- 20 Ağustos 2025
- 69
- 56
- 3
- Konu Sahibi hicmimar90
-
aminlerden bir demetTopuklularla yağmur çamur dinlemeden yürüdüğüne göre, sıkıntıda yoktur diye düşünüyorumher türlü aşarsın
Dostlarimdan biri davet eder güzel bir sofra bir 70 lik. açtık mı.Ağlayarak oturduğum sofradan o da kimmiş diye kalkarımne yapıyorsunuz bu karamsarlıktan çıkmak için ?
ben güle oynaya oturupDostlarimdan biri davet eder güzel bir sofra bir 70 lik. açtık mı.Ağlayarak oturduğum sofradan o da kimmiş diye kalkarım
Anlatim tarzina, yasadigin yere, hayat tarzina, kendine verdigin ozene, kopegine :), aldigin karara bayildim :) Cok daha guzel gunler senin olsun guclu ve guzel kadin
çook çok mutlu olAynı endişeleri, yalnızlık korkularını her ayrılan bir miktar yaşar. Genelde de bu korkular ve manipülasyonlarla kötü ilişkide kalır.
Ben de 36 yaşında böyle konfor alanı sandığım bir şeyden kurtuldum. Her yer çok kötü, insanlar kötü kimseye güvenemem bunun en azından her şeyini biliyorum nasılsa artık, diye diye kendimi sıkıştırdığım buna da gerçekçi bakış açısı dediğim şeyin kendime ceza olduğunu farkettim. Yaşa falan bakmıyor yani, şu an uçuştuğum tatlı bir ilişkim var. Ha olmasa da sorun değil. Kendinize güveniniz düşmüş, olur bir süre. Çok daha iyi olacaksınız
az önce karşılıklı ağladık meselaKöpeğime sarılırım tabi kibir köpek sahibi olarak köpeğim mutlu olsun yeter bu b.k heriflerden kimseye hayır yok
Yaşınız kaç ki?b*k gibi bir ilişkiden çıktım kızlar.
o haklı ben haklıya girmeyeceğim.
3 yıllık bir bir ilişkiydi. aynı evde yaşıyorduk.
önümüzdeki yaz başı için düğün planlıyorduk.
ayrılalı 1 bucuk ay falan oldu. hattımı değiştirdim. ailesini ve kenedini sosyal medyadan engelledim. evimi taşıdım vs vs .
sadece neden ayrıldınız peki diye soran olursa el iyisiydi diyebilirim :)
bana gelince parası olmayan ama dansöze garsona bahşişler yagdıran
ne olursa olsun hep haklı olan. haksız olduğunda bile bana bunu sen yaptırdın diyen
elinde sürekli telefon arada sırada muhabbet edebildiğim
hala kirasını ve faturalarını babasının ödediği
kendi kendine abuk subuk ticaretler yapan
küsüp trip atıp günlerce konusmayan ben yanaştığımda da kavga gürültü barıştığım biriydi.
( baya da anlatmış bulundum :) )
neyse sonuç olarak toparlanma sürecindeyim ama biraz zorlu geçiyor.
bunca saçmalığa ragmen hala güzel şeyler aklıma geliyor.
ve inanılmaz karamsarım hem yaş hem çevre itibariyle.
bu arada İstanbul'da Caddebostan'da yaşayan bir iç mimarım.
spor desen yapıyorum
sosyallikse her gün bir arkadaşımlayım
3 günde bi kitap okuyorum nerdeyse
çooookk tatlı bir köpeğim var
merak ediyorum benimle aynı süreci atlatan var mı?
tekrar sevemem bu yasta bana kim bakar ya çocuğum olmazsa diye düşünen ?
ve eğer varsa ne yapıyorsunuz bu karamsarlıktan çıkmak için ?
4 ay oldu ilk gün tazeliğinde değil tabi ama hala çok zor.
Tabii suçlu taraf bendim onun da ağırlığı var bende.
yaşıt sayılırız.Yaşınız kaç ki?
Neden tekrar sevmeyip sevilmeyesiniz ki? Hepsi olur.
38 yaşındayım hayatta s... bir kulağımın arkası kaldığı için açıkçası hiçbir şey umurumda değil zamanla sizin de olmayacak.
Bir narsistten kurtulmuşsunuz önünüzdeki maçlara bakın:) Ufak ufak flörtlere başlayabilirsiniz mesela.
aynen öyleyim biliyor musun. sanki emanetim her yerde herkesin yanında.Bunun bence yaşlada alakası yok, her insan ayrıldıktan sonra bir daha sevemem sevilmem falan sanıyor bence. Ben suan yalnızlıgı sevdim, iki ay önce ilişkim bitti. Baska görüştüklerim bi yabancı gibi geliyor bana, hani küçükken annemiz komsuya bırakır giderdi ya :) o burukluktan taşıyorum, açıkcası kabullendim. Olursa olur olmazsa olmaz. Duamı edip kenara çekiliyorum, yanlış insandansa yalnızlığa okeyim ben artık ya
37Kaç yaşındasınız
Biricik ömrünü bu adamla heder etmekten kurtulmussun.b*k gibi bir ilişkiden çıktım kızlar.
o haklı ben haklıya girmeyeceğim.
3 yıllık bir bir ilişkiydi. aynı evde yaşıyorduk.
önümüzdeki yaz başı için düğün planlıyorduk.
ayrılalı 1 bucuk ay falan oldu. hattımı değiştirdim. ailesini ve kenedini sosyal medyadan engelledim. evimi taşıdım vs vs .
sadece neden ayrıldınız peki diye soran olursa el iyisiydi diyebilirim :)
bana gelince parası olmayan ama dansöze garsona bahşişler yagdıran
ne olursa olsun hep haklı olan. haksız olduğunda bile bana bunu sen yaptırdın diyen
elinde sürekli telefon arada sırada muhabbet edebildiğim
hala kirasını ve faturalarını babasının ödediği
kendi kendine abuk subuk ticaretler yapan
küsüp trip atıp günlerce konusmayan ben yanaştığımda da kavga gürültü barıştığım biriydi.
( baya da anlatmış bulundum :) )
neyse sonuç olarak toparlanma sürecindeyim ama biraz zorlu geçiyor.
bunca saçmalığa ragmen hala güzel şeyler aklıma geliyor.
ve inanılmaz karamsarım hem yaş hem çevre itibariyle.
bu arada İstanbul'da Caddebostan'da yaşayan bir iç mimarım.
spor desen yapıyorum
sosyallikse her gün bir arkadaşımlayım
3 günde bi kitap okuyorum nerdeyse
çooookk tatlı bir köpeğim var
merak ediyorum benimle aynı süreci atlatan var mı?
tekrar sevemem bu yasta bana kim bakar ya çocuğum olmazsa diye düşünen ?
ve eğer varsa ne yapıyorsunuz bu karamsarlıktan çıkmak için ?
varya anlattıklarımın sadece 3 te 1 inde yorumun bu sen düşünBiricik ömrünü bu adamla heder etmekten kurtulmussun.
Sadaka ver, iki rekat şükür namazi kil,
kendi inancin nedir bilemem
Yada git mum yak
Olmadi bi garip sevindir.
Kuslara yem ver
Hic olmadi gir oyna çık oyna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?