en iyiisni yaparsin canim.al cocuklarini yanina ayaklarini üstünde dur.ocuklarinida kendinide kimselere muhtac etme.biz kadinlar evleniriz binbir umutla ilk kocadan umdugumuzu bulamayiz.sabrederiz cözüm yollari arariz nasil evliligimizi kurtariirz diye tek basimiza mücadele ederiz.ama mücadele ettigimiz kisiye hic degmeyecegini anlariz.ömrümüden ömür gtmistir,bide cocuk olur aman cocugum icin dayanayim sabredeyim biraz daha deriz.ama nafile olmuyor hic bisey yolunda gitmiyor görüyoruzki cocukta eziliyor yipraniyor bu dudurumdan ayriliyoruz.sonra bi bosluga düsüyoruz mutlulugu ariyoruz,bi omuz bi destek bizi sevecek bi yürek,hoopp karsimiza ummadik bi anda biri cikiveriyor haa iste bu diyoruz aradigim insan bana sahip cikacak beni sevecek insan diyoruz.o adam yalanlarinla kandirip en hassas yerimizden vuruyor tabi.cocuguna bakarim onu babasindan daha cok severim oda benim bi cocugumdur.cocuk annesini yaninda olmali. bizde saf gibi inaniriz seviniriz.olur deriz bi hatanin üstüne bi hata daha yapariz. sonra bakarizki her erkek gibi buda ayniymis.koca bir hayal kirikligi daha al sana. sonrada aman ilk yuvama yikildi,herkes diyecek ilki kötüydü ikincidemi kötü der,aman millet der demekki sendeymis hata ilk kocadada degilmis. millet sunu der bunu der diye düsünür dururuz. bunada bogun egim bakleyeyim deriz.
ama inan kimin ne dedigi hic umrunda olmamali senin yasadiklarini sen bide allah bilir.kimseyi dinleme.kapa kullaklarini.kim seni kinarsa allahta basina versin yasasin görsün.