- 1 Şubat 2015
- 3.680
- 9.554
- 358
- Konu Sahibi lou salome
-
Benim arkadaşım mi sevgilisine geri dönmemeliydi sizce?Madem ayrılmışız kiminle ne yaptığıyla ilgilenmezdim, geri de dönmezdim.
Ben de aynısını söyledim.İçten içe yıkılırdım, ben olsam başkasının gözüne bakamam o nasıl yaptı diye düşünürdüm.
Ama tabii ki de sorgulama hakkım yok böyle bir şeyi.
Ben yapmış olsam da o sorgulayamaz kimseye karşı bir sorumluluk, sakadat söz konusu değil çünkü ayrılıkta.
Ayrılık dönemleri hakkinda konuşurlarken arkadaşım sormuş öylesine. Kimse oldu mu diye. Çocuk da oldu demiş, utana sikila anlatmis. arkadaşım şok :) dürüstlügune sevinsin mi olaya üzülsun mü bilememisŞu öpüşme olayını kim söylemiş peki?
Ayrıldıktan sonra kim ne yapar sorgulanmaz da "sen yokken ben biriyle öpüştüm,üç kişiyle flört ettim" muhabbeti son derece nahoş benim için.
Şu an arkadaşım ve o çocuk birliktelerBeni şimdi düşündüren bu adam niye bu kıza anlatmış bunu ?
Kız bundan ayrıldı diye mi yapıyo acaba ?
Yok bunlar ayrılardı ama hala da konuşuyolar mıydı ?
Ayrılık dönemi , ayrıldıktan sonra tekrar barışmış sevgililer , eşler için kullanılan bişey değil miydi ?
Çocuk her türlü bana hiç iyi niyetli gelmedi.
I ııh ben kızın yerinde olsam üstünü çizerdim bu çocuğun , yoluma bakardım.
İşte kız hatalı.Ayrılık dönemleri hakkinda konuşurlarken arkadaşım sormuş öylesine. Kimse oldu mu diye. Çocuk da oldu demiş, utana sikila anlatmis. arkadaşım şok :) dürüstlügune sevinsin mi olaya üzülsun mü bilememis
Benim arkadaşım mi sevgilisine geri dönmemeliydi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?