Aramak için çok erken biraz daha zaman geçsinAyrılıp sonra kalp atmışsınız bide üstüne görüldü yiyince durum paylaşarak senden vazgeçemiyorum imajı vermişsiniz. Kendinizi küçültmüşsünüz bence. Hem onu bırakamadığınızı hem de dengesiz olduğunuzu düşünüyor şuan. Bir karar verdiyseniz pişman olsanız bile durun arkasında. Eğer barışmak istiyorsanız da imalı paylaşımlar yerine arayın ve konuşun.
Hatamı kabul ediyorum çok aptalca davrandım ve çok üzgünüm malesef ki son pişmanlık fayda etmiyorSizin gibi birine yazmazdım her dakika sizi mi çekeceğim ya? Sürekli ya giderse diye ikna etmek zorunda mı insan. Yolunuza bakın bu tavırlarınızdan vazgeçin
Bende böyle birşey yapmayı düşünüyorum açıkcası o zamana kadar biraz yumuşar belki karşı tarafta şuan öfkeli olduğunu biliyorum çünküBence bir hafta on gün bekle ve kahvaltı daveti yap , güzel bir Mekanda kahvaltı yapın bence
Kalp atmanın bu kadar kötü birşey olduğunu burada öğrendimAdami ayrilik blofleriyle pesinizden kosturtmak istemissiniz ama adam ikinciye yememis
Kalp atmak ayri bi fiyasko zaten
Bence yolunuza bakin adam cocuklu biri ve sizde boyle bi iliskiyi surdurecek olgunluk yok.
Bu yorumunuza gerçekten ne yazacağımı bilemedimÇok itici bi tavır. Ayrılık msjı at cevap gelmeyince kalp koy kendini hatırlat ki b*kunu yiyim beni bırakma mesajı atsın.pöfff
İyi değilim tabi kiAyrilik mesajindan sonra kirmizi kalp ha o da iyiymis. Kardes sen iyi misin ? :)))
Daha önce yaşadığım tecrübemden dolayı sürekli kontrolü elinde tutmak isteyen bir yapım var doğru, kendimi kaybetmek istemiyorum, aşk denilen şeye bu kadar anlam yüklemek istemiyordum kendimden çok emindim ama maalesef ki işler planladığım gibi gitmedi duygularım mantığımdan daha ağır basıyor şuan, ayrıca karşı taraf benim onu kendime denk bulmadığım için bıraktığımı düşünüyorKaçıngan bağlanma stiline sahipsiniz. Bu konuda internette araştırma yaparsanız sorunu anlarsınız.
Ben seviyorum, ama o ne yapacak bu salaklığımdan sonra hiç bilmiyorumSeviyorsanız ayrılmayın.Sonucta iki tarafta evliliği deneyimlemis.Ama çocuk sorun olabilir.Esinizin çocuğunu öz evladiniz gibi benimseyeceksiniz beraber olun.Burada eşimin eski karısı çocuğu diye paylaşım yapanları kürekle dövesim geliyor.
Yani bencede tam romantik yemek ortasinda kadin cocuk hastalandi kalk gel diyecek konu sahibi burda soguk kanli olacakmi yada calisan anne ise isim var gel al cocugu toplantı var 2 gun sende kalsin ansizin diyecek bi hayatlaricolacaksa zor sizin hayatinizda bir cocuk var takmam yaparim derseniz empati olarak olurcBüyük aşk çocuk araya girince ne olacak?
Adam ilişkinin ilerleyen zamanlarında çocuğa öncelik verdiğinde ( doğrusu bu hiç kimse evladından önce değildir)tavriniz ne olacak ,ara ara küstüm oynamiyorum mu diyeceksiniz?
Adamdan ayrılmanızın nedenleri hâlâ orda duruyor, kaygılar belli. Öpüşüp ,barışınca yok mu olacaklar?
Siz adam yalvarsin, değerinizi anlasın, önceliği siz olun istemiş biraz blöf yapmışsınız ama yememiş.Bize değil ama kendinize dürüst olun .......
Daha önce de yazdım, kendimi onun yerine koyunca ona hak veriyorum bende onun yaptığını yapardım diye ama işte öyle bir anda oldu bitti ne kadar üzülsemde vicdan azabı çeksem de bir faydası olmayacağını biliyorum karşımda çok gururlu bir adam var. bende şimdiden sonra onu kendi haline bırakacağım her şeyin hayırlısı olursa devam etmek istiyorum olmazsa da yapabileceğim bir şey yok artıkÇocuğu olan bir kadın veya erkek hayatına alacağı kişi için ekstra dikkatli olmalıdır. Bunu karşı taraf yapsa bir ton laf sayardık. Uzak dur bu adamdan, güven vermiyor yazardık. Çok aşık olmanız, çocuğu yok saymıyor. Adam eski eşiyle mutlaka görüşecek çünkü ortak çocukları var. Siz ileride bunu problem edersiniz çünkü ilişkinizi sırf çocuğu var diye bitirmişsiniz. Üstelik hakaret eder gibi iki satır mesajla yapmışsınız, yüz yüze görüşüp konuşmaya tenezzül etmemişsiniz, adam niye ayrıldığınızı bile bilmiyor. Size yapılsa bir şey olmamış gibi devam eder miydiniz, güveniniz sarsılmaz mıydı?
Çocuklu adamı istememe hakkınız var ona kimse bir şey diyemez ama adamı isteyeyim, çocuk olmaz diyemezsiniz. Ben de artık arayıp sormayın diyorum.
Ya araaaa pişman olursun içinde kalmasın.Ya açmazsaçok korkuyorum inan ki
bize anlattığınız gibi anlatın. iletişim kurmak bu kadar basitten niye bu kadar zorlaştırıyorsunuz anlamadımMerhaba kızlar iki ay önce aylardır beğendiğim bir çocukla tanıştım ikimizde boşanmış bireyleriz benim çocuğum yok ama onun var bu başta benim için sorun oldu o sebeple tanışmayıda çok istediğim için ciddiye almamak, kontrolü elimde tutmak düşüncesiyle ilişkiye başladım ama öyle olmadı. birlikte olduk ve ben karşı tarafa aşık oldum. Halden anlayan pozitif esprili bir erkek ama ben bu hissimi anlayınca korkuya kapılıp ayrılmak istedim, ilk seferde beni devam etmeye ikna etti, bana kimseden istemem ama senden aşk dileniyorum seni çok seviyorum ve çok istiyorum, sana doyamıyorum dedi ve yumuşadım ama sürekli aklımda onu bırakmak düşüncesi geçiyordu ilişki ilerledikce kendimi dahada kaptırmaktan korkuyordum. En sonunda üç gün önce sabah günaydın mesajı ettığında ayrılmak istediğimi onunla bir daha görüşmeyeceğimi hakkını helal etmesini yazdım yolladım, beş dk çevrimiçi kaldıktan sonra hiçbir şey yazmadan çıktı. Bu sabah sadece kırmızı kalp emojisi gönderdim okudu ama yine cevap vermedi durum paylaştım onuda gördü ama ses seda yoken azından engelleyip silmedi dedim beklemeye aldım kendimi ve şuan çok pişmanım çocuğuda sorun olarak görmüyorum ve onu çok özlüyorum ne yapmam lazım sizce?
Bu başımıza geldi aslında, ilişkinin en başında ama karşı taraf çok dürüst bir adam ona güveniyorum sorun etmedim cocuğu hastaydı gitti hastaneye götürdü tabi ki yapmalı zaten. ama şuan dediğiniz şey olsa yine aynı tepkiyi verebilir miydim? Cevabım hayır olacak sanırımYani bencede tam romantik yemek ortasinda kadin cocuk hastalandi kalk gel diyecek konu sahibi burda soguk kanli olacakmi yada calisan anne ise isim var gel al cocugu toplantı var 2 gun sende kalsin ansizin diyecek bi hayatlaricolacaksa zor sizin hayatinizda bir cocuk var takmam yaparim derseniz empati olarak olurc
Evet gerçekten insanın içinde söyleyemediği şeylerin kalması çok zormuş hastalık gibi bir şey, biraz zaman geçmesini bekleyeceğim sonrasında inşallah cesaretimi toplayabilirm benim için karşı taraftan duyacaklarım da çok önemliYa araaaa pişman olursun içinde kalmasın.
Acmazsa kendi bilir senden çıkmış olur .
Biraz daha bekleyin. Ask isterim ilerisi olmaz derseniz msj atin yemek yiyelim mi diye ne olacak sanki baktiniz yazmıyor baska bahara
Cocukla baba ilişkileri nasil ilerde tüm zamani bana ver cocuk olmaz diye bir durum olursa size o zaman bitirmek daha mantikli
Suan duygusal olarak boşluk olabilir ama cocuklu bosanmislarin görüşmesi bana daha mantikli geliyor siz cocukla baba arasinda kalabilir siniz cocguna düşkün bir babami
Biraz daha yer icer gezdik derseniz atin msj ne olacak
Isyerine neden gidiyorsunuz bana mantıklı gelmedi bu arada kaçan kovalanir
[/QUOTE
Şuan gitmeyeceğim daha sonrası için yüz yüze konuşulunca yumuşar diye düşünüyorum yakınımda çalışıyor o sebeple bunu da yapabilirim şimdi sadece akışına bırakacağım
Bekleyin isterseniz iyice düşünün cocuk kucuk mu kac yasinda haftasonuna kdr yazmayin cumartesi kahvaltiya cagirin istersenizBu başımıza geldi aslında, ilişkinin en başında ama karşı taraf çok dürüst bir adam ona güveniyorum sorun etmedim cocuğu hastaydı gitti hastaneye götürdü tabi ki yapmalı zaten. ama şuan dediğiniz şey olsa yine aynı tepkiyi verebilir miydim? Cevabım hayır olacak sanırım
Aslinda Cevap bile vermek gelmiyor icimden. Nasil bir tiyatro oynuyorsunuz? Hosunuza mi gidiyor pesinizden kosmasi? Tekrardan ask dileniyorum demesini mi bekliyordunuz? Egonuzu mu tatmin edecektiniz? Beklediginiz cevabi, karsiligi alamadiginiz icin suan onun pesindesiniz ama cok yanlis hareketlerMerhaba kızlar iki ay önce aylardır beğendiğim bir çocukla tanıştım ikimizde boşanmış bireyleriz benim çocuğum yok ama onun var bu başta benim için sorun oldu o sebeple tanışmayıda çok istediğim için ciddiye almamak, kontrolü elimde tutmak düşüncesiyle ilişkiye başladım ama öyle olmadı. birlikte olduk ve ben karşı tarafa aşık oldum. Halden anlayan pozitif esprili bir erkek ama ben bu hissimi anlayınca korkuya kapılıp ayrılmak istedim, ilk seferde beni devam etmeye ikna etti, bana kimseden istemem ama senden aşk dileniyorum seni çok seviyorum ve çok istiyorum, sana doyamıyorum dedi ve yumuşadım ama sürekli aklımda onu bırakmak düşüncesi geçiyordu ilişki ilerledikce kendimi dahada kaptırmaktan korkuyordum. En sonunda üç gün önce sabah günaydın mesajı ettığında ayrılmak istediğimi onunla bir daha görüşmeyeceğimi hakkını helal etmesini yazdım yolladım, beş dk çevrimiçi kaldıktan sonra hiçbir şey yazmadan çıktı. Bu sabah sadece kırmızı kalp emojisi gönderdim okudu ama yine cevap vermedi durum paylaştım onuda gördü ama ses seda yoken azından engelleyip silmedi dedim beklemeye aldım kendimi ve şuan çok pişmanım çocuğuda sorun olarak görmüyorum ve onu çok özlüyorum ne yapmam lazım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?