Gerçekten hayatına bak, en mantıklısı bu. Ayrılmışsınız, bu adama 1 saniyeni bile harcama artık.Sorum şu ayrılık sonrası sessiz kalmanın önemi nedir ? Bugün 5 gün oldu ses yok geri gelsin geri dönsün istemiyorum ama ondan gelecek bir adım içimin acısını geçirecek beni hiç görmezse daha mı çok kafasına dank eder özlemesine fırsat mı vermeliyim yoksa sosyal medyada falan paylaşım yapmak normal hayatıma devam ediyormuş gibi davranmak daha mı etkili olur (nispet yapar gibi değil kesinlikle )şuan beni hiçbir yerden göremiyor birtek instagram kullanıyorum profilim gizli onu mu açsam ? Yani çok keyfsizim hep bunları kuruyorum kafamda içim acıyor
Geri dönsün bile istemediğiniz biri için kafanızı bu kadar yormaya değer
Yoruyorum çünkü kabullenemiyorum bi türlü ..Geri dönsün bile istemediğiniz biri için kafanızı bu kadar yormaya değer mi?
Yok asla aramam İnanın şuan ağlayarak yazıyorum ama o konuda asla geri adım atmam çok kırgınım çünkü ..Ne yazık ki arayacaksınızhala seviyorsunuz (
Ben mi çok hassasım bilmiyorum daha 2 3 gün önce uzun uzun sarıldığım birine veda etmeyi idrak edemiyorum ..Gerçekten hayatına bak, en mantıklısı bu. Ayrılmışsınız, bu adama 1 saniyeni bile harcama artık.
Keşke öyle olmasaydı ama giden de de vardır bir hayır... İnşallah bir daha böyle üzülmezsinBen mi çok hassasım bilmiyorum daha 2 3 gün önce uzun uzun sarıldığım birine veda etmeyi idrak edemiyorum ..
Kendi içinizde kurun,ağlayın hatta uykusuz kalın ama bunu yansıtmak gibi bir hata yapmayın . Bir defa sizi yıkılmış şekilde görürse AA tamam bu bensiz olamaz diyip size karşı bu hallerinizi kulanır. O yüzden hiçbirşey yapmayın kendinize yeni aktiviteler bulun bir süre sonra aklınıza bile gelmemeye başlayacakSorum şu ayrılık sonrası sessiz kalmanın önemi nedir ? Bugün 5 gün oldu ses yok geri gelsin geri dönsün istemiyorum ama ondan gelecek bir adım içimin acısını geçirecek beni hiç görmezse daha mı çok kafasına dank eder özlemesine fırsat mı vermeliyim yoksa sosyal medyada falan paylaşım yapmak normal hayatıma devam ediyormuş gibi davranmak daha mı etkili olur (nispet yapar gibi değil kesinlikle )şuan beni hiçbir yerden göremiyor birtek instagram kullanıyorum profilim gizli onu mu açsam ? Yani çok keyfsizim hep bunları kuruyorum kafamda içim acıyor
Ayy kıyamam erkek milleti ya kim bilir ne halt yedi. Zamanında çok çektik şuan sayesinde duygusuz biri oldumYok asla aramam İnanın şuan ağlayarak yazıyorum ama o konuda asla geri adım atmam çok kırgınım çünkü ..
Kıskançlık hayatıma çok fazla müdahale etti herseyime karıştı biyere kadar sabredebildim yine alttan alan ben oldum ama benim yüzümden kendi hayatıyla ilgilenemiyormus kendi hayatı bitmiş bu yüzden ayrıldıNiye ayrıldınız?
Etkili olur mu peki onu unuttuğumu mu düşünür ?Bi süre sessizlik en güzeli. O yokmuş gibi davranmak en güzeli
İnanın öyle yapıyorum tüm gün kendimi işe verdim mesela ama akşam olunca bi hüzün çöküyor işte gözlerim dolu dolu bakıyorum etrafa çok zormuş çokKendi içinizde kurun,ağlayın hatta uykusuz kalın ama bunu yansıtmak gibi bir hata yapmayın . Bir defa sizi yıkılmış şekilde görürse AA tamam bu bensiz olamaz diyip size karşı bu hallerinizi kulanır. O yüzden hiçbirşey yapmayın kendinize yeni aktiviteler bulun bir süre sonra aklınıza bile gelmemeye başlayacak
Aynı durumu bende yaşıyorum benimde sizinki gibi 3/4gün oldu ve zor ... bakalım ne olacak açıkcası kendim için ümidim kalmadı fake hesaptan biraz konuştum keşke konuşmasaydım. Ama umarım sizinki düzelirİnanın öyle yapıyorum tüm gün kendimi işe verdim mesela ama akşam olunca bi hüzün çöküyor işte gözlerim dolu dolu bakıyorum etrafa çok zormuş çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?