- 8 Ocak 2024
- 664
- 1.833
- 33
- Konu Sahibi fnrbahce123
-
Bende bi haftalık ayrılma sürecindeyim yarın tam bi hafta olacak ilk defa 1 yılda bu kadar uzun aynı sekilde uzak ilişkiydi ama 2 aydır nerdeyse her gün bırlıkteyız yazlık dıye ama dediğin gibi cok toleranslık cok anlayıs cok sey. Her kaprisinde ben gittim her tiribinde ben gittim dayanamayıp benden bekledi hep alıştı prenseslesti. Ben Ayrılırken bile kaybeden sen olursun gelip ağlaman işe yaramaz dedi. O kadar şey yaptım ve ne yaptın sen bana oldu. İlk defa ayrıldım ve peşimden gelmedi özlem duygusu ağır basıyor dedikleri gibi yeni diye ilk yaşadıgım ayrılıkta değil ama insan dediğin gibi üzülüyor ilk anlara gidiyor konduramıyorBen kendime de kızıyorum ona bu kadar anlayışlı olduğum için mesleğinden dolayı ona daha anlayışlı oldum eve gec gidiyor yoruluyor vs diye. Belki sinir çizseydim böyle olmazdı.
Biz bir kere tartıştık . Falan koydu düşünün ben koymuyorum o yapıyor bunu alıştığı zaman gerçekten böyle oluyor alıştırmamak lazım ben bir kere tartışma da yazmadım hemen ardından yazdı falan böyle yapmak lazım. Ama maalesef ki ben hep daha anlayışlı oldum . Çok yoğun ben anlayışlı olayım o bu şu derken durum bu.Bende bi haftalık ayrılma sürecindeyim yarın tam bi hafta olacak ilk defa 1 yılda bu kadar uzun aynı sekilde uzak ilişkiydi ama 2 aydır nerdeyse her gün bırlıkteyız yazlık dıye ama dediğin gibi cok toleranslık cok anlayıs cok sey. Her kaprisinde ben gittim her tiribinde ben gittim dayanamayıp benden bekledi hep alıştı prenseslesti. Ben Ayrılırken bile kaybeden sen olursun gelip ağlaman işe yaramaz dedi. O kadar şey yaptım ve ne yaptın sen bana oldu. İlk defa ayrıldım ve peşimden gelmedi özlem duygusu ağır basıyor dedikleri gibi yeni diye ilk yaşadıgım ayrılıkta değil ama insan dediğin gibi üzülüyor ilk anlara gidiyor konduramıyor
Ben adım atsam belki yine aynı şekilde hiç bir şey olmamış gibi devam eder ama ben de yoruldum daha net olsun istiyorum ama ondada bu yok.Bende bi haftalık ayrılma sürecindeyim yarın tam bi hafta olacak ilk defa 1 yılda bu kadar uzun aynı sekilde uzak ilişkiydi ama 2 aydır nerdeyse her gün bırlıkteyız yazlık dıye ama dediğin gibi cok toleranslık cok anlayıs cok sey. Her kaprisinde ben gittim her tiribinde ben gittim dayanamayıp benden bekledi hep alıştı prenseslesti. Ben Ayrılırken bile kaybeden sen olursun gelip ağlaman işe yaramaz dedi. O kadar şey yaptım ve ne yaptın sen bana oldu. İlk defa ayrıldım ve peşimden gelmedi özlem duygusu ağır basıyor dedikleri gibi yeni diye ilk yaşadıgım ayrılıkta değil ama insan dediğin gibi üzülüyor ilk anlara gidiyor konduramıyor
Ben adım atsam belki yine aynı şekilde hiç bir şey olmamış gibi devam eder ama ben de yoruldum daha net olsun istiyorum ama ondada bu yok.
Tabi ki zaman ama daha ilk başlardayım biraz çaba görseydim ama görmedim işte.Ayrılığı atlatama atlatama ağla ağla kötü ol ol. Bir yerden sonra aklına bile gelmiyor hissizleşiyorsun umrunda olmuyor. O İyileşme zamanı da kişiden kişiye değişiyor ama zamanla unutuyorsun
Yok adim atamam o alıştı buna. O da atmaz zaten atsaydı ben o çabayı onda görürdüm. Ama yok...Sakın adım atma canım. Değerini düşürmekten başka bişi olmıyor. Mesela ben:) aradaki meselelwri konusalım diye mahallesine gittim, konusmaya gelmedi bile:) ağlaya ağlaya döndüm. O gunden sonrada gitmiyorum bakmıyorum. Demekki nen yanlış anlam yüklemisim. Emin ol erkeklere biz anlam yükleyip bi taraflarını kaldırıyoruz. Ben yaptım sen yapma agırlıgını koru şimdi cok pişmanım keske gidip kendimi düşürmeseydim diyorum
Bırak da çaba gösterip aklını kurcalamasın sana iki gün yazmamış bu bile başlı başına bitirme nedenidir. Tekrar birlikte olursanız daha da soğuk olacakTabi ki zaman ama daha ilk başlardayım biraz çaba görseydim ama görmedim işte.
Bırak da çaba gösterip aklını kurcalamasın sana iki gün yazmamış bu bile başlı başına bitirme nedenidir. Tekrar birlikte olursanız daha da soğuk olacak o iki günü de mumla ararsınTabi ki zaman ama daha ilk başlardayım biraz çaba görseydim ama görmedim işte.
Ben zaten o anda sınır çizseydim böyle olmazdı. Ama o sınırı cizmedim ona karşı anlayışlı olucam diye. Şimdi bu özlem duygusuyla baş başa kaldım.Bırak da çaba gösterip aklını kurcalamasın sana iki gün yazmamış bu bile başlı başına bitirme nedenidir. Tekrar birlikte olursanız daha da soğuk olacak
O sınırı cizmedigim için kızıyorum kendime.Bırak da çaba gösterip aklını kurcalamasın sana iki gün yazmamış bu bile başlı başına bitirme nedenidir. Tekrar birlikte olursanız daha da soğuk olacak o iki günü de mumla ararsın
Aslında alakası bile yok. Bir arkadaşın sevgilisi de var ama yoktu onlar devamlı ayrıl barış ilişkisi yapıyordu. Adam artık arsızlığa vurmuştu bırak iki gün yazmamayı eğer paşa gönlü isterse üç dört günde bir arar yazardı. Ama bu tipler sevdiği, ilgi gösterdiği kıza prenses gibi davranır hatta aynı kişi mi diye şok geçirirsin. Sevmediği için sana öyle davranmış. Sınır mınırla alakası yok sevmemiş yaniBen zaten o anda sınır çizseydim böyle olmazdı. Ama o sınırı cizmedim ona karşı anlayışlı olucam diye. Şimdi bu özlem duygusuyla baş başa kaldım.
O biraz mesafeli biriydi duygu konusunda. Bizin flört dönemimizde de iliskimizin ilk başlarında da hiç duygularını böyle aşırı aşırı dışarıya vuran biri zaten değildi. Evet ilgisi gerçekten hep iyiydi. Ama öyle aşırı aşırı da duygularını disa vurmazdi. İçine kapanırdı bir şeye üzülse sinirlense başka bir şeye de aynı şekilde olurdu.Aslında alakası bile yok. Bir arkadaşın sevgilisi de var ama yoktu onlar devamlı ayrıl barış ilişkisi yapıyordu. Adam artık arsızlığa vurmuştu bırak iki gün yazmamayı eğer paşa gönlü isterse üç dört günde bir arar yazardı. Ama bu tipler sevdiği, ilgi gösterdiği kıza prenses gibi davranır hatta aynı kişi mi diye şok geçirirsin. Sevmediği için sana öyle davranmış. Sınır mınırla alakası yok sevmemiş yani
Hep uzaktıkIlıskınız sonradan mı uzak mesafeye donustu? Eger boyleyse bana duygular cok yapay gelıyor. Yasadıgınız gercek ılıskı degıl, alıskanlıktan ıbaret. Alıskanlıgınız elınızden gıdınce bosluga dustunu bunu ozlemle karıstıyorsunuz. Reel ılıskı yasayın ılıskı ıcınde oldugunuU ancak boyle hıssedersınız
Numarasını neden silmiyorsun?Herkese merhaba uzak mesafe ilişkimden ayrıldığımı önceki konumdan bilenler bilir. Kafamı başka şeylerle meşgul ediyorum ama daha çok yeni olduğu için aklıma geliyor özlüyorum ilk zamanlarımızı yaşadığımız anılar aklıma geliyor. Kafamı meşgul ermeye çalışıyorum ama yine de ister istemez aklıma geliyor. Son görülmesi açık örneğin girmiş mi cevrimici mi vs diye nadir de olsa bakıyorum. Bu duyguyla nasıl başa çıkarım özlem çok ağır basıyor kendime zaman veriyorum tabi ama bugün onunla konuşma isteğim o kadar çok ki bu duygu beni zorluyor biraz. Napmalıyım sizce ayrılık sonrası...
Numarasını neden silmiyorsun?
Numarasını şu an silmek istemiyorum numarasını silsem fotoğraflar var aldıkları var yani hemen yapmak istemiyorum bunlarıNumarasını neden silmiyorsun?
Neden ama bu sekıldede acı cekıyorsun. Sorun neydi neden ayrıldınız?Numarasını şu an silmek istemiyorum numarasını silsem fotoğraflar var aldıkları var yani hemen yapmak istemiyorum bunları
Uzak mesafeydik tabi ki sorun bu değildi ama net değildi sonra 2 gün yazmadı sonrasında hiç bir şey olmamış gibi yazdı vs. Yani gelecekle ilgili hiç bir konuşma yok tabi var ama yüzeysel var yaparız ederiz vs maalesef ki uzak olunca da bu şekilde olmuyor saha net adımlar atması lazımdı.Neden ama bu sekıldede acı cekıyorsun. Sorun neydi neden ayrıldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?