Geçerrrr Geçerrrr mis gibi de geçer ben de yeni boşandım devam edebılseydık ederdik edemedik demekkı .. 2 gun ağladım 3. Gün iydim.. Kötü giden biten hiçbirşeye artık üzülmek için bir gününüzü bile harcamayın yeterince gunlerınızı aylarınızı vermediniz mi sizce...Bende yeni boşandım ve şuan bende senin gibiyim suslensem gezsem mutlu olsam eglensem sanki ihanet gibi geliyor yalnız değilsin. Öte yandan canım ne makyaj yapmak istiyor ne giyinmek elime attığım her kıyafette bunu onunla sırada giymiştim diyorum. İnşallah buradaki arkadaşların dedikleri gibi geçer
Kızıma baktıkça üzülüyorum karşı tarafla bağları direk koparma durumum yok arada çocuk olduğu için bu sefer de yıpranıyorum işteGeçerrrr Geçerrrr mis gibi de geçer ben de yeni boşandım devam edebılseydık ederdik edemedik demekkı .. 2 gun ağladım 3. Gün iydim.. Kötü giden biten hiçbirşeye artık üzülmek için bir gününüzü bile harcamayın yeterince gunlerınızı aylarınızı vermediniz mi sizce...
1. Gün ağlarsın
2. Gün ağlarsın
3. Gün ağlarsın..
Peki nereye kadar ağlayacağız.. Onlar gununu gün ederken bız nereye kadar ağlamalıyız acilen toparlanıp yola koyulmak lazm bunun için eve tıkılırsan cok zor atlatırsın kendıne zorda olsa uğraş bulmalısın konu sahıbı gezmeli kafa dağıtmalı Yenı ortamlara girmelisin..hayat kısa bugun varız yarın yokuz olmadıysa olmadı kısmet dıyıp yola devam edıcez yapacak bişey yok...
Ayrıca süslenın püslenın kılo alın kılo verın çıkın dısarı bu çok ıyı bır terapi ☺
Evet canm Geçicek bıraz sabır buna da alışacaksın önündeki aydınlık yollar seni bekliyor güçlü ve 2 kat güçlü olman gerek.. Birgün butun bunlar sana normal gelecek.. Dertleşmek istersen bana nezaman istersen yazabilirsinKızıma baktıkça üzülüyorum karşı tarafla bağları direk koparma durumum yok arada çocuk olduğu için bu sefer de yıpranıyorum işte
Her sıkıntısını yazana terapiye git diyenler nasıl baskı hissettirmişse sizde hemen belirtmişsinizAllah aşkına terapiye git demeyin gidiyorum
Nick nasıl değiştiriliyor ben de istiyorum değiştirmekBence arkadaşının lafını dinle. Git, ona takıl biraz. Zamanla kafan dağıldıkça bir bakmışsın aklına bile gelmiyor. Bazen bizim içimiz almasa bile sosyalleşmek iyidir. Evden çıktığınla eve girdiğin ruh hali bambaşka olur.
Bir de bence nickini değiştir. Gördükçe hayata küsüyor insan asıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?