ayrılık mıı?? asla dayanamamm....

xyzt-5544

-❤️-
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
23.600
17.905
498
kızlar çok fenayım..ağlamaktan yüzüm gözüm şişti.. kimseye anlatamıyorum da.. bilenler bilir bikaç gün önce nişanlımla ve annesiyle ilgili bişeyler yazmıştım ben para biriktirmeye çalışırken onlar luzumsuz harcamalar yapıyolar ben de kızdım. düğün de yapmak istemiyolar falan die. dün gece çok fena tartıştık nişanlımla. ben de çok kırıcı şeyler söyledim o da haliyle.. bugun de msj yazdım ona sen haklısın para senin paran istediğini yap die. bugun ne aradı ne sordu butun gün. ki biz günde 100 msj hakkını zorlayanlardanızdır normalde. dayanamadım az önce msj yazdım bişey söyle noluyor die konuşmak istemiyorum falan demiş. ben de üsteledim değerin yerlerde gibisine bi laf söylemiş acayip sinirlendimö aradım ne demek bu die. 2 yıldır ben o değeri kazanmışım bi gecede mi yerlere dökülüyo dedim. işte bi gecede deil de yaşadığım şeyler bu hale getirdi falan demiş. dedim ben ne yaptım hatamı kabul ettim para senin paran istediğini yap dedim. daha nie böle yapıyosun dedim konuşmak istemiyorum falan dedi. ne yani böle mi bu iş bitti mi dedim bitti dedi ( yaa kolay kolay bunları söyleyecek insan deil de ben ne yaptığımı bulamıyorum nie bu hale geldikk ( oofff açmıyo da şimdi tel lerimi napcam çok kötüyümmm ((

bana blöf yapiyo gibi geldi
gözünü korkutmak istemis olabilir bence

o kadar kolaysa bitirmek zaten seni gerçekten sevmemiş derim..
bence trip yapıyor..sen sonuna kadar düşündüklerinde haklısın..
senin boyle üzülecegini ve geri adım atacağını tahmin ediyor olabilir..
sen de bir süre arama sorma derim..düşünsün aklını başına toplasın..
öncelikle sen eleştirilerinde haklı olduguna eminsen düşüncelerinin,söylediklerinin arkasında dur ve kararlı bir duruş sergile derim

Banada biraz blöf yapıyor gibi geldi. Zaten durum bu kadar resmieşmişken senden ayrılırsa seni senin onu sevdiğin kadar sevmemiş demektir.

Cok cocukca seyler bunlar.boyle eften,puften seylerle simdiden bitti falan diyorsa tutmayin siz onu vede bukadarda ustune dusmeyin,birakin o sizin pesinize dussun:dilcikar:

cok ustune dusme bu durumda ayrilmayacagi varsada ayrilir cunku sen aradikca kendini hakli gorecek ve o duygunun verdigi guvenle almayacagi kararlar alabilir ozurunu dilemissin bidaha arama bence o dusunsun sensiz hayatini gozden gecirsin buna dayanabiliyorsa zaten simdi bitsin en iyisi ama dayanamiyorsa ne olursa olsun arayacaktir kendini uzme hic hani soyle derler birini seviyorsan birak gitsin geri donuyorsa senindir donmuyorsa zaten hic senin olmamistir

evet zor olacak biraz ama Arama diyorum ben de... üstüne gittikçe ters teper. mümkünse yüzyüze görüşün.

ohoooo daha evlenmeden boyle seylerden dolayı kapısıyorsanız...
bı sure gıtme uzerıne madem otursun dusunsunn ben napıyorum desın.
o kadar kolay mı ya...

dün gece uzun uzun konuştuk.. benden hiç duymayı düşünmediği laflar duymuş o yüzden çok kırılmış. günlerdir ağlıyorum ben de dedi ne yapacağımı bilemiyorum ileri de üzüleceğimize şimdi üzülmek daha iyi falan dedi ilke baştan. ben de dedim ki biz neler yaşadık neler atlattık bgune kadar bu şekilde bitmemeli falan dedim. işte konuştuk konuştuk vesaire.. sonuç olarak daa devam edeceğizz ancakk hala askıda yani ilişkimiz her an düşebilir ( hiç bu hale geleceğimizi tahmin etmedim ben. beni çok sevdiğini biliyorum ama çok kırmışım demek ki farkında olmadan.. ama gerçekten ayrılmak istemiyorum yapamam onsuzz gibi geliyoo.. 2 yıldır beraberiz ve bikaç aya düğün düşünüyoduk.. şimdi ayrılık.. yokk Allahım korusunn.. kızlar dua edin siz de nolurr bitmesin bizim aşkımızzz ((

Sen haklı olduğun halde tirip yapıyor, canım üstüne düşme bırak düşünsün biraz. Belliki mahsus böle yapıyor, seni üzmek ve pişman etmek için. Sende arama sorma bir süre bekle, ama tut kendini. Yoksa hep alttan alan sen olacaksın, onun her hatasında hatasını bile bile yine özür dileyen yine alttan alan sen olacaksın..

arayıp sorma üstüne düşme kaç ki kovalasın seni...kolay değil öyle bir gün de çekip gitmek....

Canım ne oldu da patlayıp tartıştınız.. Bak ne güzel sana akıl vermiştim.. Minik minik laf sokacaktın.. Böyle yapmak istiyorum şöyle hayal ediyorum falan diyecektin....
Ne oldu da patladınız....

Canım ne oldu da patlayıp tartıştınız.. Bak ne güzel sana akıl vermiştim.. Minik minik laf sokacaktın.. Böyle yapmak istiyorum şöyle hayal ediyorum falan diyecektin....
Ne oldu da patladınız....

ben luzumsuz harcama yapıyo falan die kızdım ona. olayın aslını tam bilemiyodum annesi çok ısrar etmiş ben de bu sefer sanki annesine karşı geliyo gibi oldum. o da buna bozuldu. sonra bi de bi sürü laf söledim. o da söledi de gerçi erkeklik var ya konduramadı kendine. sen bana doğum günümde bile bişey almadın falan filan diyince tabi ben ( ama gerçekten işin buralara geleceğini düşünemedim hiç. bi de ben de bi hastalık var kaygı bozukluğu mu ne deniyo herşeyden endişe duyuyosun falan böle biraz bunaltmıştım önceleri onu. bu da üstüne gelince ileri de daha çok üzülecez şimdiden ayrılalım dedi o da. üzüldüğünü biliyorum şu an için en mantıklı gelen karar da bu. senden sonra kimse olmayacak ama senle de olmuyo falan dedi. yıprandım artık dedi ki sen de yıprandın biliyorum diyor doğru da diyor yani şuan ayrılmadık ama yolunda da değil biraz zaman gösterecek karşılıklı olarak hallerimizi düzeltmemiz gerekiyo yani ama nasıl olacak bilemiyorum o kadar çok sviyorum ki (

erkeklerin bu huyundan nefret ediyorum hı.. hiç bir kız duymadım ki nişanlıyken veya ailesi sevgilisi olduğundan haberdarken evlendikten sonra ayrılmaktansa şimdi ayrılalım daha iyi desin.. ama erkeklerde bu şartlarda bi güven oluyo nedense herkesten gizli görüşürken peşinizde koşarlar söz,nişan vs varsa şimdi bitse daha iyi olacak deme rahatlıkları varya deli oldum şu an lmaz:

Canım sonuçta henüz nişanlısınız, ve o parasını dilediği şekilde harcayabilir.. ve ailesi söz konusuysa gerçekten dikkatli konusmak ve konusurken o ince ayarı çok iyi tutturmak gerekiyor... Sen baya fevri davranmışsın anlaşılan... Onunda şuan senden farklı olduğunu düşünmüyorum, ama söylediklerini kendine yedirememiş olmalı.. ve şimdiden böyle yapıyorsa ilerde evlenince nasıl olur düşüncesi korkutmus belli... Çok üzerine gitme, ama iletişimide tamamen kesme canım... ınşallah tatlıya bağlarsınız.

ben de öyle yapmaya çalışıyorum canım fazla üstüne gitmeden hayatında olduğumu hissettirmeye çalışıyorum. umarım canım söylediğin gibi olur tamamen tatlıya bağlarız ve ben de size burdan mujdeli haberler veririm (

Bence de arama..Eğer o seni ararsa zaten seviyordur..sen üzerine düşeni yapmışsın,konuşmak istemiyorum demesine rağmen aramışsın..aramazsa da zaten onunla evlenmek yanlış bir karardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…