığını bilirdim ama bir bozulurdum içten içe. En iyisi hiç kurcalamamak böyle şeyleri.

Şu an arkadaşım ve o çocuk birlikteler

Şimdi lou, ben şöyle düşünüyorum.
Kavga edersin , ayrı kalırsın gerçekten iki taraf da düşünür hatalarını ,
Sevgisini sorgular sonra yeniden isterlerse başlarlar.

Amaaa ayrılıp onunla öpüş , öbürüyle gez, diğeriyle yazış yapıyosa bi taraftan biri o iş bitmiştir .
Adam ayrılıkla fırsatları değerlendirmiş sanki.

Orda sevgiyi, iyi niyeti sorgularım.

Biz kadınların penceresinden bakarsak. Demekki sevmiyor diyebiliriz.
Ama erkekler tarafından bakarsak. eee zaten ayrıydık. bi anlık hevesimi almak için yaptım.
Kısır döngü

Haziran gibi baristilar. bu olayi 2 gün önce öğrendi arkadaşım.

Ben sizin gibi düşünmüyorum bu konuda.
Ayrılık olduğunda kişiler isterse ayrılığın dakkasında başkasıyla yeni bir birlikterlik yaşama özgürlüğüne sahipler.

Bu aldatma değildir.

Bazı ilişkilerde, ayrıldıktan sonra oluşan birliktelikler önceki ilişkiyi kuvvetlendirir hatta.

Biz kadınların penceresinden bakarsak. Demekki sevmiyor diyebiliriz.
Ama erkekler tarafından bakarsak. eee zaten ayrıydık. bi anlık hevesimi almak için yaptım.
Kısır döngü
Evet yaa :)) beni nasıl hemen unutmuş diyebilirdim ben arkadaşımın yerinde olsam.

Ama erkek kafasını da biliyorum. Laf olsun diye öpüşup, kafam karisikti, bi baktım öylesine, önemsizdi der bunlar.

Bizse biriyle opusunce önemli bir şey o bizim için.

Ayrılık gerçekten ayrılıksa evet , herkes özgür .
İsterse ertesi gün gitsin öpüşsün.
Ama ben asla dönmezdim böyle bi durumda .

Arada sevgi varsa , hiç değilse en azından bir kaç ay oturup düşünür , üzülürsün.
Bir ayda gidip başkasıyla öpüşmezsin, ilk çıkan fırsata atlamazsın.

Birini seversen her zaman tercihin o olur.
Başkasının gözüne bakmak bile elinden gelmez insanın.
Ben böyle düşünüyorum.

Siz de öyle düşünüyomuşsunuz olabilir.

ARKADAŞIM sormuş, öylesine. Ayrılık dönemleri hakkinda konuşurlarken. Cocuk da sana dürüst olucam, böyle bir şey oldu ama benim için çok önemsiz demis
Sorulduysa yalan söylenmez, dürüst olmak gerek tabi ama sorulmaması gerekirdi diye düşünüyorum. Özellikle alacağı en kötü cevabı kaldıramayacak yapıda insanlar sormamalı böyle şeyleri. Şimdi kaldıramadığı cevapla ilişkisini nereye koyacağını bilemeden kalmış öyle. Benim umrumda olmazdı ayrıysak ama herkesin kişiliği başka

Habire adamın başına kakacaksa barışmasın.Dikiş zor tutar çünkü barışmalı ilişkilerde.
Ben olsam napardım,tabi ki insanız kıskanıyoruz ama çok da umursamazdım.

Habire adamın başına kakacaksa barışmasın.Dikiş zor tutar çünkü barışmalı ilişkilerde.
Ben olsam napardım,tabi ki insanız kıskanıyoruz ama çok da umursamazdım.

Biraz da yapı meselesi gerçekten , ben kaldıramam.
Dururum dururum aklıma gelir , dünyayı da burnundan getiririm
O yüzden çok sevsem de dönmem, bitiririm o ilişkiyi.
Mutsuz olur ve ederim çünkü.

Benim kafama neresinden bakarsan bak yatmaz böylesi bir olay.
Sindiremem . Yazarken bile aşırı şey oluyorum böyle konulara aboooovvv

Arkadaşın da kendisini en iyi kendisi bilir Lou.

Üzülürdüm elbet ama biriyle ayrildigin an onun başkalarıyla "her şeyi" yapma ihtimalini göze almışsın demektir. Zaten onu bu kadar önemsiyorsa neden ayrılmış? Ciddi bir gerekçesi varsa neden ayrıldıktan sonra hâlâ aklı onda? Kafamda deli sorular...

Ayirilir aytilmaz bos kalmayacak demekki diye düşünürdüm. Kabullenemezdim sanirim.herkes ayrilmissiniz ilgilendirmez diyor ama ben ilgilenitdim. Ve aklimdan hic cikmazdi.
Bilmiyorum.kabullenemez kabul etsemde surekli kavga ederdim yine ayrilik olurdu buyuk ihtimal. Bunlari kendimi yerine koyduğumda yazıyorum.

Aha. Benim kafadan birisi. :) cok yorucu yipratici birsey ama ben yokken bile yaptigi seyleri kafaya takiyorum. Aklima geldimi kafasina bitane indiriyorum :))))
Ki cok gecmisi olan birisi bile degil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…