ama şu an çok kızgın.. aramazsam onu sevmediğimi düşünüp tümden uzaklaşır die korkuyorumm(
canım şuan senin sevgini sana karşı kullanıyo emin senin onu ne kadar sevdiğinden o yüzden arkadaşlarında dediği gibi blöf yapıyor fazla üstüne gitme çok pişmanım özür dilerim diye üstleme çünkü sende kendine göre haklısın fazla ödün verme..
bu arada kaygı rahatsızlığından bahsetmişsin tedavi oluyormusun aynı rahatsızlık bendede var ilaç kullanıyorum. tedavi olmuyorsan mutlaka ol derim ilerlemesin rahatsız edici bir durum çünkü
cesmi_naz anladığım kadarıyla nişanlını çok seviyorsun belliki sana çok kırılmıs tabıkı hiç birsey tek taraflı değildir ama biz kızlar bazen ağzımızdan çıkanı bilmiyorz ama onlar en ufak bişey söylese kıyameti kopartıyoruz zaman zaman bende yapıyorum bunu ama anladım ki bir noktadan sonra bunlar sadece ilişkimizi zarar veriyor. tabiki sen iyi bir şey istemişssin ondan geleceğiniz için adımlarını ona göre atmasını istemişsin ama hani bunu yaparken keşke uygun tatlı bir dille söyleseydin inan bana bazen erkeklere istediğini yaptırmak için sadece tatlı dil yetiyor. üstüne çok gitme ona ne kadar değer verdigini ve herşeyin yolunda gideceğini hissettir. kızlar ne kadar kırılsada eger gercekten seviyorsa bir zaman sonraa kolayca utubaliyorlar. ama erkekler bir kere ciddi manada kırlırsa helede erkeklik gruru kırılırsa bu bıraz zaman alır. sen bence onun yanında ol ve zamana bırak.. umarım hersey düzelir.
kullanıyorum canım ama daha yeni başladım sayılır 3 aydan önce pek iyileşme gözükmüyomuş doktor öle sölemişti.
sanırım senin dediğin gibi biraz erkeklik gururu kırıldı. onu çok bunalttığımı düşünüyo. bugun gece hiç uyumadım die öğlen yattım biraz yatarken de dedim ki allahım ruyamda banaa geleceğimizi göster die. tabi çok mantıklı bişey deil de içimden öle geldi. ruyamda hep birlikte onların evindeydik. annemler falan da var o kadar mutluyduk ki..( yine öle olamazsak die çok korkuyorum. şuan haklı olarak biraz triplerde msj atıyo falan ama hep kısa bide en fazla canım dio. aynı şehirde de değiliz şuan aksi gibi ( haftaya kpss sınavına girmek için gidecem yanına bakalım belki beni görünce ikna olur yeniden ([/QU
inş. herşey istediğinize göre olur.
Canım ailesinin davranışlarına karışmamalısın.
İstedikleri gibi harcarlar paralarını, karışamazsın ki...:1no2:
İma etmek bile yanlış ki sen azarlamışsın resmen...
Aynı şekilde sen de kendi ailenin bu şekilde eleştirilmesine izin vermemelisin.şutarafagitti
Evlilik herkesin herşeye müdahale etmesini gerektirmez ki...
Düğün yapmak istemiyorlarsa, ama sen istiyorsan, oturur konuşursunuz.
Gene yapmazlarsa, sen de illa ki istiyorsan ne olacak?
düğün yapmıyorlar diye mi ayrılacaksın...
Gereksiz tartışmalar bunlar işin hep maddi boyutu.
Evlilik arifesinde, evliliğin asıl manevi amacı unutuluyor ne yazık ki.
Bence nisanlin su an mantikli olani yapiyor. "Tartistik, ona beklemedigi seyler soyledim" diye ustu kapali konusuyorsun. Kimbilir, o an nisanlin ne tur duygular hissetti iliskinize dair... tam bilmedigim icin kimseye hakli haksiz diyemiyorum ben. Ve belli ki bu olay iliskinin sadece kopma noktasi olmus, iliskinizin tarihinde de yipranacak seyler yasamisiniz ki nisanlin "yiprandik" diyor. Bence iliskinizi gozden gecir, nisanlina karsi kendi hal ve hareketlerini de.
Bazi arkadaslar "bu kadar kolay mi, blof yapiyor" filan demis. Uzaktan bakinca oyle oluyor, ama evlilik biliyorsunuz ki ne nisana benzer ne florte. Sadece sevmekle olmuyor ki, anlasmak, birbirinizle huzur bulmak da onemli. Butun bir hayati paylasmak soz konusu.Eger sizin iliskinizde mutluluktan cok yipranma soz konusuysa, nisanlinin bir muddet konusmak istememesini anliyorum. Muhtemelen evlilik konusunu ve iliskinizi gozden geciriyordur. Agir davraniyor, ben hak verdim kendisine.
Ha "simartmisin, aman arama, takma" gibi yorumlara da katilmiyorum. Dedigim gibi kim hakli kim haksiz ben goremiyorum yazdiklarindan ama eger haksiz olan sen isen, ve bir ozur bile dilemez, takmazsan, sadece karsindaki kisinin gozunden dusersin, yucelmezsin, degerin artmaz. Mantikli olan kimse de haksiz yere tarafindan kirildigi birinin pesinden kosmaz. Kacan kovalanir her duruma uygun olmuyor ne yazik ki.
Bir not dusmek istiyorum, seni yargiladigimi filan dusunme. Dedigim gibi, ustu kapali anlatmissin, o yuzden haksizsin demiyorum, belki de haklisindir. Ben olaya objektif bakmaya ve seni de kendi hatani aramaya tesvik etmeye calisiyorum.
Umarim hersey gonlunce olur, kolay gelsin.
klişe bi laf olucak ama söylicem yinede oluruna bırak demesi kolay diyebilirsin her ayrılana ilk başlarda ölüyomuşsun gibi gelir ama şunu söyliyim bekle gelirse senindir gelmezse hiç senin olmamıştır yani seviyosa unutmak bu kadar kolay olmaz ama eğer bu kadar kolay bitiyosa onun için anla ki sen boş hayaller kurmuşsun o hep başka hayallerdeymişşş:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?