Ayrılık sonrası sessizlik ?

Askyuvam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2019
126
52
48
28
Sorum şu ayrılık sonrası sessiz kalmanın önemi nedir ? Bugün 5 gün oldu ses yok geri gelsin geri dönsün istemiyorum ama ondan gelecek bir adım içimin acısını geçirecek beni hiç görmezse daha mı çok kafasına dank eder özlemesine fırsat mı vermeliyim yoksa sosyal medyada falan paylaşım yapmak normal hayatıma devam ediyormuş gibi davranmak daha mı etkili olur (nispet yapar gibi değil kesinlikle )şuan beni hiçbir yerden göremiyor birtek instagram kullanıyorum profilim gizli onu mu açsam ? Yani çok keyfsizim hep bunları kuruyorum kafamda içim acıyor

Gerçekten hayatına bak, en mantıklısı bu. Ayrılmışsınız, bu adama 1 saniyeni bile harcama artık.

Ne yazık ki arayacaksınız hala seviyorsunuz (

Kendi içinizde kurun,ağlayın hatta uykusuz kalın ama bunu yansıtmak gibi bir hata yapmayın . Bir defa sizi yıkılmış şekilde görürse AA tamam bu bensiz olamaz diyip size karşı bu hallerinizi kulanır. O yüzden hiçbirşey yapmayın kendinize yeni aktiviteler bulun bir süre sonra aklınıza bile gelmemeye başlayacak

Yok asla aramam İnanın şuan ağlayarak yazıyorum ama o konuda asla geri adım atmam çok kırgınım çünkü ..
Ayy kıyamam erkek milleti ya kim bilir ne halt yedi. Zamanında çok çektik şuan sayesinde duygusuz biri oldum (

İnanın öyle yapıyorum tüm gün kendimi işe verdim mesela ama akşam olunca bi hüzün çöküyor işte gözlerim dolu dolu bakıyorum etrafa çok zormuş çok

Ayrılık böyle bir sessizlik hali değil mi zaten? Hala ara ara konusmaksa niyetiniz onun ismi küsmek olur. Gönül alınır,barisilir.
En güzel ayrılık komple engelleyip daha da görmemektir vallahi:) eskiden alıştıra alıştıra , yavaş yavaş kopulsun derdim ama yaşam bana bunun ne saçma ve ayrılmayı gerçekten istemeyen taraf için süreci kötü hale getiren bir şey olduğunu öğretti...
Sizin için de eminim iletişim kurmamak daha iyi olacaktır. Stalklamayin da. Umursamamaya çalışın. O artık sizin için bir el.
Kendi hayatınıza bakın. O rahatsız olur diye yapamadığıniz şeyleri falan yapın, arkadaşlarınız varsa buluşun için ağlayın,anlatın anlatın rahatlayın... Bu da bir süreç ve aşk acısı çekmek de bir his. Neden kacinasiniz ki...insan aşk acısı çekerken yaratıcı zekası daha aktif olur,algıları açık olur. Şarkı dinlerken daha anlamlı gelir sözler.
'Dün yine seni andım, gözlerim doldu
O tatlı günlerimiz, bir anı oldu
Ayrılık geldi başa, katlanmak gerek
Seni çok çok özledim, arkadaşım eşek' şarkısının bile derinliği gözlerinizi doldurur :) ben seviyorum şahsen bu dönemi de. Hiçbir şey hissetmemekten iyidir. Duygularınızı dolu dolu yasayin, hayatınıza bakın derim ben

İnanın öyle yapıyorum tüm gün kendimi işe verdim mesela ama akşam olunca bi hüzün çöküyor işte gözlerim dolu dolu bakıyorum etrafa çok zormuş çok
Aynı durumu bende yaşıyorum benimde sizinki gibi 3/4gün oldu ve zor ... bakalım ne olacak açıkcası kendim için ümidim kalmadı fake hesaptan biraz konuştum keşke konuşmasaydım. Ama umarım sizinki düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…