Ex'ten next olmaz.Erkek arkadaşımla 6 aylık bir ayrılıktan sonra tekrar barıştık. Aldatma, uyumsuzluk vb sorunlarımız yoktu. Birbirimizi çoook sevdik, hala da seviyoruz. Edi ile büdü gibiydik.
Kendisi işsizdi, hayatının kötü bir dönemindeydi. Çocukluğu da zor geçmiş, nispeten zor bir hayatı olmuş. Bana çok yansıttı, toksikleşmeye başladı ve ayrıldım. Evleneceğiz gözüyle bakıyorduk, ailem de kendisini seviyordu, bir yanlışı yoktu kimseye karşı.
Şimdi kendisi işe girdi, bensizken hayatını düzene sokmuş, bu süreçte samimi olarak çok pişman olmuş, her şeyin farkına varmış (ben samimiyetine inanıyorum), inanın yüzü bile değişmiş, aydınlanmış. Daha mutlu, daha enerjik ve daha istekli bir insan olmuş. 4 aydır görüşüyoruz, hakikaten tek yanlışı olmadı, aksine eskisinden daha mutlu hissettiriyor bana. Niyeti ciddi, şimdiden evlilik için planlar yapıyor.
Sorum şu, aranızda ayrılık yaşamış, daha sonra barışmış ve mutlu bir evlilik sahibi olmuş olanınız var mı? İnsanlar değişmez biliyorum ama kendini gerçekten de geliştirmiş olabilir mi?
inanın bunu hem kendime hem ona soruyorum. tek çekincem buFakat tekrar işsiz kalması durumunda veya hayatında olumsuzluklar ortaya çıkması durumunda yine eskiye dönmeyeceğinden emin olabilir misiniz?
bizde biraz öyle oldu sanırım, haklısınızAyrılıklar bazen araya daha fazla tutku sokar
Normalde ben ex'ten next olmaz derim.Fakat anlattıklarınızdan yola çıkarak bu seferlik fikrim farklı.Herkesin hayatında zor dönemleri olabilir ve bunu atlatabilir bu zamanda işsiz kalmak çok zor.Ancak yeniden işsiz kalma durumunda bunları tekrar yaşamak istemediğini bu durumunda onun yanında olacağını fakat tekrar toksik hale gelmemesini tam aksine o durumdan bir an önce kurtulmak için çabalaması gerektiğini belirt.Bu benim kişisel fikrim tabiki.Erkek arkadaşımla 6 aylık bir ayrılıktan sonra tekrar barıştık. Aldatma, uyumsuzluk vb sorunlarımız yoktu. Birbirimizi çoook sevdik, hala da seviyoruz. Edi ile büdü gibiydik.
Kendisi işsizdi, hayatının kötü bir dönemindeydi. Çocukluğu da zor geçmiş, nispeten zor bir hayatı olmuş. Bana çok yansıttı, toksikleşmeye başladı ve ayrıldım. Evleneceğiz gözüyle bakıyorduk, ailem de kendisini seviyordu, bir yanlışı yoktu kimseye karşı.
Şimdi kendisi işe girdi, bensizken hayatını düzene sokmuş, bu süreçte samimi olarak çok pişman olmuş, her şeyin farkına varmış (ben samimiyetine inanıyorum), inanın yüzü bile değişmiş, aydınlanmış. Daha mutlu, daha enerjik ve daha istekli bir insan olmuş. 4 aydır görüşüyoruz, hakikaten tek yanlışı olmadı, aksine eskisinden daha mutlu hissettiriyor bana. Niyeti ciddi, şimdiden evlilik için planlar yapıyor.
Sorum şu, aranızda ayrılık yaşamış, daha sonra barışmış ve mutlu bir evlilik sahibi olmuş olanınız var mı? İnsanlar değişmez biliyorum ama kendini gerçekten de geliştirmiş olabilir mi?
kendisi terapiye gitmeye başlamış, ihtiyaç duyarsak birlikte de gidebileceğimizi söyledi. haklısınız, o duruma ben de gelmeden çizgimi çekerim :)Normalde ben ex'ten next olmaz derim.Fakat anlattıklarınızdan yola çıkarak bu seferlik fikrim farklı.Herkesin hayatında zor dönemleri olabilir ve bunu atlatabilir bu zamanda işsiz kalmak çok zor.Ancak yeniden işsiz kalma durumunda bunları tekrar yaşamak istemediğini bu durumunda onun yanında olacağını fakat tekrar toksik hale gelmemesini tam aksine o durumdan bir an önce kurtulmak için çabalaması gerektiğini belirt.Bu benim kişisel fikrim tabiki.
Sorun tam olarak bu kişinin zor bir dönemden geçtiği için bunu size yansıtıp toksikleşmesi mi, yoksa bu kişinin karakteri mi bu şekilde veya siz çooook sevdiğiniz birini böyle yine zor bir dönemden geçecek olsanız toksik deyip bırakacak mısınız?Erkek arkadaşımla 6 aylık bir ayrılıktan sonra tekrar barıştık. Aldatma, uyumsuzluk vb sorunlarımız yoktu. Birbirimizi çoook sevdik, hala da seviyoruz. Edi ile büdü gibiydik.
Çocukluğu zor geçen ağır şeyler yaşayan travmaları olan bir erkek en ufak bir olumsuzlukta maalesef aşırı derecede ve çok hızlı birşekilde çöküp depresyona giriyorErkek arkadaşımla 6 aylık bir ayrılıktan sonra tekrar barıştık. Aldatma, uyumsuzluk vb sorunlarımız yoktu. Birbirimizi çoook sevdik, hala da seviyoruz. Edi ile büdü gibiydik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?