Ayrılık pek zormuş :(

istersem son defa buluşabileceğimizi söyledi. ama buluşsak ne olacak ki o şu an inadının peşinden gidiyor. unuttu beni sevdiği zamanları şu an özgürlük tatlı geliyor ona. ramazandan sonra buluşalım demiştik ilk ayrıldıgımızda ama ben artık arayıpda hadi buluşalım diyemem. oda demez biliyorum kendimi özletmem lazım çok üzerine düştüm oda geri durdu benden.. her telefon çaldıgında içim cız ediyor ismini ekranda görecek gibi oluyorum. ama boş ümitler bunlar. en azından şimdi gelmeyecek. ben vazgecince gelecek eminim bundan...

o duygu çok kötü canım her çalan telefonda acaba o mu diyosun. ben ayrıldıktan sonra numaramıda değiştirdim. face te engelledim sonra mesaj atmış fotografını saçma sapan insanlar beğenmiş kapat bari herkese açık neyse banane diye. o zaman niye mesaj atıyosa sanki. bence eğer gerçekten seviyorsan eminsen taktik filan yapma cnm al karşına konuş nelerden rahatsız olduğunu söyle durumu düzeltmek niyetindeyse belli eder ztn aradan çok zaman geçince arayamıyosun da bak benim 4 ay oldu giden gitti yani duygularından eminsen bence probleminizi çözebilirsiniz cnm

o duygu çok kötü canım her çalan telefonda acaba o mu diyosun. ben ayrıldıktan sonra numaramıda değiştirdim. face te engelledim sonra mesaj atmış fotografını saçma sapan insanlar beğenmiş kapat bari herkese açık neyse banane diye. o zaman niye mesaj atıyosa sanki. bence eğer gerçekten seviyorsan eminsen taktik filan yapma cnm al karşına konuş nelerden rahatsız olduğunu söyle durumu düzeltmek niyetindeyse belli eder ztn aradan çok zaman geçince arayamıyosun da bak benim 4 ay oldu giden gitti yani duygularından eminsen bence probleminizi çözebilirsiniz cnm

bende değiştirdm numaramı o istedi hatta rahatsız edenler vardı beni ayrıldıktan snra bi telefon konuşmamızda kızdı hala neden değiştirmiyorsn seni rahatsız ediyorlar onlar dedi bnde değiştirirsm sana vermem tamamen cıkmak için hayatından ddm oda ver bana numaranı ne olacak bn rahatsız mı edecm seni dedi alındı bide. bnde onu faceden sildm bana da aynen mesaj atmıştı fotografların herkese acık kapat onları diye... ya seviyorsznız sahip çıkınsana abi biraz bizim kadar cesaretli değiller her seyleri dolaylı yoldan cözmeye calışıyorlar.acaba bizmi hata yapıyoruz herşeyi açıkça konuşarak onlarla ???

bende değiştirdm numaramı o istedi hatta rahatsız edenler vardı beni ayrıldıktan snra bi telefon konuşmamızda kızdı hala neden değiştirmiyorsn seni rahatsız ediyorlar onlar dedi bnde değiştirirsm sana vermem tamamen cıkmak için hayatından ddm oda ver bana numaranı ne olacak bn rahatsız mı edecm seni dedi alındı bide. bnde onu faceden sildm bana da aynen mesaj atmıştı fotografların herkese acık kapat onları diye... ya seviyorsznız sahip çıkınsana abi biraz bizim kadar cesaretli değiller her seyleri dolaylı yoldan cözmeye calışıyorlar.acaba bizmi hata yapıyoruz herşeyi açıkça konuşarak onlarla ???

ben anlamadım ki burda neler okuyorum milletin peşinde pervane oluyor erkek arkadaşları barışmak için. ben ayrıldım bir hafta sonra videoları çıktı youtube da turnelerde şurda burda eğlenirken kendi okulumun bahar şenliklerine bile gidemedim adam sahneye bile çıktı meğer ne tutmuş içinde %50 yi zor tutuyormuş saldım patlama yaşadı adam :9:

ben anlamadım ki burda neler okuyorum milletin peşinde pervane oluyor erkek arkadaşları barışmak için. ben ayrıldım bir hafta sonra videoları çıktı youtube da turnelerde şurda burda eğlenirken kendi okulumun bahar şenliklerine bile gidemedim adam sahneye bile çıktı meğer ne tutmuş içinde %50 yi zor tutuyormuş saldım patlama yaşadı adam :9:

yok yok valla bizde var bi hata :) hadi hayırlısı..

Ne demis müslüm babamız 'son pismanlık ne yarar herseyin bedeli var' :1: Erkek anacım bu terkedilince kız gibi ağlamaz zırlamaz ki tabi hayatına devam edecek ama ben okuduğumda hala seviyor gibi geldi bence hala sansın var ufaktan hala sevdiğini göstermen ona yeterli.

peki kalbin ne diyo canım
sanırım mantık daha ağır basıyor ama
bazen mantığımızı suçlu çıkarmamız kolay oluyor
kalbimizdeki kesinleşmeyince

peki kalbin ne diyo canım
sanırım mantık daha ağır basıyor ama
bazen mantığımızı suçlu çıkarmamız kolay oluyor
kalbimizdeki kesinleşmeyince

ben bu çocuktan çok hoşlandım cnm ama daha 3,4 gün oldu hiç tanımıyorum o da doktora yapıyormuş ikimizde dersanede çalışıyorz iş yerinde tanıştık matematik hocası o da. bugün yemeğe çıktık ilk kez orda bayaa belli etti o da duygularını ama daha dün 1 bugün iki. eski erkek arkadaşımı aylardır belkiyorum sen biliyosun artık pes ettim bende dedim dönmicek hevesim bitti içimdeki durumu kabullendim şimdi mesaj atıyor kafam karışmıyo desem yalan valla

Son düzenleme:
aslında insan neyin doğru ve gerçek olduğunu biliyor canım
kararsızlıkta kalma kalbin ve beynin ne diyorsa ona yönel
bu düşünme sırasında normal bi ark gibi görüş yine
dersanedeki çocukla en azından daha iyi tanıyabilmek adına
bu arada sen bişiler yazdında mı seninki şimdi döndü sana yoksa devamlı yazıyo muydu

aslında insan neyin doğru ve gerçek olduğunu biliyor canım
kararsızlıkta kalma kalbin ve beynin ne diyorsa ona yönel
bu düşünme sırasında normal bi ark gibi görüş yine
dersanedeki çocukla en azından daha iyi tanıyabilmek adına
bu arada sen bişiler yazdında mı seninki şimdi döndü sana yoksa devamlı yazıyo muydu

yok canım ben bişi yapmadım hatta ayrılınca numaramı değiştirdim face ten engelledim ztn okul bitti memleketime döndüm hiç haberdar olmadı o benden. 4 yıllık ilişki insan ne kdr bitti dese de kolay olmuyor 5 ay sonra çıkıp geldi özürler diliyor dünyayı yakarım yıkarım diyor ayrılan da bendim ama kafam çok karışık tam kafamda bitirdiğim anda döndü

yok canım ben bişi yapmadım hatta ayrılınca numaramı değiştirdim face ten engelledim ztn okul bitti memleketime döndüm hiç haberdar olmadı o benden. 4 yıllık ilişki insan ne kdr bitti dese de kolay olmuyor 5 ay sonra çıkıp geldi özürler diliyor dünyayı yakarım yıkarım diyor ayrılan da bendim ama kafam çok karışık tam kafamda bitirdiğim anda döndü

dediğim gibi biraz zamana bırak canım
eğer sen de kararlı olsaydın ona göre bi yön çiz derdim ama aklın çok karışık
dün söylediğimi de unut hani ilanı aşk eden çocukla ilgili arkadaş olun filan demiştim
sonuçta o sana karşı boş olmadığını söylemiş
erkekler biraz sabırsızdır sen onla görüşünce o kafasında adını koyar hemen
o yüzden çok olay olmaması için biraz kendi kafanı dinleyeceğin zamanlar yarat kendine canım
hakkında hayırlısı olur inşallah
bu arada eski enişteyi seviyor musun hala :)

dediğim gibi biraz zamana bırak canım
eğer sen de kararlı olsaydın ona göre bi yön çiz derdim ama aklın çok karışık
dün söylediğimi de unut hani ilanı aşk eden çocukla ilgili arkadaş olun filan demiştim
sonuçta o sana karşı boş olmadığını söylemiş
erkekler biraz sabırsızdır sen onla görüşünce o kafasında adını koyar hemen
o yüzden çok olay olmaması için biraz kendi kafanı dinleyeceğin zamanlar yarat kendine canım
hakkında hayırlısı olur inşallah
bu arada eski enişteyi seviyor musun hala :)

sevmek mi bilmiyorum canım çok farklı yeni hayatıma giren çocuğu bi benzetme yapacak olursam misafirliğe gittiğim bir ev gibi yani hangi kapı ardında beni ne bekliyor bilmiyorum. ama eski arkadaşım evim gibi her eşyanın yerini bilirsin her odanın kapısının ardını bu sana bi güven verir ya öyle bir şey. ama zaten yolunda olsa ayrılığı göze almazdım onun çok değişmesi lazım ve ben bu süreç içinde yeni tanıştığım çocukla görüşüp tanımalı mıyım yoksa bu yanlış mı bilmiyrm işte onu

sevmek mi bilmiyorum canım çok farklı yeni hayatıma giren çocuğu bi benzetme yapacak olursam misafirliğe gittiğim bir ev gibi yani hangi kapı ardında beni ne bekliyor bilmiyorum. ama eski arkadaşım evim gibi her eşyanın yerini bilirsin her odanın kapısının ardını bu sana bi güven verir ya öyle bir şey. ama zaten yolunda olsa ayrılığı göze almazdım onun çok değişmesi lazım ve ben bu süreç içinde yeni tanıştığım çocukla görüşüp tanımalı mıyım yoksa bu yanlış mı bilmiyrm işte onu

eski sevgiline bi şans verdiğinde daha doğrusu bunu ona söylediğinde
yeniden başlamış olursunuz
ve bu süreçte diğer çocuk hayatında olmamalı bence canım
çünkü dediğim gibi onunla da artık bi yolun başındasınız
sana aşkını söylemiş o yüzden onunla muhabbete devam ettiğinde o farklı bi kafaya girecektir
daha sonra çok sorun olmaması için önce kalbindekini netleştirmelisin
eski sevgiliye bi şans ve devam mı yoksa yeni bi başlangıç mı
bu arada söylediklerine katılıyorum dediğin gibi eski sevgilini tamamen biliyorsun artık
en azından kendi içinde ölçüp tartarken burdan hareket edebilirsin
yani sence o kendini değiştirip düzeltecek mi sen buna inanıyo musun ve başka bi şehirdeydi sanırım
aşkınız için neler feda edecek gelip gidecek mi yanına devamlı görüşebilecek misiniz
yoksa aşkın için bu önemli değil mi bunları iyce bi düşün

eski sevgiline bi şans verdiğinde daha doğrusu bunu ona söylediğinde
yeniden başlamış olursunuz
ve bu süreçte diğer çocuk hayatında olmamalı bence canım
çünkü dediğim gibi onunla da artık bi yolun başındasınız
sana aşkını söylemiş o yüzden onunla muhabbete devam ettiğinde o farklı bi kafaya girecektir
daha sonra çok sorun olmaması için önce kalbindekini netleştirmelisin
eski sevgiliye bi şans ve devam mı yoksa yeni bi başlangıç mı
bu arada söylediklerine katılıyorum dediğin gibi eski sevgilini tamamen biliyorsun artık
en azından kendi içinde ölçüp tartarken burdan hareket edebilirsin
yani sence o kendini değiştirip düzeltecek mi sen buna inanıyo musun ve başka bi şehirdeydi sanırım
aşkınız için neler feda edecek gelip gidecek mi yanına devamlı görüşebilecek misiniz
yoksa aşkın için bu önemli değil mi bunları iyce bi düşün

yeni tanıştığım çocuğa henüz bir şey demedim canım ama o da şimdiden ümitlendi ki bende çok hevesliydim ta ki bu mesaj gelene kdr eski erkek arkadaşım şu an gaza gelmiş durumda dünyayı bile yakarım yıkarım diyo ama ne kadarı gerçek o tartışılır tabi 2 sini de biraz askıya almakta fayda var sanırım

Back
X