- 1 Şubat 2015
- 3.679
- 9.554
- 358
- Konu Sahibi lou salome
-
ARKADAŞIM sormuş, öylesine. Ayrılık dönemleri hakkinda konuşurlarken. Cocuk da sana dürüst olucam, böyle bir şey oldu ama benim için çok önemsiz demisBelki eski sevgilisi ayrılığın acısıyla başka biriyle yapabilir miyim acaba diye denemek istemiştir. Yapamayınca senin arkadaşına geri dönmek istemiştir. Başka bir tende etkileşim aramak bence sorun değil de o öpüşme arkadaşının kulağına nasıl geldi onu merak ettim. Öpüştüğü kız söylediyse elde edememenin acısıyla fitnelik yapıyor gibi algılanabilir. Ama eski sevgili ayrılık dönemimizde ben bir kızla öpüştüm diye geliyorsa ben arkadaşının yerinde olsam çok karaktersiz ve ergence bulur, bir daha görüşmezdim şahsen
Nasıl kötü bir öpüşmeyse artık "hunharca asılan" kızı soğutmuş adamdan. Hunharca asılan kız ikinci görüşmede hunharca öpüşmeyi düşüneceğine görüşmeyelim kararını desteklemiş.Merhaba arkadaşlar,
Bu kez iş yerinde beraber çalıştığım bir arkadaşımın sorunu hakkinda danisacagim size.
Şu an bu satırları beraber yaziyoruz. Cevaplarınızi ona okutacagim.
Şimdi bu arkadaşımla sevgilisi nisan Mayıs gibi ayriydilar. Ayrılan kız idi, yani benim arkadaşım. Bir süre çok az iletişim kurdular.
Çocuk bu dönemde kendisine hunharca asılan (bunu da şahit olanlar söylüyormuş) bir kızla opusmus. Bir kez. Ikinci görüşmelerinde bu opustugu kizla karşılıklı olarak görüşmeme kararı almışlar. Öncesinde de sonrasında da çocuk bu opustugu kızı aramamis. Sevgili olmak için çaba sarfetmemis. O öpüşme ortamini ayarlayan da kız imiş.
Tabii bunlar sadece erkeğin anlattığı kadari. Bizim elimizde ise kızın bayaa çocuğun peşinden koştuğuna dair bir veri var.
Arkadaşım ilk başta çıldırdı. Öğrenince kafayı yedi..o dönem ayrı bile olsalar bayaa kötü hissetti.
Cay kahve ve muhabbetle biraz sakinlestirdik :)) kizlar toplantisi yapip dertleştik.
Sizin de fikrinizi alalim dedik. Ayrılık döneminde sevgiliniz böyle bir şey yapsa ne hissederdiniz? O dönem iliskileri suruncemede değildi, tamamen kopmuslardi.
Teşekkür ederiz
Barıştılar mı ya da düşünüyor mu peki?Ben de aynısını söyledim.
Sorgulamaya hakkı yok. Ama içten içe çok üzülüyor.
Ben de aynısını söyledim.
Sorgulamaya hakkı yok. Ama içten içe çok üzülüyor.
Şu an arkadaşım ve o çocuk birlikteler
:))) doğru. Haklisiniz.Nasıl kötü bir öpüşmeyse artık "hunharca asılan" kızı soğutmuş adamdan. Hunharca asılan kız ikinci görüşmede hunharca öpüşmeyi düşüneceğine görüşmeyelim kararını desteklemiş.
Haziran gibi baristilar. bu olayi 2 gün önce öğrendi arkadaşım.Barıştılar mı ya da düşünüyor mu peki?
Adam dürüst davranmış söylemiş, ha tabii ki yapabilir de istediğini buraya kadar problem yok.
Ama ilk fırsatta başkasının dudaklarına yapışan adamdan da arkadaşına hayır gelmez.
Şimdi lou, ben şöyle düşünüyorum.
Kavga edersin , ayrı kalırsın gerçekten iki taraf da düşünür hatalarını ,
Sevgisini sorgular sonra yeniden isterlerse başlarlar.
Amaaa ayrılıp onunla öpüş , öbürüyle gez, diğeriyle yazış yapıyosa bi taraftan biri o iş bitmiştir .
Adam ayrılıkla fırsatları değerlendirmiş sanki.
Orda sevgiyi, iyi niyeti sorgularım.
Evet yaa :)) beni nasıl hemen unutmuş diyebilirdim ben arkadaşımın yerinde olsam.Biz kadınların penceresinden bakarsak. Demekki sevmiyor diyebiliriz.
Ama erkekler tarafından bakarsak. eee zaten ayrıydık. bi anlık hevesimi almak için yaptım.
Kısır döngü
Ben sizin gibi düşünmüyorum bu konuda.
Ayrılık olduğunda kişiler isterse ayrılığın dakkasında başkasıyla yeni bir birlikterlik yaşama özgürlüğüne sahipler.
Bu aldatma değildir.
Bazı ilişkilerde, ayrıldıktan sonra oluşan birliktelikler önceki ilişkiyi kuvvetlendirir hatta.
Sorulduysa yalan söylenmez, dürüst olmak gerek tabi ama sorulmaması gerekirdi diye düşünüyorum. Özellikle alacağı en kötü cevabı kaldıramayacak yapıda insanlar sormamalı böyle şeyleri. Şimdi kaldıramadığı cevapla ilişkisini nereye koyacağını bilemeden kalmış öyle. Benim umrumda olmazdı ayrıysak ama herkesin kişiliği başkaARKADAŞIM sormuş, öylesine. Ayrılık dönemleri hakkinda konuşurlarken. Cocuk da sana dürüst olucam, böyle bir şey oldu ama benim için çok önemsiz demis
Habire adamın başına kakacaksa barışmasın.Dikiş zor tutar çünkü barışmalı ilişkilerde.
Ben olsam napardım,tabi ki insanız kıskanıyoruz ama çok da umursamazdım.
Aha. Benim kafadan birisi. :) cok yorucu yipratici birsey ama ben yokken bile yaptigi seyleri kafaya takiyorum. Aklima geldimi kafasina bitane indiriyorum :))))Biraz da yapı meselesi gerçekten , ben kaldıramam.
Dururum dururum aklıma gelir , dünyayı da burnundan getiririm
O yüzden çok sevsem de dönmem, bitiririm o ilişkiyi.
Mutsuz olur ve ederim çünkü.
Benim kafama neresinden bakarsan bak yatmaz böylesi bir olay.
Sindiremem . Yazarken bile aşırı şey oluyorum böyle konulara aboooovvv
Arkadaşın da kendisini en iyi kendisi bilir Lou.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?