• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık mesajım (görüntülü) ne hissettirir?

Ayrılmak istemiyorum ama mecburum biz bütün aile memuruz onu kabul ettireceğim diye canım çıkıyor
Ama öyle olmuyor ailem öyle düşünmüyor sabit kalsın istiyor ve her karar değişikliğinde ailemle ben yüzgöz oluyorum o da haklı olarak ailene göre işlerimi ilerletemem diyor
ailenizin vizyonuna hayran kaldim:) bir nesil memur olmuslar da ne olmus mesela? herkesin evi yazligi var mi, guzelce yasiyorlar mi hayatlarıni?
benim anne tarafim da memur fetişi. onlar da hic istememişler babami. ama zamanla memur memurluguna devam edip gecen yillarda belki mikroskopik rakamlarla terfi zammi alirken babam gecen yillarda deneyim ve is yaptigi yerlerin referansiyla zaman icinde memurlardan kat be kat fazla kazanmaya başladı. kuzenlerimden de 80li yillarda dogan cocuklardan neredeyse hepsi memur, ogretmen. bir de ayni yas icinde olup lise terk bir kuzenim var. yillarca hep ornek gosterildi "okuyun, onun gibi olmayin" diye. o da esnafliga atildi simdi ogretmen kuzenlerin bunca sene sonunda ya bir arabasi var ya bir evi, en zengininin hem evi hem arabasi. ama esnaf olan kendini gelistirdi, isleri büyüttü. simdi havuzlu sitede kirada birkac evi var, hem kendi arabasi var hem eşinin falan, luks icinde yasiyor.
memur memur diye diretmek bana sacma geliyor. yine memur fetişi ailenin beğenmediği, kücümsedigi bir adam vardi. tum cocuklari ozel okulda okuyor, kopekleri bile ozel egitime gidiyor 😅
is memur olmakta degil ki, onemli olan para kazanmak, gelenle de har vurup harman savurmadan birikim/yatirim yapmak

Sevgilim esnaf risklerden hoşlanıyor battığı kadar çıktığı çok olmuştur ben memurum tek istediğim düzenli hayat onun ise çok para. Aileme onu kabul ettirmeye çalışırken yine büyük bir risk aldı esnaf olarak ben de ayrılmak istedim zaten 1 haftadır konuşmuyorduk bugün faaliyete geçirdiğini görünce ayrıldım. Bana çok düşkün her eksiğimi gözetir ama yok. Yok hep yalnızım sadece sorunlarımı çözer 4 yılımı aldı ondan tek istediğim düzenli bir hayattı onun istediği ise çok para ve büyük riskler. Az önce ayrılık mesajı attım maddi olarak da ona bağlıyken büyük risk aldım sizce güzel yazmış mıyım?
Bu ayrılık konuşması değil de daha çok övgü mesajlarına benziyor . Baştan zıt insanlarmışsınız zaten. O risk almayı seviyor, siz ise sakin, düzenli hayat istiyorsunuz.

Adam seni fena yolmus bu saflıkla daha da yedirirsiniz zaten.
Mesaj da ayrılık mesaji değil iki cümle kur beni ikna et nazlanması
İki parmak bal çalar sonra yolmaya devam

images-20.webp

Ben anlamıyorum sizleri. Adam başarılı mı? Para kazanıyor mu? Kazanıyor. Cimri bile değil. Eğitim durumu mu sorun yoksa memurluk mu? Yani esnaf olunca ne oluyor ben çözemedim. Daha çok para kazanıyor işte çalışıyor.
Ha dersin ki eğitim durumumuz uymuyor tamam derim. Ama memursunuz yani hani neyinizi o kadar büyüttü aileniz anlamadım. Siz de para kazanıyorsunuz o da kazanıyor. Bir de her şeyi size almış vermiş. Baya verici belli ki. Neden yalnızsınız?

İş adamlarıda esnaf bi yerde. Cok sacma düşüncelerdesiniz ayrılın. Siz memursunuz ama beğenmediniz esnaf size finansal destek sağlıyor. Görende adam is güç yapmıyor sanar. Hayır risk alıp esnaflikta ne yapıyor dükkanı tersten mi aciyor. Benim kuzenim üniversite mezunu, senelerce bir yerde çalıştı sonra kendi işini acti hani görsen esnaf dersin adamın elinde milyon dolarlar gelip gidiyor. Tabi sorun bu değil esnaf istemeyebilirsiniz ama bunu aileniz istemiyor ayrilin.

Ama öyle olmuyor ailem öyle düşünmüyor sabit kalsın istiyor ve her karar değişikliğinde ailemle ben yüzgöz oluyorum o da haklı olarak ailene göre işlerimi ilerletemem diyor hiçbir yere ait olamayaşım bu. Her iki tarafta beni zehirliyor
Yanlış anlaşılmasın ben üniversite mezunuyum eşim lise mezunu esnaf hem kültür olarak hem maddi olarak kendini çok güzel geliştirmiş. Üniversiteden hocamla karşılaştım iyi ki memurla evlenmemişsin bu devirde memurla evlenilmez dedi. Kötü günler illa ki olacak önemli olan birbirine destek olabilmek. Gerçi babamda esnaf ve kendini her konuda geliştirmiş biri ben böyle bir babayla yetiştim aynı babam gibi bir adamla da ömür geçireceğim için mutluyum

İş adamlarıda esnaf bi yerde. Cok sacma düşüncelerdesiniz ayrılın. Siz memursunuz ama beğenmediniz esnaf size finansal destek sağlıyor. Görende adam is güç yapmıyor sanar. Hayır risk alıp esnaflikta ne yapıyor dükkanı tersten mi aciyor. Benim kuzenim üniversite mezunu, senelerce bir yerde çalıştı sonra kendi işini acti hani görsen esnaf dersin adamın elinde milyon dolarlar gelip gidiyor. Tabi sorun bu değil esnaf istemeyebilirsiniz ama bunu aileniz istemiyor ayrilin.
Hayır öyle dramatize etmiş ki sanki adam eroinman sanki kumarbaz. Yav çalışan adamdan ne zarar gelir ki?
Bunlar istiyo ki iki memur ömür boyu çalışıp maaşlarının yarısını eve arabaya bağlayıp zorlukla geçirsinler. Birden yüklü parayla borçsuz ev araba almak zor geliyor bence.
Bana bu kadar maddi katkı sağlayan adamdan ayrılacaksam tüm verdiği paraları vs iade etmem lazım.
Blöf yapmış. Diyor ki esnaflığı bırak yılda sadece 1-2 kere zam yapılan memurluğu kazan absjskal fıkra bu kadar. Benim kendi ailem de eşimin ailesi de hep esnaf. Yani ben hiç maddi zorluk yaşadığımızı hatırlamam. Bir huzursuzluk da hiç görmedim duymadım.
Ama memur tanıdıklarım borç ödüyorlar sürekli.

Sevgilinin esnaf olmasının faydalarını evine aldığın süpürgeden, arabanın kaskosuna kadar ona ödetirken kullanmışsın ama memur olsaydı çok yapardı onları. Nasılsa evleneceğim diye bir mantıkta olmaz onları kendisine ödetmenin.
Mesajında ayrılık mesajı gibi değil zaten. Amacın başka ulaşıp ulaşamayacağın da sevgilinin seni ne kadar ciddiye alacağına bağlı.

Sevgilim esnaf risklerden hoşlanıyor battığı kadar çıktığı çok olmuştur ben memurum tek istediğim düzenli hayat onun ise çok para. Aileme onu kabul ettirmeye çalışırken yine büyük bir risk aldı esnaf olarak ben de ayrılmak istedim zaten 1 haftadır konuşmuyorduk bugün faaliyete geçirdiğini görünce ayrıldım. Bana çok düşkün her eksiğimi gözetir ama yok. Yok hep yalnızım sadece sorunlarımı çözer 4 yılımı aldı ondan tek istediğim düzenli bir hayattı onun istediği ise çok para ve büyük riskler. Az önce ayrılık mesajı attım maddi olarak da ona bağlıyken büyük risk aldım sizce güzel yazmış mıyım?
insanın kendine yaptığı düşmanı yapmıyo gerçekten kendiizi ezim ezim ezmişsiniz ne gerek var olmuyorsa olmuyor bazı şeyler kaç yaşına geldim defalrca kez ayrıldım en fazla ıkı satır yazarım erkekler okumaz yahuuu

Neden bu kadar ezmişsiniz kendinizi ya ben mi burnum yere düşse almam milletni doğru yapıyor abi anlamadım ben şiir gibi hakaretleri dizerdim sanırım

Herifi o kadar övmüşsün ki kendi değerini yok etmişsin seni çantada görüyor ki öylesin ne bu basitlik ya aaaa

Her şeyiyimiz ortaktı kredi çektirmedi kesinlikle ama aldığım bütün şeyleri onun tamamlamalarıyla aldım ileride zaten evimizde kullanırız diye. O tamamlardı açığımı arabamın kaskosuna kadar

Hem adamın paralarını yiyorsun, hem adamı beğenmiyor musun yani🙄🙄🙄aldığın paraları iade etmelisin.

cevap yok biraz tanıyorsam vermez de. Memur olmasın ama sabit bir işletmede kalsın istemiştim sadece ama olmadı yıllarım gitti

Memur olunca ne oluyor anlayamadım, koca memur! olmuşsun ama maddi olarak adama yıkılmışsın. Ailecek kendinizi ne sanıyorsunuz, anlamak mümkün değil🙄

Memur olunca ne oluyor anlayamadım, koca memur! olmuşsun ama maddi olarak adama yıkılmışsın. Ailecek kendinizi ne sanıyorsunuz, anlamak mümkün değil🙄
Hem parasını ye hem de adamı memur değilsin diye ezmeye kalk bu nasıl kafa yahu sabah sabah dalga mı geçiyor arkadaş

Back
X