Bu haftayı sessiz geçirsem daha iyi olur sanırım bu esnada karşı tarafıda gözlemlerim bakalım instagramda bana atıfta bulunan bir şeyler paylaşacak mı? bir çok şey sosyal medyadan yaşanıyor artık. ne durumda olduğunu anlarım en azından, belki beni siler buna çok üzülürüm gerçi ama kafamda biter hiç olmazsa çocuğu 10 yaşında baba oğul ilişkileri çok iyi
Başakİkizler burcu musunuz?
Arasamda açmaz şuan dün de görüldü yaptı sadeceHem ayrılık mesajı atmışsınız birde üstüne bir hafta beklerseniz net kaybedersiniz
Uyudun mu? Ben uyumadim da....
Arasamda açmaz şuan dün de görüldü yaptı sadece
Olsun. Ayrılık mesajı atan sizsiniz ve barışmak için çabalaması gereken kişide sizsiniz. Şuan aramasanız başkası olduğunu düşünebilir buda sizi geri dönülmez bir yola koyabilir. Arayın düzgünce pişman olduğunuzu söyleyin
öfkeli olması normal ,onunal oynuyormuşsun gibi olmuş resmen...Bende böyle birşey yapmayı düşünüyorum açıkcası o zamana kadar biraz yumuşar belki karşı tarafta şuan öfkeli olduğunu biliyorum çünkü
Üstte bir çok kez yazdım pişmanımBaşından bir evlilik geçmiş insanların ilişkilerde daha olgun olması gerekmez mi ya? Adama niye meslek lisesi aşkı gibi davranıyorsunuz
bunu hiç düşünmedim ben
Bekleyip göreceğizadamın başından bi evlilik geçmiş bi çocuğu var, sizce böyle boş tavırlarla tekrar vakit kaybeder mi?
ben etmem şahsen
Kalp emojisi atmak tabii ki kötü değil; nerede, ne zaman atıldığı önemli. Seninki cidden fiyasko olmuş, başkası adına utanmalık bi hamle.Kalp atmanın bu kadar kötü birşey olduğunu burada öğrendimben zaten çok pişman olduğumu aklımın hala onda olduğunu anlasın istedim bana cevap vermeyeceğini de biliyordum bundan yana bir sıkıntım yok, ben sadece tekrar iletişime geçmek için ne yapmalıyım diye soruyorum çünkü onu seviyorum ve belki bir ihtimal yeniden görüşmeye başlarız umuyorum
Ben o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum yaptım bitti dün dünde kaldı ben şimdiden sonra burda söylenenleri uygulayacağımKalp emojisi atmak tabii ki kötü değil; nerede, ne zaman atıldığı önemli. Seninki cidden fiyasko olmuş, başkası adına utanmalık bi hamle.
Beni çok iyi anladığınızı düşünüyorum dedikleriniz doğru ama engellemek şuan gerçekten hiç içimden gelmiyor bu sebeple bunu yapamam belki bana zararı dokunacak daha çok umutlanacağım yada üzüleceğim paylaşımlarına ama bununda bir süreç olduğuna inanıyorum artık hayırlısı neyse o olsun diliyorum allahtanBöyle dengesiz tavırlarım korkularım ve anlık tepkilerin yüzünden çok sevdiğim birini kaybettim ve sonrasında birkaç yıl yalvarsam da dönmedi. Olmaz bizden soğudum senden dedi. Haklı.
Ama ben o zaman 18 yasindaydım.
Sonrasında şimdiki esimle tanıştım ve mutluyum. Ara ara aklıma geliyor iyi ki olmamış diyorum.
Sizin dengesiz davranmanizdan ziyade bence içinizde oturmayan bişey varki böyle davranmissiniz. Mantığınız kabul etmiyor biseyler var yani ama duygulara engel olamiyorsunuz belli.
Bence mantığı dinleyin ve siz engelleyin her yerden. Şu an duygusallikla o adam size aynı zamanda mantıklı da gelebilir ama inanın içinize sinmiş olsa zaten gelgit yasamzdınız.
Siz engelleyin onu ve önünüze bakın bosverin
Duygulara yenilecek yaşta degilsiniz bunu söylemeye çalışıyorum. Benim şimdiki aklım olsa terk ettiğim birini tekrar aramam sormam çünkü boşuna terk etmemisimdir. Adamda ne gördünüz de gel git yaşadınız bilmiyorum ama bu gördüğünüz şey başından bir evlilik geçmiş koskoca kadını tereddütte bırakmış. Bunu iyi düşünün.Beni çok iyi anladığınızı düşünüyorum dedikleriniz doğru ama engellemek şuan gerçekten hiç içimden gelmiyor bu sebeple bunu yapamam belki bana zararı dokunacak daha çok umutlanacağım yada üzüleceğim paylaşımlarına ama bununda bir süreç olduğuna inanıyorum artık hayırlısı neyse o olsun diliyorum allahtan
Yaş olarak kıyaslanamaz o zamanlar biz ergendik ama benim de iki üç yıl unutamayip peşinde kosmama sebep olan o sosyal medya denilen sacmaliktaki paylaşımları idi. Bundan umitlenip mesaj atardım arardım ama yine kapı duvar. O da uzun bir yas geçirdi. Ama anladım ki yası bana degildi bazı insanların kişiliği böyle. Yani biseyler paylassa bile üzerinize alınıp umitlenecek ergenlikte değilsiniz olmamalısınız.Beni çok iyi anladığınızı düşünüyorum dedikleriniz doğru ama engellemek şuan gerçekten hiç içimden gelmiyor bu sebeple bunu yapamam belki bana zararı dokunacak daha çok umutlanacağım yada üzüleceğim paylaşımlarına ama bununda bir süreç olduğuna inanıyorum artık hayırlısı neyse o olsun diliyorum allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?