Ayrılık sonrası özlem duygusu...

fnrbahce123

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2025
204
18
13
Herkese merhaba uzak mesafe ilişkimden ayrıldığımı önceki konumdan bilenler bilir. Kafamı başka şeylerle meşgul ediyorum ama daha çok yeni olduğu için aklıma geliyor özlüyorum ilk zamanlarımızı yaşadığımız anılar aklıma geliyor. Kafamı meşgul ermeye çalışıyorum ama yine de ister istemez aklıma geliyor. Son görülmesi açık örneğin girmiş mi cevrimici mi vs diye nadir de olsa bakıyorum. Bu duyguyla nasıl başa çıkarım özlem çok ağır basıyor kendime zaman veriyorum tabi ama bugün onunla konuşma isteğim o kadar çok ki bu duygu beni zorluyor biraz. Napmalıyım sizce ayrılık sonrası...

Bu bir süreç böyle olacak başta. Giderek azalacak. Başka meşguliyetler edinin. Bazı anlarda iradenize sahip çıkıp ona bakmamaya çalışın.

Son düzenleme:
Kafanı oyalandırman gerek. Bende sürekli instagramdan takipçisi artmışmı diye bakıyordım cok sükür bıraktım onu. Hala aklıma gelimce bakmamak ıcın zor duruyorum . Bence numarasını sil, takip etme. Biraz zaman ver kendine, zamanla geçicek. Özledigin an aklına neden bittigini getr. İşe yarıyor ben öyle yapıyorum. Oda özleseydi yazardı cabalardı diyorum, beni özlemeyeni kendime özlemeyi yakıştırmıyorum diyelim. Sende öyle yap

Hiçbir şey demedi mi barışma çabası olmadı mı? Geçen konunu görmüştüm de

Bu bir süreç böyle olacak başta. Giderek azalacak. Başka meşguliyetler edinin. Bazı anlarda irademizle sahip çıkıp ona bakmamaya çalışın.
Çok fazla bakmıyorum ama ister istemez alışılmışlık olduğu için bir de son görülmesi de açık olduğu için bakıyorum ne zaman girmiş diye...

Instagram kullanmiyor. Ben son görülmesine bakıyorum açık olduğu için oda bir alışınmışlık olduğu için.

Zaten bir şey paylaşmıyor ama son görülmesi açık ona baktığım oluyor

Çok normal bunlar olması gerekeni yaşıyorsunuz çokta takılmadan devam edin duyguları bastirmakta iyi değil bırakın biraz da böyle yaşayın zaman gerçekten ilaç

Çok normal bunlar olması gerekeni yaşıyorsunuz çokta takılmadan devam edin duyguları bastirmakta iyi değil bırakın biraz da böyle yaşayın zaman gerçekten ilaç
Özlem duygum çok ağır basıyor bunu kafamı meşgul edip bastırmaya çalışıyorum ama bugün çok yoğun bu duygum var kafamı pek meşgul etmediğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…