- 19 Şubat 2007
- 8.459
- 9.530
- 723
- Konu Sahibi lou salome
-
Hemen de arayışa girmiş, beni ne çabuk unutmuş diyor. Şu anda da beraberler. Ne yapacağını bilemiyorAyrıysa sorun yok.Çocuk nereden bilsin tekrar barışacaklarını ömür boyu bekleyecek değil ya.
Ben de sizler gibiyim. Zaten kıskanç biriyim..zor bir durumAha. Benim kafadan birisi. :) cok yorucu yipratici birsey ama ben yokken bile yaptigi seyleri kafaya takiyorum. Aklima geldimi kafasina bitane indiriyorum :))))
Ki cok gecmisi olan birisi bile degil :)
Ayrıymışlarda o dönem kiz barişmayimi düşünyomuş bu çocukla anlamadin ben?¿?¿Merhaba arkadaşlar,
Bu kez iş yerinde beraber çalıştığım bir arkadaşımın sorunu hakkinda danisacagim size.
Şu an bu satırları beraber yaziyoruz. Cevaplarınızi ona okutacagim.
Şimdi bu arkadaşımla sevgilisi nisan Mayıs gibi ayriydilar. Ayrılan kız idi, yani benim arkadaşım. Bir süre çok az iletişim kurdular.haziran gibi tekrar birleştiler
Çocuk bu dönemde kendisine hunharca asılan (bunu da şahit olanlar söylüyormuş) bir kızla opusmus. Bir kez. Ikinci görüşmelerinde bu opustugu kizla karşılıklı olarak görüşmeme kararı almışlar. Öncesinde de sonrasında da çocuk bu opustugu kızı aramamis. Sevgili olmak için çaba sarfetmemis. O öpüşme ortamini ayarlayan da kız imiş.
Tabii bunlar sadece erkeğin anlattığı kadari. Bizim elimizde ise kızın bayaa çocuğun peşinden koştuğuna dair bir veri var.
Arkadaşım ilk başta çıldırdı. Öğrenince kafayı yedi..o dönem ayrı bile olsalar bayaa kötü hissetti.
Cay kahve ve muhabbetle biraz sakinlestirdik :)) kizlar toplantisi yapip dertleştik.
Sizin de fikrinizi alalim dedik. Ayrılık döneminde sevgiliniz böyle bir şey yapsa ne hissederdiniz? O dönem iliskileri suruncemede değildi, tamamen kopmuslardi.
Teşekkür ederiz
Aww ben barışamazdim tiskinirdim hemen başka kızin kucagina atlamiş diye ....zorla degil ya ikisininde rizasiyla olmuş ...Hemen de arayışa girmiş, beni ne çabuk unutmuş diyor. Şu anda da beraberler. Ne yapacağını bilemiyor
O dönem ayriydilar. Haziranda tekrar baristilar. Bu olay onlar ayriyken olmuş..arkadaşım yeni öğrenmişAyrıymışlarda o dönem kiz barişmayimi düşünyomuş bu çocukla anlamadin ben?¿?¿
Erkekler bu işleri önemsizlestirir bilirsiniz :) benim için değeri de yok da, istesem sevgili olurdum da, öylesine bir şeydi de...falan filan. Arkadaşımın da canı bu yüzden yanıyor.Kiz oglana hunharca asilmismi
Oglan iyi sallamis yok kiz pesinde yok kiz asilmis utanmasa kiz bana tevacuzde etti der
Oglan kizi takmiyorki baska kizla opusmus arkadasiniz yoluna baksin eskis evgilisi coktan yoluna bakmis cunku
Hemen de arayışa girmiş, beni ne çabuk unutmuş diyor. Şu anda da beraberler. Ne yapacağını bilemiyor
Fazla gaz vermek ya da fevri davranmasına sebep olmak istemiyorum. Ben de akil verecegimi sasirdim. O da yazdiklarinizi okuyunca bilemedi. Farkli fikirler var sonuçtaDaldan dala olmuş oğlan..
delirirdimMerhaba arkadaşlar,
Bu kez iş yerinde beraber çalıştığım bir arkadaşımın sorunu hakkinda danisacagim size.
Şu an bu satırları beraber yaziyoruz. Cevaplarınızi ona okutacagim.
Şimdi bu arkadaşımla sevgilisi nisan Mayıs gibi ayriydilar. Ayrılan kız idi, yani benim arkadaşım. Bir süre çok az iletişim kurdular.haziran gibi tekrar birleştiler
Çocuk bu dönemde kendisine hunharca asılan (bunu da şahit olanlar söylüyormuş) bir kızla opusmus. Bir kez. Ikinci görüşmelerinde bu opustugu kizla karşılıklı olarak görüşmeme kararı almışlar. Öncesinde de sonrasında da çocuk bu opustugu kızı aramamis. Sevgili olmak için çaba sarfetmemis. O öpüşme ortamini ayarlayan da kız imiş.
Tabii bunlar sadece erkeğin anlattığı kadari. Bizim elimizde ise kızın bayaa çocuğun peşinden koştuğuna dair bir veri var.
Arkadaşım ilk başta çıldırdı. Öğrenince kafayı yedi..o dönem ayrı bile olsalar bayaa kötü hissetti.
Cay kahve ve muhabbetle biraz sakinlestirdik :)) kizlar toplantisi yapip dertleştik.
Sizin de fikrinizi alalim dedik. Ayrılık döneminde sevgiliniz böyle bir şey yapsa ne hissederdiniz? O dönem iliskileri suruncemede değildi, tamamen kopmuslardi.
Teşekkür ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?