- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.256
- 128
- 35
Çok fazla bekleme 10 gün falan bekle .Evet gerçekten insanın içinde söyleyemediği şeylerin kalması çok zormuş hastalık gibi bir şey, biraz zaman geçmesini bekleyeceğim sonrasında inşallah cesaretimi toplayabilirm benim için karşı taraftan duyacaklarım da çok önemlibildiğiniz korkuyorum şuan
terkedilmesi korkusu mu var sizde ne bu çoçuk gibi kalp gönderdim falan bişey ya vardır ya yoktur saçma sapan triplere girip niye ayrılıyorsunuz anlamıyorum ya en baştan biliyorsun bişeyi sonrasında istemiyorsun o zaman başta bitirseydin ben adamın yerinde olsam umursamam seniMerhaba kızlar iki ay önce aylardır beğendiğim bir çocukla tanıştım ikimizde boşanmış bireyleriz benim çocuğum yok ama onun var bu başta benim için sorun oldu o sebeple tanışmayıda çok istediğim için ciddiye almamak, kontrolü elimde tutmak düşüncesiyle ilişkiye başladım ama öyle olmadı. birlikte olduk ve ben karşı tarafa aşık oldum. Halden anlayan pozitif esprili bir erkek ama ben bu hissimi anlayınca korkuya kapılıp ayrılmak istedim, ilk seferde beni devam etmeye ikna etti, bana kimseden istemem ama senden aşk dileniyorum seni çok seviyorum ve çok istiyorum, sana doyamıyorum dedi ve yumuşadım ama sürekli aklımda onu bırakmak düşüncesi geçiyordu ilişki ilerledikce kendimi dahada kaptırmaktan korkuyordum. En sonunda üç gün önce sabah günaydın mesajı ettığında ayrılmak istediğimi onunla bir daha görüşmeyeceğimi hakkını helal etmesini yazdım yolladım, beş dk çevrimiçi kaldıktan sonra hiçbir şey yazmadan çıktı. Bu sabah sadece kırmızı kalp emojisi gönderdim okudu ama yine cevap vermedi durum paylaştım onuda gördü ama ses seda yoken azından engelleyip silmedi dedim beklemeye aldım kendimi ve şuan çok pişmanım çocuğuda sorun olarak görmüyorum ve onu çok özlüyorum ne yapmam lazım sizce?
Bu haftayı sessiz geçirsem daha iyi olur sanırım bu esnada karşı tarafıda gözlemlerim bakalım instagramda bana atıfta bulunan bir şeyler paylaşacak mı? bir çok şey sosyal medyadan yaşanıyor artık. ne durumda olduğunu anlarım en azından, belki beni siler buna çok üzülürüm gerçi ama kafamda biter hiç olmazsa çocuğu 10 yaşında baba oğul ilişkileri çok iyiBekleyin isterseniz iyice düşünün cocuk kucuk mu kac yasinda haftasonuna kdr yazmayin cumartesi kahvaltiya cagirin isterseniz
Evet benimde aklımdan geçen bu araya soğukluk girmesinden korkuyorumÇok fazla bekleme 10 gün falan bekle .
Çok uzun zaman geçerse olmaz.
Sebebi şu, ona çok aşık oldum bunu biliyorum karşı taraf çok gururlu bir adam şuan öfkelidir azıcık yumuşasın istiyorum, şimdi arasam yüzüme beni istemediğini söylerse kahrolurumbize anlattığınız gibi anlatın. iletişim kurmak bu kadar basitten niye bu kadar zorlaştırıyorsunuz anlamadım
valla çocuksuz insanlar çocuklularla evlenince genelde kahır dolu konular açıyorlar ve o aşk bitiyor zatenSebebi şu, ona çok aşık oldum bunu biliyorum karşı taraf çok gururlu bir adam şuan öfkelidir azıcık yumuşasın istiyorum, şimdi arasam yüzüme beni istemediğini söylerse kahrolurumsürekli kendimi suçluyorum. olmayacaksa da ben de kendime yedirerek bitireyim çok teşekkür ediyorum
Whatsapta instagramda hala ekliyiz paylaşımlarını görüyorum oda benimkileri, kalp emojisinde aslında birazda onun paylaşımları cesaret verdi bana bir adım atsam mı diye düşündüm ve yaptım her neyse peki beni silmemesi bir şey ifade eder mi? Ayrılık olduğunda çok eminse siler miydi mesela? Mantıklı hareket etmek istiyorumterkedilmesi korkusu mu var sizde ne bu çoçuk gibi kalp gönderdim falan bişey ya vardır ya yoktur saçma sapan triplere girip niye ayrılıyorsunuz anlamıyorum ya en baştan biliyorsun bişeyi sonrasında istemiyorsun o zaman başta bitirseydin ben adamın yerinde olsam umursamam seni
Kendini kaptirsan ne olur zaten bir iliski icindesin adamda yanlis bisey yapmamis ani yasasaydin mutlu olurdun sonra uzuleceksen yine uzulurdun bukadar hesap kitap ve sacmalamalar sen istedinki bana yalvarsin beni vazgecirsin beni cok sevdigine ikna olayim ama oyle olmayinca pismanlik geldi. Cocukca davranmissin ve karsi tarafin neler dusundugunu bilemiyrum ama senle ciddi bisey dusunmez artik
Kalp atmak kotu birsey degilKalp atmanın bu kadar kötü birşey olduğunu burada öğrendimben zaten çok pişman olduğumu aklımın hala onda olduğunu anlasın istedim bana cevap vermeyeceğini de biliyordum bundan yana bir sıkıntım yok, ben sadece tekrar iletişime geçmek için ne yapmalıyım diye soruyorum çünkü onu seviyorum ve belki bir ihtimal yeniden görüşmeye başlarız umuyorum
Merhaba kızlar iki ay önce aylardır beğendiğim bir çocukla tanıştım ikimizde boşanmış bireyleriz benim çocuğum yok ama onun var bu başta benim için sorun oldu o sebeple tanışmayıda çok istediğim için ciddiye almamak, kontrolü elimde tutmak düşüncesiyle ilişkiye başladım ama öyle olmadı. birlikte olduk ve ben karşı tarafa aşık oldum. Halden anlayan pozitif esprili bir erkek ama ben bu hissimi anlayınca korkuya kapılıp ayrılmak istedim, ilk seferde beni devam etmeye ikna etti, bana kimseden istemem ama senden aşk dileniyorum seni çok seviyorum ve çok istiyorum, sana doyamıyorum dedi ve yumuşadım ama sürekli aklımda onu bırakmak düşüncesi geçiyordu ilişki ilerledikce kendimi dahada kaptırmaktan korkuyordum. En sonunda üç gün önce sabah günaydın mesajı ettığında ayrılmak istediğimi onunla bir daha görüşmeyeceğimi hakkını helal etmesini yazdım yolladım, beş dk çevrimiçi kaldıktan sonra hiçbir şey yazmadan çıktı. Bu sabah sadece kırmızı kalp emojisi gönderdim okudu ama yine cevap vermedi durum paylaştım onuda gördü ama ses seda yoken azından engelleyip silmedi dedim beklemeye aldım kendimi ve şuan çok pişmanım çocuğuda sorun olarak görmüyorum ve onu çok özlüyorum ne yapmam lazım sizce?
bak erkekler bizim gibi detaya takılmaz burda bi anlaşalım seni silmemesi sana aşık olduğu anlamına gelmiyor belki seninle tekrar birlikte olabilmek için numaranı tutuyo aşk anlamında değil birlikte olmak anlamında bırak kendı hayatına odaklan bişey yaptıysan arkasında dur yanlış bile olsa bekle o hamle yapsın gururlu ol eğer sen böyle davranırsan cebinde olacaksın ve seni ciddiye almayacak kaç yaşındasın bilmiyorum ama çoçukça davranmaWhatsapta instagramda hala ekliyiz paylaşımlarını görüyorum oda benimkileri, kalp emojisinde aslında birazda onun paylaşımları cesaret verdi bana bir adım atsam mı diye düşündüm ve yaptım her neyse peki beni silmemesi bir şey ifade eder mi? Ayrılık olduğunda çok eminse siler miydi mesela? Mantıklı hareket etmek istiyorum
Silmezdi bence erkekler kolay kolay silmiyor.Whatsapta instagramda hala ekliyiz paylaşımlarını görüyorum oda benimkileri, kalp emojisinde aslında birazda onun paylaşımları cesaret verdi bana bir adım atsam mı diye düşündüm ve yaptım her neyse peki beni silmemesi bir şey ifade eder mi? Ayrılık olduğunda çok eminse siler miydi mesela? Mantıklı hareket etmek istiyorum
Ben 32 o 37. Herhangi bir şey yapmayacağım artık beklemeye geçtim dediğiniz gibi olur umarım o bir hamle yapar yoksa onu kendi saçma hatam yüzünden kaybettiğimle kalacağım inşallah şimdi değilse bile sonrasında dayanamaz yazar banabak erkekler bizim gibi detaya takılmaz burda bi anlaşalım seni silmemesi sana aşık olduğu anlamına gelmiyor belki seninle tekrar birlikte olabilmek için numaranı tutuyo aşk anlamında değil birlikte olmak anlamında bırak kendı hayatına odaklan bişey yaptıysan arkasında dur yanlış bile olsa bekle o hamle yapsın gururlu ol eğer sen böyle davranırsan cebinde olacaksın ve seni ciddiye almayacak kaç yaşındasın bilmiyorum ama çoçukça davranma
Ne deseniz doğru valla ne yapayım artık olan olduSilmezdi bence erkekler kolay kolay silmiyor.
Ha şöyle iradeli davranmayıp yazarım diye dusunuyorsa silebilir.
Sende niye bu kadar kesin konuştun ne bilim böyle net konusmsk insanı kırar
Adam gurur yapmıştır çok kırıcı yani pat diye ayrılmak istiyorum demek .
Bir sinirle vs kavga sırasında söylense ok da bu şekilde çok kırıcı
Keşke engelleseydi o zaman bende emin olurdum şimdi aramızda gecen yakınlaşmalarımızdan bende bir umut bekliyorumNe demesini bekliyorsun?
Ben olsam direk engeli basardım.
Çocuğu olduğunu biliyodun, sana uymuyorsa baştan konuşmayacaktın.
Keşke söylediğiniz kadar planlı hareket etseydim hayatta böyle bir saçmalık yapmazdımAslinda Cevap bile vermek gelmiyor icimden. Nasil bir tiyatro oynuyorsunuz? Hosunuza mi gidiyor pesinizden kosmasi? Tekrardan ask dileniyorum demesini mi bekliyordunuz? Egonuzu mu tatmin edecektiniz? Beklediginiz cevabi, karsiligi alamadiginiz icin suan onun pesindesiniz ama cok yanlis hareketler
eğer çoçuğuyla kabul etmeyeceksen hiç yanaşmaBen 32 o 37. Herhangi bir şey yapmayacağım artık beklemeye geçtim dediğiniz gibi olur umarım o bir hamle yapar yoksa onu kendi saçma hatam yüzünden kaybettiğimle kalacağım inşallah şimdi değilse bile sonrasında dayanamaz yazar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?