Ayrılık döneminde biriyle Öpüşmek

Valla kusura bakmayın ama arkadaşınız önce bulunmaz hint kumaşı olmadığının farkına varsın.

Hem kendi ayrılıyor hem adama kızıyor öyle şey mi var ya? Hem suçlu hem güçlü resmen

Bi de bu kadar kolay mı unuttu demişsiniz belki de adam arkadaşınızı unutmaya çalıştı olamaz mı? Ne yapsaydı kızı kolundan tutsa sağda solda benden ayrılamazsın diye tehditler etse daha mı iyiydi?
Adam medeni bi şekilde ayrılmış işte kafasını dağıtmak ya da unutmak için hayatına devam etmiş. Hic mi normal erkek arkadaşınız olmadı? Onlar ayrılınca kadınlar gibi nutella + kore dizileri + pijama moduna girmiyorlar.

Sonuç olarak gerçekten kadınlar bazen çok bencil oluyor...

Bu dediğiniz egoyla ilişkili bir durum gerçekten de. Aşık olmamış ve ilişki yaşamamis olsa bile diğer kadınla, biz kadinlar beni nasıl unutur diye ayagimizi yere vura vura tepiniyoruz işte.

Mesela düşünüyorum. Benim de sevgililerimden biriyle ayrıldığım dönemde başkalarıyla yakinlastigim oldu. Cinsellik yasamadim ama sarılıp uyudum, öpüştüm vs. Ama en azından benim için o donemde bir yara bandi gibiydi bu.

Belki bu cocugunki de öyledir ama çok doğru bir şey söylediniz, hakkimiz olmasa bile biz kadınlar egomuz nedeniyle zor tamir ediyoruz

yorumların çok azını okuyabildim
bence burada şu doğru bu doğru diye birşey yok
tam olarak kopmuşlar, adam bir kızla öpüşmüş
bazı kadın bunu kaldırabilir, bazı kadın tam olarak kopmuş da olsalar bunu kaldıramaz
önemli olan arkadaşınızın bunu kaldırıp kaldıramayacağı
bu bir aldatma değil, suç da değil
fakat arkadaşınız ilişkilerinin bundan sonraki döneminde bunun üstesinden gelebilecek mi
ilişkilerini zehir etmeden, kaldığı yerden devam ettirebilecek mi?
eğer üstesinden gelemeyecekse, arada dile getirecekse, ilişkiyi zehir edecekse, bu ilişkiyi bitirsin bence
yok üstüne sünger çekebilecekse ne ala

şuna da vurgu yapmadan geçemeyeceğim
kız asılmış, ortamı ayarlamış vs diye hafifletici sebepmiş gibi yazmışsınız ya
bence aksine
bence kızın adama asılması olayı hafifletmez
aksine adamın iradesiz olduğuna işaret eder
istemediği bir kadınla, sırf kadın ona asılıp ortam yaratıyor diye öpüşen bir adam!
keşke kendi isteğiyle öpüşseydi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…