Evet her konuda direkt bunu yazıyorlardı. Gitmeye başladım burayı dinleyip.Her sıkıntısını yazana terapiye git diyenler nasıl baskı hissettirmişse sizde hemen belirtmişsiniz
Biraz zaman bırakın bence. sosyalleşmek iyi gelecektir ama
İnadıma yaptı diye düşünüyorum. Ayrılırken bana kin ve nefret doluydu ki hala öyle.Adam sevgili yapmış yahu sevgili 3 ayda...
Yaaa ne güzel yazmışsın okurken umutla doldu içim, teşekkür ederim <3Öncelikle yaşadıkların çok normal
2 senelik bir ilişkiden çıkmışsın gayet olağan şeyler yaşıyorsun
Öncelikle acını yasa hafifle ağla içini iyice boşalt
Sonrasında zaten yükün hafifleyecek
Ve artık yeter diyeceksin
Hayatına yeni kişilerde girecek
Yeniden aşıkta olacaksın
Hersey çok güzel olsun senin için
Rica ederimYaaa ne güzel yazmışsın okurken umutla doldu içim, teşekkür ederim <3
Merhabalar herkese. Bir şey sormak istiyorum. 2 yıllık ilişkim 3 ay önce bitti. Bittiğinden beri hiçbir şey yapmak istemiyor canım. Zaten pandemi dönemindeydik dışarı çıkamıyorduk benim de işime geliyordu. Şimdi en yakın arkadaşım İzmir'e döndü beni evine çağırıyor, akşamları gel takılalım diyor ama canım hiç gitmek istemiyor. Sosyalleşmek sana iyi gelir diyor ki buna kesinlikle katılıyorum ama canım istemiyor. Çok saçma gelecek hatta çoğunuz sen delirmişsin diyeceksiniz biliyorum ama sanki dışarı çıkarsam, eğlenirsem eski sevgilime ihanet etmiş olacakmışım gibi hissediyorum. Eski sevgilimin yeni sevgilisi var, beraber kütüphaneye gidiyor, geziyorlardır eminim. Buna rağmen benim hiçbir şey yapasım yok.
Kendine gel sarscov2 diyorum o geziyor sen de gez ne olacak diyorum ama dışarı adımımı attığım an içimdeki huzursuzluk nefessiz bırakıyor beni. Allah aşkına terapiye git demeyin gidiyorum, burda yazdıklarımın çok daha fazlasını konuşuyorum ama sizlerin de fikrini merak ettim böyle olan bir tek ben miyim merak ettim
Yeni arkadaşlar edinmek istiyorum, eski sevgilimi unutmak istiyorum. Nasıl istiyorum hem de. O beni unutmuşken ben de yeni birisiyle tanışıp onu unutabilmek istiyorum ama işte dışarı adım attığımda o huzursuzluk hissinden kurtulamıyorum. Yaşayan var mı böyle bir şey, kurtulabildiniz mi?
Bu bağ nasıl kopabiliyor peki. Çoğu kişi ayrılır ayrılmaz hatta ayrılmadan önce yolunu yapıp o bağı kopabiliyorken ben neden hala böyleyim?eski sevgilimden ayrıldıktan 8 ay sonra biriyle birlikte olma aşamasındayken kendimi sanki eski erkek arkadaşımı aldatıyormuş gibi hissediyordum. kafada o bağ kopmayınca olabiliyor böyle şeyler. zamana bırakacaksınız ve kendinizi belli şeyler hissetmeye zorlamayacaksınız. unutmaya çalışmak daha çok hatırlamanıza sebep olur. bırakın hatırlayın. nedne hatırladığınızı düşünün, güzel anılar da oldu diyin ve artık hayatın devam ettiğini bilin.
Bu bağ nasıl kopabiliyor peki. Çoğu kişi ayrılır ayrılmaz hatta ayrılmadan önce yolunu yapıp o bağı kopabiliyorken ben neden hala böyleyim?
Kesin bilgim yok. Modlara yazman lazım sanırım.Nick nasıl değiştiriliyor ben de istiyorum değiştirmek
Yapma Allah aşkına erkekler öyle şeylerden anlamaz kendini kandırman senden başka kimseye zarar vermezİnadıma yaptı diye düşünüyorum. Ayrılırken bana kin ve nefret doluydu ki hala öyle.
Her sıkıntısını yazana terapiye git diyenler nasıl baskı hissettirmişse sizde hemen belirtmişsiniz
Biraz zaman bırakın bence. sosyalleşmek iyi gelecektir ama
Merhabalar herkese. Bir şey sormak istiyorum. 2 yıllık ilişkim 3 ay önce bitti. Bittiğinden beri hiçbir şey yapmak istemiyor canım. Zaten pandemi dönemindeydik dışarı çıkamıyorduk benim de işime geliyordu. Şimdi en yakın arkadaşım İzmir'e döndü beni evine çağırıyor, akşamları gel takılalım diyor ama canım hiç gitmek istemiyor. Sosyalleşmek sana iyi gelir diyor ki buna kesinlikle katılıyorum ama canım istemiyor. Çok saçma gelecek hatta çoğunuz sen delirmişsin diyeceksiniz biliyorum ama sanki dışarı çıkarsam, eğlenirsem eski sevgilime ihanet etmiş olacakmışım gibi hissediyorum. Eski sevgilimin yeni sevgilisi var, beraber kütüphaneye gidiyor, geziyorlardır eminim. Buna rağmen benim hiçbir şey yapasım yok.
Kendine gel sarscov2 diyorum o geziyor sen de gez ne olacak diyorum ama dışarı adımımı attığım an içimdeki huzursuzluk nefessiz bırakıyor beni. Allah aşkına terapiye git demeyin gidiyorum, burda yazdıklarımın çok daha fazlasını konuşuyorum ama sizlerin de fikrini merak ettim böyle olan bir tek ben miyim merak ettim
Yeni arkadaşlar edinmek istiyorum, eski sevgilimi unutmak istiyorum. Nasıl istiyorum hem de. O beni unutmuşken ben de yeni birisiyle tanışıp onu unutabilmek istiyorum ama işte dışarı adım attığımda o huzursuzluk hissinden kurtulamıyorum. Yaşayan var mı böyle bir şey, kurtulabildiniz mi?
Pardon da benim meslek hayatım ile içinde bulunduğum ruh halim ne alaka. Kızının cenazesinden çıkıp ameliyata giren, acil hastası olduğu için kendi düğününe geç kalan, yan odada annesi ölürken diğer odada bir başkasının canı için mücadele eden hocalarım var benim. Ne oluyor doktor olunca duygusuz bir robot mu olmak zorunda oluyorsun. Belli ki siz duygularınız ile yaptığınız meslek arasına çizgi çekememişsiniz karşınızdakini de böyle sanıyorsunuz ama hiç merak etmeyin hastaneye adım attığım an tüm kırıklıkları ardımda bırakıyorum. Size de tavsiye ederim.Sizin sorunlarınızın yaşadığınız ilişkilerle bir alakası yok. Genel olarak ruh haliniz kötü ve düşünceleriniz mantıksız. Aşk acısı çekmek başka şey dışarı çıkıpta eski sevgilime ihanet ediyor gibi hissediyorum demek başka şey. Tavsiyem çok iyi bir doktora gidin. Çünkü kendinizde doktor olacakmışsınız bu ruh hali ile hastalarınıza bırakın yardımı zararınız dokunur.
Ayrıca şu matematik neti ile psikolog pdr ve doktor olabilme işini bir kenara bırakıp fiziksel ve mental olarak bu işi yapabilir mi diye komisyon kurup ondan sonra bu bölümlere öğrenci alması gerekiyor yök ün. Sağlımız kime emanet onu bile bilmiyoruz vallahi şaka gibi bir ülkede yaşıyoruz
Bende yeni boşandım ve şuan bende senin gibiyim suslensem gezsem mutlu olsam eglensem sanki ihanet gibi geliyor yalnız değilsin. Öte yandan canım ne makyaj yapmak istiyor ne giyinmek elime attığım her kıyafette bunu onunla sırada giymiştim diyorum. İnşallah buradaki arkadaşların dedikleri gibi geçer
Bende yeni boşandım ve şuan bende senin gibiyim suslensem gezsem mutlu olsam eglensem sanki ihanet gibi geliyor yalnız değilsin. Öte yandan canım ne makyaj yapmak istiyor ne giyinmek elime attığım her kıyafette bunu onunla sırada giymiştim diyorum. İnşallah buradaki arkadaşların dedikleri gibi geçer
Geçmiyor mutlu aile görünce biz niye olamadık düşüncesi geçmiyor nasıl durabiliyor düşüncesi geçmiyor kısacası bende geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?