Bak şimdi aklıma geldi baktım InstagramdamBeni çok iyi anladığınızı düşünüyorum dedikleriniz doğru ama engellemek şuan gerçekten hiç içimden gelmiyor bu sebeple bunu yapamam belki bana zararı dokunacak daha çok umutlanacağım yada üzüleceğim paylaşımlarına ama bununda bir süreç olduğuna inanıyorum artık hayırlısı neyse o olsun diliyorum allahtan
Her konuda sizi goruyorum hep insanlari asagilayici,kucumseyici,dalga gecici bir tavriniz var.Bir de egitimciymissiniz bence once kendinizi egitimS..mışsınız ve sıvıyorsunuz.
Kusura bakmayın başka tabir bulamadım.
Onunda cabalamasi lazım ama tek taraflı sevgi olmaz.Pişmanım diyorum insanım sonuçta duygularıma yenik düştüm yaptım ama şuan onu geri istiyorum inşallah bir ihtimalimiz olur
Sevgili yeni üye ne kadardir sitedesiniz de her konuda yorumumu gordunuz?Her konuda sizi goruyorum hep insanlari asagilayici,kucumseyici,dalga gecici bir tavriniz var.Bir de egitimciymissiniz bence once kendinizi egitim
Bu akşam buluşuyoruzMerhaba kızlar iki ay önce aylardır beğendiğim bir çocukla tanıştım ikimizde boşanmış bireyleriz benim çocuğum yok ama onun var bu başta benim için sorun oldu o sebeple tanışmayıda çok istediğim için ciddiye almamak, kontrolü elimde tutmak düşüncesiyle ilişkiye başladım ama öyle olmadı. birlikte olduk ve ben karşı tarafa aşık oldum. Halden anlayan pozitif esprili bir erkek ama ben bu hissimi anlayınca korkuya kapılıp ayrılmak istedim, ilk seferde beni devam etmeye ikna etti, bana kimseden istemem ama senden aşk dileniyorum seni çok seviyorum ve çok istiyorum, sana doyamıyorum dedi ve yumuşadım ama sürekli aklımda onu bırakmak düşüncesi geçiyordu ilişki ilerledikce kendimi dahada kaptırmaktan korkuyordum. En sonunda üç gün önce sabah günaydın mesajı ettığında ayrılmak istediğimi onunla bir daha görüşmeyeceğimi hakkını helal etmesini yazdım yolladım, beş dk çevrimiçi kaldıktan sonra hiçbir şey yazmadan çıktı. Bu sabah sadece kırmızı kalp emojisi gönderdim okudu ama yine cevap vermedi durum paylaştım onuda gördü ama ses seda yoken azından engelleyip silmedi dedim beklemeye aldım kendimi ve şuan çok pişmanım çocuğuda sorun olarak görmüyorum ve onu çok özlüyorum ne yapmam lazım sizce?
Yeni uye olmam ve her konuya sizin gibi saygisiz yorumlar yapmiyor olmam ,konulari takip etmedigim anlamina gelmiyor.Sadece dikkatimi cektiniz bir cok konu basliginda siz varsiniz uslubunuz empati eksikligi ve asagilayici tavirlarinizla hemen dikkat cekiyorsunuz zaten.İnsanlar burada cozum aramak,mantikli yorumlardan yararlanmak icin konu basligi aciyorlar.Asagilayici,kaba usluplarla sadece burada yorum kalabaligi yaparsiniz.O nedenle yarariniz yoksa susun da insanlarin da kafalarini karistirip morallerini bozmayin.Ben de burada yorum kalabaligi yapmamak icin daha fazla yazmayacagim.Egolarinizi gidip baska yerlerde tatmin edin siz deSevgili yeni üye ne kadardir sitedesiniz de her konuda yorumumu gordunuz?
Üstelik eskisi kadar aktif de değilim
Egitimim bana yetiyor size de tavsiye ederim.
Adam haklı. Başka derdim mi yok derler yani, nitekim cevap yazmayıp sizi kendi gel-gitleriniz ile başbaşa bırakarak demiş kadar olmuş.Merhaba kızlar iki ay önce aylardır beğendiğim bir çocukla tanıştım ikimizde boşanmış bireyleriz benim çocuğum yok ama onun var bu başta benim için sorun oldu o sebeple tanışmayıda çok istediğim için ciddiye almamak, kontrolü elimde tutmak düşüncesiyle ilişkiye başladım ama öyle olmadı. birlikte olduk ve ben karşı tarafa aşık oldum. Halden anlayan pozitif esprili bir erkek ama ben bu hissimi anlayınca korkuya kapılıp ayrılmak istedim, ilk seferde beni devam etmeye ikna etti, bana kimseden istemem ama senden aşk dileniyorum seni çok seviyorum ve çok istiyorum, sana doyamıyorum dedi ve yumuşadım ama sürekli aklımda onu bırakmak düşüncesi geçiyordu ilişki ilerledikce kendimi dahada kaptırmaktan korkuyordum. En sonunda üç gün önce sabah günaydın mesajı ettığında ayrılmak istediğimi onunla bir daha görüşmeyeceğimi hakkını helal etmesini yazdım yolladım, beş dk çevrimiçi kaldıktan sonra hiçbir şey yazmadan çıktı. Bu sabah sadece kırmızı kalp emojisi gönderdim okudu ama yine cevap vermedi durum paylaştım onuda gördü ama ses seda yoken azından engelleyip silmedi dedim beklemeye aldım kendimi ve şuan çok pişmanım çocuğuda sorun olarak görmüyorum ve onu çok özlüyorum ne yapmam lazım sizce?
Ne şimdi bu ??Merhaba kızlar iki ay önce aylardır beğendiğim bir çocukla tanıştım ikimizde boşanmış bireyleriz benim çocuğum yok ama onun var bu başta benim için sorun oldu o sebeple tanışmayıda çok istediğim için ciddiye almamak, kontrolü elimde tutmak düşüncesiyle ilişkiye başladım ama öyle olmadı. birlikte olduk ve ben karşı tarafa aşık oldum. Halden anlayan pozitif esprili bir erkek ama ben bu hissimi anlayınca korkuya kapılıp ayrılmak istedim, ilk seferde beni devam etmeye ikna etti, bana kimseden istemem ama senden aşk dileniyorum seni çok seviyorum ve çok istiyorum, sana doyamıyorum dedi ve yumuşadım ama sürekli aklımda onu bırakmak düşüncesi geçiyordu ilişki ilerledikce kendimi dahada kaptırmaktan korkuyordum. En sonunda üç gün önce sabah günaydın mesajı ettığında ayrılmak istediğimi onunla bir daha görüşmeyeceğimi hakkını helal etmesini yazdım yolladım, beş dk çevrimiçi kaldıktan sonra hiçbir şey yazmadan çıktı. Bu sabah sadece kırmızı kalp emojisi gönderdim okudu ama yine cevap vermedi durum paylaştım onuda gördü ama ses seda yoken azından engelleyip silmedi dedim beklemeye aldım kendimi ve şuan çok pişmanım çocuğuda sorun olarak görmüyorum ve onu çok özlüyorum ne yapmam lazım sizce?
Hiç güleceğim yoktu. Empati sadece sizde var sanirim. Zira simdiye kadar hic kimseden böyle fazla bilmis bir yorum almamistim.Yeni uye olmam ve her konuya sizin gibi saygisiz yorumlar yapmiyor olmam ,konulari takip etmedigim anlamina gelmiyor.Sadece dikkatimi cektiniz bir cok konu basliginda siz varsiniz uslubunuz empati eksikligi ve asagilayici tavirlarinizla hemen dikkat cekiyorsunuz zaten.İnsanlar burada cozum aramak,mantikli yorumlardan yararlanmak icin konu basligi aciyorlar.Asagilayici,kaba usluplarla sadece burada yorum kalabaligi yaparsiniz.O nedenle yarariniz yoksa susun da insanlarin da kafalarini karistirip morallerini bozmayin.Ben de burada yorum kalabaligi yapmamak icin daha fazla yazmayacagim.Egolarinizi gidip baska yerlerde tatmin edin siz de
Ne istiyorsun arkadaş hayattan? iki taraf da aşktan, sevgiden deliriyor( anlattığın kadarıyla) sen birgün durup dururken saçma bir mesaj atıyorsun.amaç ne yani? Kendini kaptırırsan kaptır.ne olmasını bekliyordun ? Sevmediğim biriyle ilişki yaşayayım da ayrılınca üzülmeyeyim miO kadar dengesiz davranmissiniz ki benim bile yazmadan cikasim geldi.
Cocuk oyuncağı mi bu, ayrılmak istiyorum deyip uc gun sonra kalp atip bir de yanit bekliyorsunuz.
Ayrilmak istemissiniz adam da ayrilmis iste. Eger barismak istiyorsaniz dogru duzgun konusmayi deneyin.
Belki de yaptığınız şey doğrudur. Hiç bunu düşündünüz mü?O kadar pişmanım ki bu yaptığımdan nasıl yazdım hala bilmiyorum keşke o güne tekrar geri dönebilsem
çok çocukça bir hareket tekrardan kalp emojisi göndermek de ne bileyim ilk ergenlerin yaptığı hareketMerhaba kızlar iki ay önce aylardır beğendiğim bir çocukla tanıştım ikimizde boşanmış bireyleriz benim çocuğum yok ama onun var bu başta benim için sorun oldu o sebeple tanışmayıda çok istediğim için ciddiye almamak, kontrolü elimde tutmak düşüncesiyle ilişkiye başladım ama öyle olmadı. birlikte olduk ve ben karşı tarafa aşık oldum. Halden anlayan pozitif esprili bir erkek ama ben bu hissimi anlayınca korkuya kapılıp ayrılmak istedim, ilk seferde beni devam etmeye ikna etti, bana kimseden istemem ama senden aşk dileniyorum seni çok seviyorum ve çok istiyorum, sana doyamıyorum dedi ve yumuşadım ama sürekli aklımda onu bırakmak düşüncesi geçiyordu ilişki ilerledikce kendimi dahada kaptırmaktan korkuyordum. En sonunda üç gün önce sabah günaydın mesajı ettığında ayrılmak istediğimi onunla bir daha görüşmeyeceğimi hakkını helal etmesini yazdım yolladım, beş dk çevrimiçi kaldıktan sonra hiçbir şey yazmadan çıktı. Bu sabah sadece kırmızı kalp emojisi gönderdim okudu ama yine cevap vermedi durum paylaştım onuda gördü ama ses seda yoken azından engelleyip silmedi dedim beklemeye aldım kendimi ve şuan çok pişmanım çocuğuda sorun olarak görmüyorum ve onu çok özlüyorum ne yapmam lazım sizce?
akşam itibarıyla tekrar görüşmeye başladıkayrılmayalım diyip,günlerce arayıp yazmasını beklediniz dimi? bende buna benzer şeyler yapmıstım ama nedense üzülen ben olmuştum:) arayın konusun ve böyle gelgitler yapmayın çok illeti bir durum gibi geliyor karşı tarafa.
yorumunuz çok mantıklı insana kendini sorgulatıyor ama ben şuan gerçekten bunu düşünmek istemiyorum akşam itibarıyla tekrar görüşmeye başladık ve yarım kalan yanım tamamlanmış hissediyorum şuan sadece buna odaklıyımBelki de yaptığınız şey doğrudur. Hiç bunu düşündünüz mü?
Bazı şeyler yaşanmalıymış demek ki ne diyebilirim sonuç olarak şuan mutluyum, karşımda beni anlayan bana değer veren biri olduğu için de şanslıyım bu bana neyi gerçekten isteyip istemediğimi gösterdiNe istiyorsun arkadaş hayattan? iki taraf da aşktan, sevgiden deliriyor( anlattığın kadarıyla) sen birgün durup dururken saçma bir mesaj atıyorsun.amaç ne yani? Kendini kaptırırsan kaptır.ne olmasını bekliyordun ? Sevmediğim biriyle ilişki yaşayayım da ayrılınca üzülmeyeyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?