Ayrılık mesajı attım çok pişmanım

Aramak için çok erken biraz daha zaman geçsin

Sizin gibi birine yazmazdım her dakika sizi mi çekeceğim ya? Sürekli ya giderse diye ikna etmek zorunda mı insan. Yolunuza bakın bu tavırlarınızdan vazgeçin
Hatamı kabul ediyorum çok aptalca davrandım ve çok üzgünüm malesef ki son pişmanlık fayda etmiyor

Adami ayrilik blofleriyle pesinizden kosturtmak istemissiniz ama adam ikinciye yememis
Kalp atmak ayri bi fiyasko zaten
Bence yolunuza bakin adam cocuklu biri ve sizde boyle bi iliskiyi surdurecek olgunluk yok.
Kalp atmanın bu kadar kötü birşey olduğunu burada öğrendim ben zaten çok pişman olduğumu aklımın hala onda olduğunu anlasın istedim bana cevap vermeyeceğini de biliyordum bundan yana bir sıkıntım yok, ben sadece tekrar iletişime geçmek için ne yapmalıyım diye soruyorum çünkü onu seviyorum ve belki bir ihtimal yeniden görüşmeye başlarız umuyorum

Ayrilik mesajindan sonra kirmizi kalp ha o da iyiymis. Kardes sen iyi misin ? :)))
İyi değilim tabi ki ama burdaki amacım seni hala seviyorum ve aklımdasın gibi bir şeydi zaten her hangi bir soru sormadım sadece bunu yazıp yolladım üzerine çok düşünmedim yani, içimden geldi yolladım

Kaçıngan bağlanma stiline sahipsiniz. Bu konuda internette araştırma yaparsanız sorunu anlarsınız.
Daha önce yaşadığım tecrübemden dolayı sürekli kontrolü elinde tutmak isteyen bir yapım var doğru, kendimi kaybetmek istemiyorum, aşk denilen şeye bu kadar anlam yüklemek istemiyordum kendimden çok emindim ama maalesef ki işler planladığım gibi gitmedi duygularım mantığımdan daha ağır basıyor şuan, ayrıca karşı taraf benim onu kendime denk bulmadığım için bıraktığımı düşünüyor vicdan azabı çekiyorum ona bunu yapmaya hakkım yoktu. hepsi birleşince çok büyük bir pişmanlık yaşıyorum şimdi

Büyük aşk çocuk araya girince ne olacak?
Adam ilişkinin ilerleyen zamanlarında çocuğa öncelik verdiğinde ( doğrusu bu hiç kimse evladından önce değildir)tavriniz ne olacak ,ara ara küstüm oynamiyorum mu diyeceksiniz?
Adamdan ayrılmanızın nedenleri hâlâ orda duruyor, kaygılar belli. Öpüşüp ,barışınca yok mu olacaklar?
Siz adam yalvarsin, değerinizi anlasın, önceliği siz olun istemiş biraz blöf yapmışsınız ama yememiş.Bize değil ama kendinize dürüst olun .......

Ben seviyorum, ama o ne yapacak bu salaklığımdan sonra hiç bilmiyorum

Yani bencede tam romantik yemek ortasinda kadin cocuk hastalandi kalk gel diyecek konu sahibi burda soguk kanli olacakmi yada calisan anne ise isim var gel al cocugu toplantı var 2 gun sende kalsin ansizin diyecek bi hayatlaricolacaksa zor sizin hayatinizda bir cocuk var takmam yaparim derseniz empati olarak olurc

Daha önce de yazdım, kendimi onun yerine koyunca ona hak veriyorum bende onun yaptığını yapardım diye ama işte öyle bir anda oldu bitti ne kadar üzülsemde vicdan azabı çeksem de bir faydası olmayacağını biliyorum karşımda çok gururlu bir adam var. bende şimdiden sonra onu kendi haline bırakacağım her şeyin hayırlısı olursa devam etmek istiyorum olmazsa da yapabileceğim bir şey yok artık

bize anlattığınız gibi anlatın. iletişim kurmak bu kadar basitten niye bu kadar zorlaştırıyorsunuz anlamadım

Bu başımıza geldi aslında, ilişkinin en başında ama karşı taraf çok dürüst bir adam ona güveniyorum sorun etmedim cocuğu hastaydı gitti hastaneye götürdü tabi ki yapmalı zaten. ama şuan dediğiniz şey olsa yine aynı tepkiyi verebilir miydim? Cevabım hayır olacak sanırım

Ya araaaa pişman olursun içinde kalmasın.
Acmazsa kendi bilir senden çıkmış olur .
Evet gerçekten insanın içinde söyleyemediği şeylerin kalması çok zormuş hastalık gibi bir şey, biraz zaman geçmesini bekleyeceğim sonrasında inşallah cesaretimi toplayabilirm benim için karşı taraftan duyacaklarım da çok önemli bildiğiniz korkuyorum şuan

Bekleyin isterseniz iyice düşünün cocuk kucuk mu kac yasinda haftasonuna kdr yazmayin cumartesi kahvaltiya cagirin isterseniz

Aslinda Cevap bile vermek gelmiyor icimden. Nasil bir tiyatro oynuyorsunuz? Hosunuza mi gidiyor pesinizden kosmasi? Tekrardan ask dileniyorum demesini mi bekliyordunuz? Egonuzu mu tatmin edecektiniz? Beklediginiz cevabi, karsiligi alamadiginiz icin suan onun pesindesiniz ama cok yanlis hareketler

Çocuğu olması sizi rahatsız etmiş. Aşık olunca enini sonunu düşünmeyi bırakmışsınız.Duygularınızla davranmayın, gerçekten de çocuklu biriyle birliktelik zor. Hele de işler ciddiye binince bin tane sorun çıkar.adam birden kıymete binebilir, çocuğa yaptığı vicdan yüzünden aradaki dengeyi sağlamakta zorlanır.sizin aradığınız böyle bir ilişki değil bence. hiç kurcalamadan unutmaya bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…