• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık mesajım (görüntülü) ne hissettirir?

ribozoming

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2023
207
-94
18
26
Sevgilim esnaf risklerden hoşlanıyor battığı kadar çıktığı çok olmuştur ben memurum tek istediğim düzenli hayat onun ise çok para. Aileme onu kabul ettirmeye çalışırken yine büyük bir risk aldı esnaf olarak ben de ayrılmak istedim zaten 1 haftadır konuşmuyorduk bugün faaliyete geçirdiğini görünce ayrıldım. Bana çok düşkün her eksiğimi gözetir ama yok. Yok hep yalnızım sadece sorunlarımı çözer 4 yılımı aldı ondan tek istediğim düzenli bir hayattı onun istediği ise çok para ve büyük riskler. Az önce ayrılık mesajı attım maddi olarak da ona bağlıyken büyük risk aldım sizce güzel yazmış mıyım?

Eklentiler

• IMG_1573.webp
    IMG_1573.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 1.291
Sevgilim esnaf risklerden hoşlanıyor battığı kadar çıktığı çok olmuştur ben memurum tek istediğim düzenli hayat onun ise çok para. Aileme onu kabul ettirmeye çalışırken yine büyük bir risk aldı esnaf olarak ben de ayrılmak istedim zaten 1 haftadır konuşmuyorduk bugün faaliyete geçirdiğini görünce ayrıldım. Bana çok düşkün her eksiğimi gözetir ama yok. Yok hep yalnızım sadece sorunlarımı çözer 4 yılımı aldı ondan tek istediğim düzenli bir hayattı onun istediği ise çok para ve büyük riskler. Az önce ayrılık mesajı attım maddi olarak da ona bağlıyken büyük risk aldım sizce güzel yazmış mıyım?
Ayrılmak istemiyorsun

Sevgilim esnaf risklerden hoşlanıyor battığı kadar çıktığı çok olmuştur ben memurum tek istediğim düzenli hayat onun ise çok para. Aileme onu kabul ettirmeye çalışırken yine büyük bir risk aldı esnaf olarak
Alıntıda belirttiğim yerlerde aklıma manavım lan ben manav karikatürü geldi istemsizce :KK45: karikatür paylaşmak yasakmış sanırım bu yüzden diyaloğu yazıyorum:

Kadın:
Her gün her dakika ölüm haberini alacağım korkusuyla yaşamak istemiyorum artık!!! Dayanamıyorum...

Adam:
Manavım lan ben!! Manaaaav!!

Sizinki de biraz bu hesap olmuş 🥴🥴

Alıntıda belirttiğim yerlerde aklıma manavım lan ben manav karikatürü geldi istemsizce :KK45: karikatür paylaşmak yasakmış sanırım bu yüzden diyaloğu yazıyorum:

Kadın:
Her gün her dakika ölüm haberini alacağım korkusuyla yaşamak istemiyorum artık!!! Dayanamıyorum...

Adam:
Manavım lan ben!! Manaaaav!!

Sizinki de biraz bu hesap olmuş 🥴🥴
Öyle değil işte ;D hiçte komik değil hatta yaşarken salya sümük ağlıyorum

Her şeyiyimiz ortaktı kredi çektirmedi kesinlikle ama aldığım bütün şeyleri onun tamamlamalarıyla aldım ileride zaten evimizde kullanırız diye. O tamamlardı açığımı arabamın kaskosuna kadar
Hata yapmışsınız. Evlenmeden önce keşke bu kadar iç içe olmasaydınız maddi konularda.
Yazdığın mesaja bakılırsa ayrılmak istemiyorsun. O ticareti bıraksın diye blöf yapmışsın ama bırakmaz. Evlendikten sonra da sürekli bunun kavgasını yapacaksan bence şimdiden bitirmek daha mantıklı.

Hata yapmışsınız. Evlenmeden önce keşke bu kadar iç içe olmasaydınız maddi konularda.
Yazdığın mesaja bakılırsa ayrılmak istemiyorsun. O ticareti bıraksın diye blöf yapmışsın ama bırakmaz. Evlendikten sonra da sürekli bunun kavgasını yapacaksan bence şimdiden bitirmek daha mantıklı.
Ben ailemden uzak tek başıma yaşadığım için biraz fazla dahil olduk bu konulara maalesef evlenmeye de tamamen okeydik ama ben çok yoruldum

Nasıl hissediyorsan onu yazmışsın. Boşver insanların ne dediğini düşündüğünü. Senin ne hissettiğin önemli. Uyumsuz bir çiftsiniz belli ki. Aşk Bi yere kadar götürür, sonrası kavga huzursuzluk. Bilerek lades demeye gerek yok. Ayrılmakla doğru karar vermişsin.

Back
X