Ayrılık sonrası hayata küsmek

Her sıkıntısını yazana terapiye git diyenler nasıl baskı hissettirmişse sizde hemen belirtmişsiniz
Biraz zaman bırakın bence. sosyalleşmek iyi gelecektir ama
Evet her konuda direkt bunu yazıyorlardı. Gitmeye başladım burayı dinleyip.

Yaaa ne güzel yazmışsın okurken umutla doldu içim, teşekkür ederim <3

eski sevgilimden ayrıldıktan 8 ay sonra biriyle birlikte olma aşamasındayken kendimi sanki eski erkek arkadaşımı aldatıyormuş gibi hissediyordum. kafada o bağ kopmayınca olabiliyor böyle şeyler. zamana bırakacaksınız ve kendinizi belli şeyler hissetmeye zorlamayacaksınız. unutmaya çalışmak daha çok hatırlamanıza sebep olur. bırakın hatırlayın. nedne hatırladığınızı düşünün, güzel anılar da oldu diyin ve artık hayatın devam ettiğini bilin.

İlk adımı atarsan devamı gelir. Hemen eskisi gibi olamazsın kendine zaman tadı ama hayatı da kaçırma. Unutma mutlu olmak seninde hakkın bu dünyaya bir defa geldin

Bu bağ nasıl kopabiliyor peki. Çoğu kişi ayrılır ayrılmaz hatta ayrılmadan önce yolunu yapıp o bağı kopabiliyorken ben neden hala böyleyim?

Geçecek arkadaşım hepsi geçecek aman onun için gerçekten ben nasıl uzulmusum yazık diyeceğin zamanların gelecek.
Kendini üzmek yerine onun hayatına bakıp ona inat yapar gibi sevgili bulmayi istemek yerine bence özgürlüğün tadını çıkar.
Oh be nasıl bir ağır yükü attım sirtimdan kurtuldum de.
Kendini sev.
Kendine değer ver. Eğer gerçekten ilişkiye başlamak istiyorsan şimdi değil kafanı dinledikten sonra yap.

Ha bir de en önemlisi tatlım buldugun kişi senin yara bandın değil merhemin olsun olur mu işte o zaman gerçek mutluluğu yakalayabilirsin.

Bu bağ nasıl kopabiliyor peki. Çoğu kişi ayrılır ayrılmaz hatta ayrılmadan önce yolunu yapıp o bağı kopabiliyorken ben neden hala böyleyim?

biriyle ayrılmanın imkansız olduğuna yürekten inanınca insan kabullenemiyor durumu. anlıyorum. o bağ sen yeniden biri için heyecanlandığında ve midene kelebekler geri geldiğinde kopuveriyor. zamanla. sonra 'allah onu mesut etsin, karşısına güzel kişiler çıkarsın' olgunluğuna geliniyor. zamanla dediğim gibi.

Sizin sorunlarınızın yaşadığınız ilişkilerle bir alakası yok. Genel olarak ruh haliniz kötü ve düşünceleriniz mantıksız. Aşk acısı çekmek başka şey dışarı çıkıpta eski sevgilime ihanet ediyor gibi hissediyorum demek başka şey. Tavsiyem çok iyi bir doktora gidin. Çünkü kendinizde doktor olacakmışsınız bu ruh hali ile hastalarınıza bırakın yardımı zararınız dokunur.

Ayrıca şu matematik neti ile psikolog pdr ve doktor olabilme işini bir kenara bırakıp fiziksel ve mental olarak bu işi yapabilir mi diye komisyon kurup ondan sonra bu bölümlere öğrenci alması gerekiyor yök ün. Sağlımız kime emanet onu bile bilmiyoruz vallahi şaka gibi bir ülkede yaşıyoruz

Memlekette tek erkek o degil,ondan bin kat düzgün erkekler var.Baska erkek bana bakmaz ,o benimle ilgilenen tek erkekti gibi bi algınız mi var bana mı öyle geldi.Kilo probleminden bahsettiniz gibi hatirliyorum önceki konularda.Eger oyle ise çozmeye ve kendinize bakın.Yenilenin.O çoktan yenilenmiş,bari bunu hirs yapın.

Her sıkıntısını yazana terapiye git diyenler nasıl baskı hissettirmişse sizde hemen belirtmişsiniz
Biraz zaman bırakın bence. sosyalleşmek iyi gelecektir ama

yanliz konu sahibi ilk actigi konularinda intihari dusundugunden falan bahsediyordu,
yani aa sevgilinden mi ayrildin terapiye git o zaman demedik biz kendisine.

sevmek istemek ve erişememek zor çok zor , yüreğe yük

Pardon da benim meslek hayatım ile içinde bulunduğum ruh halim ne alaka. Kızının cenazesinden çıkıp ameliyata giren, acil hastası olduğu için kendi düğününe geç kalan, yan odada annesi ölürken diğer odada bir başkasının canı için mücadele eden hocalarım var benim. Ne oluyor doktor olunca duygusuz bir robot mu olmak zorunda oluyorsun. Belli ki siz duygularınız ile yaptığınız meslek arasına çizgi çekememişsiniz karşınızdakini de böyle sanıyorsunuz ama hiç merak etmeyin hastaneye adım attığım an tüm kırıklıkları ardımda bırakıyorum. Size de tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…