Ayrılık böyle bir sessizlik hali değil mi zaten? Hala ara ara konusmaksa niyetiniz onun ismi küsmek olur. Gönül alınır,barisilir.
En güzel ayrılık komple engelleyip daha da görmemektir vallahi:) eskiden alıştıra alıştıra , yavaş yavaş kopulsun derdim ama yaşam bana bunun ne saçma ve ayrılmayı gerçekten istemeyen taraf için süreci kötü hale getiren bir şey olduğunu öğretti...
Sizin için de eminim iletişim kurmamak daha iyi olacaktır. Stalklamayin da. Umursamamaya çalışın. O artık sizin için bir el.
Kendi hayatınıza bakın. O rahatsız olur diye yapamadığıniz şeyleri falan yapın, arkadaşlarınız varsa buluşun için ağlayın,anlatın anlatın rahatlayın... Bu da bir süreç ve aşk acısı çekmek de bir his. Neden kacinasiniz ki...insan aşk acısı çekerken yaratıcı zekası daha aktif olur,algıları açık olur. Şarkı dinlerken daha anlamlı gelir sözler.
'Dün yine seni andım, gözlerim doldu
O tatlı günlerimiz, bir anı oldu
Ayrılık geldi başa, katlanmak gerek
Seni çok çok özledim, arkadaşım eşek' şarkısının bile derinliği gözlerinizi doldurur :) ben seviyorum şahsen bu dönemi de. Hiçbir şey hissetmemekten iyidir. Duygularınızı dolu dolu yasayin, hayatınıza bakın derim ben