ayrılık mıı?? asla dayanamamm....

canım şuan senin sevgini sana karşı kullanıyo emin senin onu ne kadar sevdiğinden o yüzden arkadaşlarında dediği gibi blöf yapıyor fazla üstüne gitme çok pişmanım özür dilerim diye üstleme çünkü sende kendine göre haklısın fazla ödün verme..

bu arada kaygı rahatsızlığından bahsetmişsin tedavi oluyormusun aynı rahatsızlık bendede var ilaç kullanıyorum. tedavi olmuyorsan mutlaka ol derim ilerlemesin rahatsız edici bir durum çünkü

erkeklerı bu kadar cok sımartmayın yaa...
vallahı ben yok ayrılcakmıs yok benı ıstemıcekmıs dıye bır erkegın pesınde kosamam hıc...
sımartamam...

bence sen de arama...
ne demek sıze dugun yapmak ıstemıyorlar falan???

nişanlılık dönemi evlilikteki iletişiminizin bi habercisi kesinlikle
şimdiki aklım olsa nişanlıyken gözümün bu kadar kör olmasına direnirdim. evlenmezdim. çünkü nişanlıyken buna benzer şeyler yaşadım. hani büyük sözü dinle derler ya hakikatten doğru
başımı taşlara vuruyorum ah annemi neden dinlemedim diye
şimdi 14 aylık kızım var ayrılmayı düşünmeye başladım. aşkın gözünü kör etmesin nolur. şu an nasıl bi ruh halinde olduğunu çok iyi biliyorum. ayrılırsan ölürsün diye düşünüyosun. asla ama asla kendinden onurundan taviz verme. en kötü anne baba en iyi kocadan iyidir emin ol.Allah yardımcın olsun.

ama şu an çok kızgın.. aramazsam onu sevmediğimi düşünüp tümden uzaklaşır die korkuyorumm (

sevmiosa uzaklaşır elbette şakkıdı
Seviosada biraz daha bekler daha sonra arar
Ayrıca korkulcak bişeyde yok. . .en azından gerçk yüzünü evlenmeden anlamş olursun sengözlerimebaksanab

cesmi_naz anladığım kadarıyla nişanlını çok seviyorsun belliki sana çok kırılmıs tabıkı hiç birsey tek taraflı değildir ama biz kızlar bazen ağzımızdan çıkanı bilmiyorz ama onlar en ufak bişey söylese kıyameti kopartıyoruz zaman zaman bende yapıyorum bunu ama anladım ki bir noktadan sonra bunlar sadece ilişkimizi zarar veriyor. tabiki sen iyi bir şey istemişssin ondan geleceğiniz için adımlarını ona göre atmasını istemişsin ama hani bunu yaparken keşke uygun tatlı bir dille söyleseydin inan bana bazen erkeklere istediğini yaptırmak için sadece tatlı dil yetiyor. üstüne çok gitme ona ne kadar değer verdigini ve herşeyin yolunda gideceğini hissettir. kızlar ne kadar kırılsada eger gercekten seviyorsa bir zaman sonraa kolayca utubaliyorlar. ama erkekler bir kere ciddi manada kırlırsa helede erkeklik gruru kırılırsa bu bıraz zaman alır. sen bence onun yanında ol ve zamana bırak.. umarım hersey düzelir.

kullanıyorum canım ama daha yeni başladım sayılır 3 aydan önce pek iyileşme gözükmüyomuş doktor öle sölemişti.

sanırım senin dediğin gibi biraz erkeklik gururu kırıldı. onu çok bunalttığımı düşünüyo. bugun gece hiç uyumadım die öğlen yattım biraz yatarken de dedim ki allahım ruyamda banaa geleceğimizi göster die. tabi çok mantıklı bişey deil de içimden öle geldi. ruyamda hep birlikte onların evindeydik. annemler falan da var o kadar mutluyduk ki..( yine öle olamazsak die çok korkuyorum. şuan haklı olarak biraz triplerde msj atıyo falan ama hep kısa bide en fazla canım dio. aynı şehirde de değiliz şuan aksi gibi ( haftaya kpss sınavına girmek için gidecem yanına bakalım belki beni görünce ikna olur yeniden (

valla canım kırılma darılma ama bence biraz fazla yüz vermişsin sen ona
tabiki kavgalarda olcak tartışmalarda ama seviyosanız karşılıklı oturup halledeceksiniz
ki eğer olurda nişanlanırsanzı nişanlılık evresinde sorunlar dahada artacak tartışmalarda çoğalacak
bırak üstüne gitme fazla
ikinizde biraz uzak kalın bakalım anlayacakmı değerini :1closedeyes:

ben onun huyunu biliyorum canım uzak durursam eğer hepten uzaklaşır benden. yakınında olursam hiç olmazsa varlığımı hisseder. ama şuan bunaltmıyorum zaten işte öle arada naber falan die. şu ankaraya gitsem bi hafta hızlıca geçse de o zaman anlaşılacak neyin ne olduğu ama bakalım hayırlısı (

Canım ailesinin davranışlarına karışmamalısın.
İstedikleri gibi harcarlar paralarını, karışamazsın ki...:1no2:

İma etmek bile yanlış ki sen azarlamışsın resmen...

Aynı şekilde sen de kendi ailenin bu şekilde eleştirilmesine izin vermemelisin.şutarafagitti
Evlilik herkesin herşeye müdahale etmesini gerektirmez ki...
Düğün yapmak istemiyorlarsa, ama sen istiyorsan, oturur konuşursunuz.
Gene yapmazlarsa, sen de illa ki istiyorsan ne olacak?
düğün yapmıyorlar diye mi ayrılacaksın...
Gereksiz tartışmalar bunlar işin hep maddi boyutu.
Evlilik arifesinde, evliliğin asıl manevi amacı unutuluyor ne yazık ki.

Bence nisanlin su an mantikli olani yapiyor. "Tartistik, ona beklemedigi seyler soyledim" diye ustu kapali konusuyorsun. Kimbilir, o an nisanlin ne tur duygular hissetti iliskinize dair... tam bilmedigim icin kimseye hakli haksiz diyemiyorum ben. Ve belli ki bu olay iliskinin sadece kopma noktasi olmus, iliskinizin tarihinde de yipranacak seyler yasamisiniz ki nisanlin "yiprandik" diyor. Bence iliskinizi gozden gecir, nisanlina karsi kendi hal ve hareketlerini de.

Bazi arkadaslar "bu kadar kolay mi, blof yapiyor" filan demis. Uzaktan bakinca oyle oluyor, ama evlilik biliyorsunuz ki ne nisana benzer ne florte. Sadece sevmekle olmuyor ki, anlasmak, birbirinizle huzur bulmak da onemli. Butun bir hayati paylasmak soz konusu.Eger sizin iliskinizde mutluluktan cok yipranma soz konusuysa, nisanlinin bir muddet konusmak istememesini anliyorum. Muhtemelen evlilik konusunu ve iliskinizi gozden geciriyordur. Agir davraniyor, ben hak verdim kendisine.
Ha "simartmisin, aman arama, takma" gibi yorumlara da katilmiyorum. Dedigim gibi kim hakli kim haksiz ben goremiyorum yazdiklarindan ama eger haksiz olan sen isen, ve bir ozur bile dilemez, takmazsan, sadece karsindaki kisinin gozunden dusersin, yucelmezsin, degerin artmaz. Mantikli olan kimse de haksiz yere tarafindan kirildigi birinin pesinden kosmaz. Kacan kovalanir her duruma uygun olmuyor ne yazik ki.

Bir not dusmek istiyorum, seni yargiladigimi filan dusunme. Dedigim gibi, ustu kapali anlatmissin, o yuzden haksizsin demiyorum, belki de haklisindir. Ben olaya objektif bakmaya ve seni de kendi hatani aramaya tesvik etmeye calisiyorum.
Umarim hersey gonlunce olur, kolay gelsin.

canım inan maddiyata hiç önem veren biri değilim. hiç param olmasın sevdiğim yanımda olsun yeter ama istedim ki ben de bi kere olacak düğün olsun ilerde pişmanlık duymayalım. ama tabi sanırım bunu yaparken biraz abarttım ( şimdi hatamı anladım ama çok kırılmış sanırım (

canım çok teşekkür ediyorum yorumun için doğru bakmışsın sanırım olaylara ben gerçekten hata yaptım farkındayım çok kırdım onu ve hatamı düzeltmeye çalışıyorum. onu sıkmadan güzel şeyler hatırltmaya çalışıyorum. bugun msj attım bizim için güzel şeyler düşün die hayırlısı falan dmeiş. olumsuz konuşmuyo ama çok olumlu da deil haliyle kırgınlığı geçmiyo çünkü ( haftaya cuma yanında olacam inşallah. onu ilk tanıştığımız yere götürmek istiyorum.orada bişeyleri dhaa iyi anlar ve hatırlar inşalah ( kızlar nolur benim için dua edin herşey düzelsin. çünkü gerçekten hatamı anladım ve onu kaybetmek istemiyorum (

klişe bi laf olucak ama söylicem yinede oluruna bırak demesi kolay diyebilirsin her ayrılana ilk başlarda ölüyomuşsun gibi gelir ama şunu söyliyim bekle gelirse senindir gelmezse hiç senin olmamıştır yani seviyosa unutmak bu kadar kolay olmaz ama eğer bu kadar kolay bitiyosa onun için anla ki sen boş hayaller kurmuşsun o hep başka hayallerdeymişşş:teselli:

içim yanıyo resmen anlatamam yani. aileme bişey belli etmemeye çalışıyorum gözyaşlarım hep göz ucumda yalnız kaldığım an akmaya başlıyolar. msj atıyo ama hep soğukk tek umudum ve en büyük inancım önümüzdeki cuma yanına gideceğim zaman herşeyin düzeleceği ( ve bütün dualarım da bu yönde (

insallah her sey senin istedigin gibi olur ama ben onu daha cok suclu buluyorum

kazandigin parayi harcadigin zaman gozune batiyor ama o istedigi gibi harciyor

bir sey dedigin zamanda kiziyor bu bir

ikincisi dugun yapmak seninde hakkin ve dugun dahi yapmamaktan soz ediliyor

bence fazla simartiyorsun onu..

yanlis anlama arkadasim ama madem bu kadar icin yanicak neden bu denli agir konusuyorsun ayrica sorunlari kavga halinde hatta mesajla degil telefonla konusarak halletmeye calisin en guzeli bu olur..
simdi de kendine yuklenme sikayet ettigin durumlar aslinda hala gecerli nisanlin aradaki dengeyi iyi bulmak zorunda sana disari cikma para harcama deyip annesine bilgisayar alirsa sen yeniden gerilceksin tabiki normal yani bu.

biz kadınların en büyük hatası erkeklere fazla güven vermek ve onsuz olamıcağımızı anlamalarını sağlamak bu sefer noluyo o erekek nasılsa yine benim bi lafımla döner hesabı yayıyoda yayıyo bunu iyice anladım ben aslında kimse çantada keklik değildir bilmiyorum ama bende bi kez nefret ediyim bişiyden bi daha ısınamam kolay kolay sende ona o güveni vermişsin arkadaşım nasılsa cepte diye düşünüyo bırak ne hali varsa görsün erkekleri şımartmaya gelmez:umursamaz:

daha önce de kavgalarımız oldu geçen sene yaklaşık bu zamanlarda da ben ayrılmaya karar vermiştim ama sonunda barıştık yine. bu defer uzaktayız işte böle olunca iyice iş çekilmez bi hal alıyo ben biraz içimde yaşıyorum herşeyi istiyorum ki aklımdan geçeni anlasın o da bunun için çabalamaktan yoruldu biliyorum ben yani herşeyin hayırlısı ama kızlar bizi herkes çok yakıştırıyo birbirine. onun ailesi beni çok seviyo benimkiler onu falan şimdi bikaç ay kala düğüne bu kadar basit sebebpten bitmemeli biz daha büyüklerini de atlattık şimdi ancak uzaktan bekliyorum olacakları umarım düzelir herşey tüm dualarım bu yönde (

öyle bi dayanılıyo ki.. o sıkıntılı dönemi atlatabilmek önemli olan. ondan sonra rahatsın,arada yoklar hafızanı o kdr. hakkınızda hayırlısı olsun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…