- 14 Aralık 2010
- 1.312
- 806
- 323
istersem son defa buluşabileceğimizi söyledi. ama buluşsak ne olacak ki o şu an inadının peşinden gidiyor. unuttu beni sevdiği zamanları şu an özgürlük tatlı geliyor ona. ramazandan sonra buluşalım demiştik ilk ayrıldıgımızda ama ben artık arayıpda hadi buluşalım diyemem. oda demez biliyorum kendimi özletmem lazım çok üzerine düştüm oda geri durdu benden.. her telefon çaldıgında içim cız ediyor ismini ekranda görecek gibi oluyorum. ama boş ümitler bunlar. en azından şimdi gelmeyecek. ben vazgecince gelecek eminim bundan...
o duygu çok kötü canım her çalan telefonda acaba o mu diyosun. ben ayrıldıktan sonra numaramıda değiştirdim. face te engelledim sonra mesaj atmış fotografını saçma sapan insanlar beğenmiş kapat bari herkese açık neyse banane diye. o zaman niye mesaj atıyosa sanki. bence eğer gerçekten seviyorsan eminsen taktik filan yapma cnm al karşına konuş nelerden rahatsız olduğunu söyle durumu düzeltmek niyetindeyse belli eder ztn aradan çok zaman geçince arayamıyosun da bak benim 4 ay oldu giden gitti yani duygularından eminsen bence probleminizi çözebilirsiniz cnm