• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık mesajım (görüntülü) ne hissettirir?

Ayrılmak istemiyorum ama mecburum biz bütün aile memuruz onu kabul ettireceğim diye canım çıkıyor ama onun gözü hep yükseklerde hep risklerde hayatımı onu bekleyerek yapayalnız geçirmek beni çok üzüyor
Senin mesajın evliliği hizlandiralim artık evlenelim mesajı gibi. Ayrılmak istiyorum ama her zaman sana destek olacağım diyorsun ...

Senin mesajın evliliği hizlandiralim artık evlenelim mesajı gibi. Ayrılmak istiyorum ama her zaman sana destek olacağım diyorsun ...
Yemin ederim o değil sadece ticari kararlarını etkilemek istemiyorum hayatını engellemek istemiyorum

Çalışsın para kazansın işte daha ne istiyorsun, sende ye iç gez😄
Ama öyle olmuyor ailem öyle düşünmüyor sabit kalsın istiyor ve her karar değişikliğinde ailemle ben yüzgöz oluyorum o da haklı olarak ailene göre işlerimi ilerletemem diyor hiçbir yere ait olamayaşım bu. Her iki tarafta beni zehirliyor

Çok acitatif bir mesaj değil bence dümdüz olay neyse onu yazmışsınız.

Bundan düzü artık resmi metin olur iş anlaşması bitirmiyorsunuz sonuçta. İçiniz rahat olsun.

İstemiyosan cik git kardesim . 4 yillik sevgililikte mesajla mi ayrilinir ? Bi de komikler komigi mesaj acitasyon. Ben olsam bu mesaji gorur gormez engeli basardim size sonsuza kadar. Herkes memur mu olsun ya belki bazi insanlar icinde bu sıkıcı? Ailene kabul ettirmek ne demek niye insanlar kendini size kabul ettirsin. Bastan basa falso bi iliski bence ayrilin zaten herkes kendi yoluna hayallerine baksin.

Eee ne cevap verdi peki ?
Düzenli hayat istemeniz iyi bişey ama sevgiliyken hayatı paylaşmak ayrı evliyken ayrı. Evliliğin getirdiği sorumluluklar var.
Neden yük olduğunuzu düşündüğünüzü söylediniz mesela manevi anlamda? Biraz karışık geldi bana

Maddi açıdan neden sevgilinize bağlısınız anlamadım ama attığınız mesaj saçma sapan bir şey.
Kendinizi gömüp adamı övmüşsünüz. Neyini övdünüz o da belli değil.
"Ya ben ne büyük eşeklik ettim, bu kadar düşünceli ve mükemmel bir kadını nasıl kaçırırım" gibi bir düşünce yaratmak istemişsiniz sanırım ama adam "ne diyor la bu" demiştir büyük ihtimalle.

maddi olarak da ona bağlıyken büyük risk aldım sizce güzel yazmış mıyım?
e memur degil misiniz neden maddi olarak ona bağlısiniz?
benim kafam ticarete bassaydi, hevesim olsaydi bana "memur ol" diyen vizyonsuz adamdan ayrilirdim. ne alaka yani neden memur olayim parayi cekme yetenegim varsa.
ciftlerden birisi memursa bence öteki risk alacak isler yapabilir (tabii salak salak hamlelerle batmayacaksa. insani riskler) çünkü memur eşten akan bir para var yani sıfırı tuketmezler, evin kirasini geciktirmezler.
ama tabii ki hayat sizin hayatiniz. kendiniz gibi memur bulun, aldiginiz verdiginiz belli olsun madem. dunyadaki tek erkek o degil daha 26 yaşındasın. neden uyumsuz oldugun biriyle evlenesin ki sirf 4 sene ciktiniz diye

Ben şeyi anlamadım adam hep böyle riskler alıyordu, siz hep yalnızdınız, güvenemediniz bir türlü aile de istemedi, hepsi okay, bu koşullarda neden arabanızın kaskosunu ona ödettirdiniz? Kendiniz de çalışıyorsunuz? Ben onun yerinde olsam biraz gönül koyardım açıkçası verirken iyi de istediğin gibi gitmeyince mi kötüyüm diye..

4 yıllık bir ilişkiyi mesajla bitirmeniz doğru değil. Saygısızca olmuş.
Size yaptığı harcamalar yüzünden mahcubiyet duyup kendinizi de çok aşağıya çekmişsiniz mesajda. Manipülatif davranmışsınız. Gerçek düşüncelerinizi saklamışsınız. Halbuki yapmanız gereken karşınıza alıp gerçek sorunları konuşmaktı.
Mesela başından beri sevgilinizin ticaretle uğraştığını biliyordunuz. Huyunu ve iş konusundaki isteklerini de. Ben hatırladım sizi. Daha önce annenizin sevgilinizi lise mezunu bir esnaf diye size denk görmemesi, bu yüzden evlenmenizi uygun bulmaması ile ilgili konu açmıştınız.
Siz muhtemelen evlilik konuları gündeme gelince ailenizin baskısı nedeniyle bu noktaya geldiniz. Sevgilinizin de şimdi ailenizin beklentilerine uyumlanmasını istiyorsunuz. "Ben aileme kabul ettirmek için çok uğraştım, azıcık da o fedakarlık yapsın" gibi bir beklenti içindesiniz muhtemelen. Bu düşüncelerinizi olduğu haliyle ve yüz yüze paylaşmanız doğru olurdu.
Ki bana göre başından beri tanıdığınız insanla 4 yıl geçirip, son anda o kişinin -aileniz uygun bulsun diye- başka biri haline dönüşmesini istemek kabul edilebilir değil ancak karşı taraf farklı düşünür mü bilemeyiz tabii.

Ama öyle olmuyor ailem öyle düşünmüyor sabit kalsın istiyor ve her karar değişikliğinde ailemle ben yüzgöz oluyorum o da haklı olarak ailene göre işlerimi ilerletemem diyor hiçbir yere ait olamayaşım bu. Her iki tarafta beni zehirliyor
Ailenizin arkanızda durması güzel ama bizim istediğimiz şartlar olacak diye de diretemezler. Devamlı aileme kabullendirmek yazdınız, insanlar mecbur mu ailenize göre yaşamaya? Ben öyle istedim şöyle hayal ettim, ticari kararlarını etkilemek istedim... Evliliğe uygun bulursanız evlenirsiniz bulmazsanız ayrılırsınız. Adamın nerede nasıl çalışacağı bile size ailenize göre olmalı. Onun ailesi sizi şekillendirmek istese kabul eder misiniz? Ben de mesajınızı ayrılık amaçlı bulmadım.

Daha ortada hiç bir şey yokken karı koca gibi ortak maddiyat işlerine girmişsiniz. Oturun bunların geri dönüşünü konuşun. Esnaf dediğinin olayı bu değil mi zaten, işi büyütmek daha çok kazanç elde etmek? Siz risk dersiniz onlar işime yatırım der. Kafa yapılarınız hayattan beklentileriniz hiç ama hiç uyuşmuyor. Geri döner barışırsanız iki tarafa da büyük kötülük edersiniz.

Back
X