evet yorucu maalesef. zaten şuan zaman verdik bişey yapmıyoruz baş başa.denemeye değer bence hemen vazgeçmeyin derim.bide sürekli birlikte takılmasanız daha iyi olur ilişki yoluna girdiğinde de birbirinize zaman verin ayrı ayrı da bişeyler yapın derim.aynı okul aynı sınıf ortak arkadaşlar çok yorucu ve yıpratıcı olmalı.
ben de anlamıyorum ama çokta hak veriyorum sevgilime hatalarım oldu. şimdi çok pişmanım ama fayda etmiyor tabi.. ben artık hayırlısı neyse o olsun diyorum..Bu erkekler ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.Gel ayrılalım yok,eskisi gibi olalım yok daha ne?Tamam sen de hata yapmışsın ama inkàr etmiyosun kii... Düzeltmeye çalışıyosun o da farkında sanırım.O da kopamıyo heralde.Bi aşk var bir de alışmışlık var onun içerisinde şuan heralde .s
Aynı durumdayım ben de ama bşe anlamıyorum bunun gibilerden
Dilerim her şey gönlünce olur inş. eskiye döner
haklısın. ben çok büyük konuşurdum başıma geldi. daha önce kimseyi kendime yaklaştırmazdım fiziksel olarak ama şimdiki sevgilime o kadar güvendim o kadar çekti ki beni. aşık etti ve oldu her şey.herşeyi o kadar hızlı yaşayıp,o kadar hızlı tüm gizeminizi kaybetmişsiniz ki,ben de merak ediyorum acaba herşey eskiye döner mi?
yapıyorum bakalım neler olacak sonuçta iki günde düzelmesi imkansız. bizim için hayırlıysa devam etsin yoksa ayrılalım zaten.birlikteliğiniz için sende brşeyler yapmalısın sabır göstermen gerekiyor senin sevecenliğinle bu ilişki kurtulur birazda bedel ödemen gerekiyor
kusura bakma ama erkek arkadsın nasıl bir adamdır ki senin ona tokat atmana izin verebilir? bu kadar uzun bir yazıdan aklıma takılan tek şey bu oldu ...bu nasıl bir ilişki.. nasıl bir insanı sebepsiz yere azarlayıp tokat atabiliorsun anlayamadım..
çok sevdiği için katlanıyordu. ben de şimdiki aklımla nasıl yaptım diyorum ama benim de iyi olmadığım dönemlerdi. Şimdi itiraf ettiğimde kendime anlıyorum ki ben onu afedersiniz köpek yerine koymuşum. Çok hata etmişim.kusura bakma ama erkek arkadsın nasıl bir adamdır ki senin ona tokat atmana izin verebilir? bu kadar uzun bir yazıdan aklıma takılan tek şey bu oldu ...bu nasıl bir ilişki.. nasıl bir insanı sebepsiz yere azarlayıp tokat atabiliorsun anlayamadım..
çok sevdiği için katlanıyordu. ben de şimdiki aklımla nasıl yaptım diyorum ama benim de iyi olmadığım dönemlerdi. Şimdi itiraf ettiğimde kendime anlıyorum ki ben onu afedersiniz köpek yerine koymuşum. Çok hata etmişim.
ben 23 yaşındayım erkek arkadaşım 22yaş kaç canım senin
lütfen böyle konuşma. herkesin yapısı farklı. gerçekten kör kütük aşıktı. o kadar aşıktı ki benim için hastanelik olduğu halde ordan çıkıp yanıma koşardı biz arkadaşken.ben böle bir sevgi olabileceğini kabul etmiyorum..tekrar kusura bakma ama bana göre karaktersizlik var ortada.. böle bir adamla asla beraber olmak istemesdimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?