işte bu seviyeli bir eleştiridir hertürlü okurum teşekkür ederim yazınız için emin olun içinde benim ders alıp uygulayacağım çok şey var,
Rica ederim,faydalı olabilirsem sevinirim.
O yorumu çocuk odaklı yazmıştım ama evliliğiniz de eşinin o konu dışında ki davranışlarını ele alalım istemişsin.
Şimdi durumu tam bilmediğim için merak ettim;eşini çocuğunu yanınıza almak konusunda ikna edersen,
diğer olumsuz özelliklerini biraz törpüleyerek ya da böyle kabullenerek evliliğinizi devam ettirirmisin?
Ben az önce de söyledim,çocuk konusundan bağımsız konuşalım istiyorsun ama senin yaranın asıl sebebi bu.
yani eşine kırgınlığının,kızgınlığının,öfkenin çıkış noktası bu durum.
Eşine çok kızdım yaptığından dolayı ama;
eğer ki bu durumu sen değiştirmek istiyorsan ve onu ikna edebilirsen geri kalan herşeyi halledersiniz.
O geri kalan herşey çok kolay geliyor o durumun yanında.
Çünkü evlilik de tam anlamıyla uyum diye birşey yok bence;
aşırı hassas olan bir taraf ve sorumsuz ya da bencil diğer taraf varsa eğer;
evlilikler idare etmekle yürür.Yani kimsenin evliliği 4*4 lük değil.Ama kabul edilir şeyler vardır birde edilmeyenler.
Eğer aşk varsa eşinin asosyal olması,herşeyi eleştirmesi,sana karışması bir noktaya kadar kabul edilebilir.
Ama yoksa tahammül bile edilemez.
Ve çok özel değilse ayrılmaya karar verirsen yaşamını devam ettirmek için desteğin ve maddi gücün var mı?
Ailen ne kadar arkanda durur?Ya da çocuklarını yanına alıp bir düzek kurabilecek durumun olur mu?
Bunları merak ettim.