Ayrılık mesajı attım çok pişmanım

Çok fazla bekleme 10 gün falan bekle .
Çok uzun zaman geçerse olmaz.

terkedilmesi korkusu mu var sizde ne bu çoçuk gibi kalp gönderdim falan bişey ya vardır ya yoktur saçma sapan triplere girip niye ayrılıyorsunuz anlamıyorum ya en baştan biliyorsun bişeyi sonrasında istemiyorsun o zaman başta bitirseydin ben adamın yerinde olsam umursamam seni

Bekleyin isterseniz iyice düşünün cocuk kucuk mu kac yasinda haftasonuna kdr yazmayin cumartesi kahvaltiya cagirin isterseniz
Bu haftayı sessiz geçirsem daha iyi olur sanırım bu esnada karşı tarafıda gözlemlerim bakalım instagramda bana atıfta bulunan bir şeyler paylaşacak mı? bir çok şey sosyal medyadan yaşanıyor artık. ne durumda olduğunu anlarım en azından, belki beni siler buna çok üzülürüm gerçi ama kafamda biter hiç olmazsa çocuğu 10 yaşında baba oğul ilişkileri çok iyi

Reactions: Cac
bize anlattığınız gibi anlatın. iletişim kurmak bu kadar basitten niye bu kadar zorlaştırıyorsunuz anlamadım
Sebebi şu, ona çok aşık oldum bunu biliyorum karşı taraf çok gururlu bir adam şuan öfkelidir azıcık yumuşasın istiyorum, şimdi arasam yüzüme beni istemediğini söylerse kahrolurum sürekli kendimi suçluyorum. olmayacaksa da ben de kendime yedirerek bitireyim çok teşekkür ediyorum

valla çocuksuz insanlar çocuklularla evlenince genelde kahır dolu konular açıyorlar ve o aşk bitiyor zaten

Kendini kaptirsan ne olur zaten bir iliski icindesin adamda yanlis bisey yapmamis ani yasasaydin mutlu olurdun sonra uzuleceksen yine uzulurdun bukadar hesap kitap ve sacmalamalar sen istedinki bana yalvarsin beni vazgecirsin beni cok sevdigine ikna olayim ama oyle olmayinca pismanlik geldi. Cocukca davranmissin ve karsi tarafin neler dusundugunu bilemiyrum ama senle ciddi bisey dusunmez artik

Whatsapta instagramda hala ekliyiz paylaşımlarını görüyorum oda benimkileri, kalp emojisinde aslında birazda onun paylaşımları cesaret verdi bana bir adım atsam mı diye düşündüm ve yaptım her neyse peki beni silmemesi bir şey ifade eder mi? Ayrılık olduğunda çok eminse siler miydi mesela? Mantıklı hareket etmek istiyorum

Kalp atmak kotu birsey degil
Ama ayrilmak istiyorum diyip sonra kalp atmak karsindakini s.lak yerine koymaktir
Dalga mi geciyorsun derler insana
Pismansan "biliyorum surekli ayrilik lafi yapiyorum ama sanirim aklim yerinde degil gelgitlerim oluyor seni ozledim" yazip batmak daha insani bi davranis olurdu
neden surekli ayrilmak istiyorsun adam yalvarsin falan diye mi? Aksiyon istiyorsun sanirim ama normal davranmiyorsun hic

Ne demesini bekliyorsun?
Ben olsam direk engeli basardım.
Çocuğu olduğunu biliyodun, sana uymuyorsa baştan konuşmayacaktın.

bak erkekler bizim gibi detaya takılmaz burda bi anlaşalım seni silmemesi sana aşık olduğu anlamına gelmiyor belki seninle tekrar birlikte olabilmek için numaranı tutuyo aşk anlamında değil birlikte olmak anlamında bırak kendı hayatına odaklan bişey yaptıysan arkasında dur yanlış bile olsa bekle o hamle yapsın gururlu ol eğer sen böyle davranırsan cebinde olacaksın ve seni ciddiye almayacak kaç yaşındasın bilmiyorum ama çoçukça davranma

Silmezdi bence erkekler kolay kolay silmiyor.
Ha şöyle iradeli davranmayıp yazarım diye dusunuyorsa silebilir.
Sende niye bu kadar kesin konuştun ne bilim böyle net konusmsk insanı kırar

Adam gurur yapmıştır çok kırıcı yani pat diye ayrılmak istiyorum demek .
Bir sinirle vs kavga sırasında söylense ok da bu şekilde çok kırıcı

Ben 32 o 37. Herhangi bir şey yapmayacağım artık beklemeye geçtim dediğiniz gibi olur umarım o bir hamle yapar yoksa onu kendi saçma hatam yüzünden kaybettiğimle kalacağım inşallah şimdi değilse bile sonrasında dayanamaz yazar bana

Ne deseniz doğru valla ne yapayım artık olan oldu

Keşke söylediğiniz kadar planlı hareket etseydim hayatta böyle bir saçmalık yapmazdım

eğer çoçuğuyla kabul etmeyeceksen hiç yanaşma

İşi çocuk oyuncağına çevirmişsiniz o da sıkılmış.
Ayrıca çocuk sizin için sorunsa zaten baştan başlamasın bir şeyler. Aşk azaldıkça size o çocuk daha çok batacak. Yazık etmeyin iki tarafa da yolunuza bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…