ayrılık sonrası karamsarlığı nasıl yeniyoruz?

Böyle alengirli ilişkiler daha çok yer ediyor akılda. Ben kiminle beraberdim gerçekten bu kişi kim, sözler, davranışlar vs. bi gün diyodum ben salak olamam bu kadar aslında böyle olmamıştır. Bi gün diyodum anaa deccalmiş bu.

Ben anksiyete yaşadığım için o dönem ilaç kullanmıştım. Seninle şartlarımız benzer. Bi de yeni gelmiştim İstanbul'a. Yana yakıla forum geziyordum o zaman. Her şeyi yapıyorum, her eğlencenin sonu bana niye yapıldı bu ya diye zırlayarak bitiyo falan djjdjd kafam dağılmıyor napıcam ben diye saatlerce arkadaşlarıma ne zaman geçiyo bu diye soruyodum. Şimdi manyakmışım herhalde diyorum. Farkında olmadan böyle yaparken yaparken üzülmediğimi farkettim. Ne zaman geçecek iyi olucam peşine düşme. Geçeceğini bil. Dağıt, dağıl. Birileri de sen istemesen de karşına çıkıy sonraki iş. İyi olacaksın.

Adamı dehlediğin için tebrikler, evlenseydiniz sonuç yine boşanma olurdu,imkan varsa tatil yap kendini ödüllendir,her gün aynaya bakıp aferin kız aferin sana de,kendini nasıl bir çukurdan kurtardın otur şükret

Kendine zaman ver.
Kötü de olsa alışkanlıklar var ve zamanla o aliskanliklardan, bağımlılıktan kurtulacaksin.
Gerekirse psikolojik destek al lütfen

su an bu mesajı sana arkadaşımla rakı masasından yazıyorum ve saatlerdir gerçekten kızın beyninin ırzına geçtim. ne istiyorum biliyor musun yarın sabah onu hiç tanımamışım gibi uyanayayım ….

evet çok haklısın zaten kendimi sürekli evlenseydim zaten boşanacaktım diye telkin ediyorum bir çocuğum olsaydı neler yaşayacaktım düşünmek bile istemiyorum ama bu aptal takıntı nasıl atlatacağım üzerimden nasıl atacağım bu zaman nasıl geçecek bilmiyorum.

düşünsene her şeyin farkındasın olmayacak biliyorsun ama hala onu düşünüyorsun düpedüz delilik bu!!!

Kendine zaman ver.
Kötü de olsa alışkanlıklar var ve zamanla o aliskanliklardan, bağımlılıktan kurtulacaksin.
Gerekirse psikolojik destek al lütfen

psikolojik destek antidepresan her şeyi deniyorum şu anda ama aptalca bir saplantı yüzünden her dakikam boşuna geçiyor bir mucize istiyorum

Ona takıntılı olmak evet sıkıntı belki de bu kendini koruma şeklin yeni bir aşk heyecen duymaktan korktuğun için yapay bir takıntı geliştirdi beynin. Ona kafa yor başkasını hayatına alma diye.İnsan beyni hep böyle ilginç çalışır herkesin kendini koruma şekli başkadır suni bir takıntı bence sizinki.....

Bazı arkadaşlar bu dediğimi beğenmeyebilir bilemiyorum ama hep onlar mı bizi kullanacak ( ilgi vs.) bu seferde siz kullanın. Bir nevi yara bandı:) ama bunu farkında olarak yapın kapılıp gitmeyin:)
Artık iyisi kötüsü maalesef kalmadı belki de önceden de yoktu bilemiyorum.
Düşünmeyin anı yaşayın. Eskiden sizin gibiydim beynim 7/24 durmazdı hala öyle ama artık takmadan yaşıyorum. Kendi değerimi bildim önce ben diyorum.

bunu denedim bu arada
ama daha kötü hissettirdi bilio musun. ruhum almadı yani demekki bunun da zamanı var deyip geri çekildim.

ama şimdi genel bi yorum yapmam gerekirse ben iyi hissetmiyorum kızlar ya

iyiye gideceğime kötüye gidiyorum bu normal mi ?

daha da dibe vurup öyle mi çıkmam gerekiyor nedir yani

bunu denedim bu arada
ama daha kötü hissettirdi bilio musun. ruhum almadı yani demekki bunun da zamanı var deyip geri çekildim.
Kişiden kişiye tabi ki değişiyor. Benim hiç umurumda olmadı olmaz da beni karanlığa sokan adamın ben bir yerlerine sokarım mantığıyla hareket ettiğim için belki de:)

ama şimdi genel bi yorum yapmam gerekirse ben iyi hissetmiyorum kızlar ya

iyiye gideceğime kötüye gidiyorum bu normal mi ?

daha da dibe vurup öyle mi çıkmam gerekiyor nedir yani
daha 1 bucuk aycik olmus ayrilali tabiki normal iyisiyle kotusuyle yasanmis 3 yillik bir iliskiden bahsediyorsun canim. yas dedigimiz surec yani iyilesmeye giden o yol inisli cikislidir tek bir gun icinde bile bazen cook iyi bazen cook kotu hissedebilirsin kendini bunun icin suclama emin ol cok normal biraz daha zaman gectiginde duygu durumun daha stabile donecek

Allah seni kötü bir ilişkiden kurtarmış şükür et , Sevgiliyken böyle olan evlenince kim bilir daha da fena olur Ayrıca öyle evlenememekten falan da korkma bu anlattıklarına göre sen gayet akıllı ve güzel seven birisin sevdiğinden de hemen vazgeçmeyen eminim sana layık birini bulacaksındır

evet acele ediyorum belki. ama o kadar sıkıldım ki sürekli düşünmekten. mesela arkadaşlarımla ailemle bu konuları konuşmayı bıraktım. kimse konuyu da açmasın dedim. ama bu sefer kafam susmuyor. bu yaşta ne illetmiş bu ya

evet o kadar çok o kadar güzel sevdim ki arkadaşım belki de buna da takıldım kaldım. evli arkadaşlarım şu an yaşadığını on katını yaşayacaktı diyorlar tecrübeyle sabit belki de doğru söylüyorlar

Spor iyi hissettirir.Yuzmek güzel giysiler giymek lezzetli yemek yeni insanlarla tanışmak ölümü düşünmek ciddiyim .Hala tek parça olduğunu bedenin ve zihnin sağlıklı olduğunu hissetmek .Berbat bir evlilik içinde kapana sıkışma dan tek en iyi dostun kendinle olduğunu bilmek.Karşıya verdiğin değerin hepsini kendine yükleyip güzel gozlerinin altı kırışmasın diye ağlamadan kalbin henüz atmayı birakmamışken hayata karışmak lazım .İz derin olmasın isteniyorsa mantığa sarılmak gerekli .Duygularını kontrol eden ve kendine acımayan insan mutludur.Akışa bırakıp kabul etmek lazım.Yolda maden çok .Her taşa takılıp düşülmez.Yol çok güzel .Buna inanmak gerekli

Yanlış kişiyi bu kadar çok seviyorsan doğru kişiyi ne kadar çok sevebileceğini düşün

hayatımda hiç bakmamadığım kadar kendime bakıyorum şu anda inanır mısın. Hayatımda ilk defa tırnak yaptırıp hiç gitmediğim spora gidiyorum makyajsız cama bile çıkmıyorum

Ama kafamın içi susmuyor sanki iyileşmeye çalıştıkça geri sarıyorum gibi

Bir çok arkadaşım artık antidepresan almamı öneriyor ama kendimi uyuşturarak değil farkında olarak yanmaya çalışıyorum. Ama başaraamammaktan çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…