ayrılık sonrası karamsarlığı nasıl yeniyoruz?

Yanlış kişiyi bu kadar çok seviyorsan doğru kişiyi ne kadar çok sevebileceğini düşün
ya doğru kişi karşıma çıkacak inancını o kadar kaybettim ki. Çevreme bakıyorum erkekler gerçekten şaşırmış durumda kızlar desen ayrı bir dünya

İşin garibi evli arkadaşlarımın çoğu da boşanıyor

Nasıl bir döneme denk geldik ya

Belkide uğraşmamak lazım .Belkide olanı biteni kabullenmek .Vardır bi hikmeti bu olayın ardından sevinçli birşey gelmedi gerekli .Hayat yer açmak için temizlik yapar .Canınız yanar işin olayı bu zaten .Sonrada birşeyler öyle bir degisirki oturur o günkü halimize seviniriz iyiki böyle olmuş deriz.Ben buna inaniyorum özellikle size yorum yaparken neden bilmem Gelecek güzel günlerle dolu .Bu kadar insan yanılıyor olamaz.Aliskanliklari da yenmenin yolu var yerine yenilerini koymanın.Mesela yürüme yeteneğiniz kaybolsa yatağa bağlı kalsanız belki Umut etmek zor olurdu fakat yinede bir yolu bulunurdu.Belkide tüm örnekler yada yazdiklarim saçma.Genede geçecek çünkü insan bi kere sevmez ve sevgi beslenmediginde ölür.Belkide anılara değil kendinize tutunmalisiniz.Sizsiz yasanabiliyorsa sizde sizi sevmesede yaşayabilir keyif alabilr devam edebilirsiniz.

söylediklerin saçma olur mu ya deli misin o kadar kıymetli ki benim için zaman harcayacak bunca şey yazman

ayrıca umarım hisleri çıkan birisindir ve gerçekten güzel günler gelir. çünkü şu an hiç gelmeyecek gibi…

Çok haklısın devirde artık aşka bakış açısı çok değişti yok taktik yok kaçan kovalanır ama eminim ki bu kadar duygusal zekası yüksek bir kadının karşısına onun hakkettiği değeri verecek adam çıkacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…