• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılık sonrası terkedilen kadının sessizliği

Her seferinde cabaliyordum yazmissiniz. Hu adam sizinle surekli ayrilmaya mi calisiyordu? Eger oyleyse hundefa susuyorsunuz diye rahatlamis olacagini dusunuyorum. Surekli ayrilmak isteyen bi adami birakin gitsin zaten.

Hayır bu böyle yaşadığımız ikinci ayrılık olayı. İlkinde ayrıldık bitti diye kabullenirken kendisi aradı konuştu pişmanım şu bu vs. Kopmadı yine aramızda ki bağ, ben çabalamadım yani. Benim çabalarım haksızsam özür dilemesini biliyorum alttan alıyorum anlamında. Bu sefer tam 1 hafta olmasına rağmen ikimizden de ses seda yok. Şu an ne düşünüyordur merak ediyorum. Çünkü ben bu kadar yazmadan asla duramazdım ama ilginçtir ki duruyorum Allah sabır veriyor sanırım..

Sen bilirsin ama bence doğumgününü kutlarsan onu adım atmak olarak görebilir ya da senin merhametini kullanmaya çalışabilir. Duygu sömürüsü vs. Veya adım attığını düşünüp mesaj atacağı varsa bile mesaj atmaz ve yine senden bekler. Dayanamadın mesaj attın diye düşünür çünkü.
Doğumgününü kutlamazsan kendini yanlış bir şey yapacakmış gibi hissedeceksin biliyorum ama sessiz olacaksan hakkını vermelisin.
Gerçekten vazgeçmiş bir profil mi çizmek istiyorsun? Tutuşsun mu istiyorsun? O zaman kutlarsan bu imajı çizemezsin.
Ayrıca bir doğumgünü kutlamadın diye ipleri koparacak adam ile olur mu sence? Her şey pamuk ipliğine bağlı. Her an istediği olmayınca kapris yapıp gidecek gibi.. Bazı kadınlar nasıl kaprisler yapıyor da vazgeçmeyen erkek vazgeçmiyor. Kötü davranılsa bile kızı bırakmıyor. Bahane bulmak isteyen bulur.
Demem o ki sen onu çok umursadığın veya kaybetmekten korktuğun için kutlayacaksın, görünen ne olursa olsun, istersen bu son mesajım kutlayıp bitirmek istedim yazsan bile, ne yazarsan yaz o gerçeği bilecek. Tüm sessizlik çaban yerle bir olacak. Çünkü sen dönmesini istiyorsun. Umursamasaydın o mesajı yazmak için bile tereddüte düşmezdin.

Yine de sen bilirsin. Ben olasılıkları yazdım. Kutlamak istersen kutlarsın. Ben kutlama demiyorum.
Ama bana göre kutlarsan her şey başa sarar ve bekleme sürecini uzatırsın. Çünkü sessizliğini bozmuş olursun. O kadar sessiz kal, o günü bekliyormuş gibi kutla. Yok ben vazgeçtiğini düşünmem erkek olsam.
Yine de sen bilirsin. Hakkında hayırlısı olsun.

Sen bilirsin ama bence doğumgününü kutlarsan onu adım atmak olarak görebilir ya da senin merhametini kullanmaya çalışabilir. Duygu sömürüsü vs. Veya adım attığını düşünüp mesaj atacağı varsa bile mesaj atmaz ve yine senden bekler. Dayanamadın mesaj attın diye düşünür çünkü.
Doğumgününü kutlamazsan kendini yanlış bir şey yapacakmış gibi hissedeceksin biliyorum ama sessiz olacaksan hakkını vermelisin.
Gerçekten vazgeçmiş bir profil mi çizmek istiyorsun? Tutuşsun mu istiyorsun? O zaman kutlarsan bu imajı çizemezsin.
Ayrıca bir doğumgünü kutlamadın diye ipleri koparacak adam ile olur mu sence? Her şey pamuk ipliğine bağlı. Her an istediği olmayınca kapris yapıp gidecek gibi.. Bazı kadınlar nasıl kaprisler yapıyor da vazgeçmeyen erkek vazgeçmiyor. Kötü davranılsa bile kızı bırakmıyor. Bahane bulmak isteyen bulur.
Demem o ki sen onu çok umursadığın veya kaybetmekten korktuğun için kutlayacaksın, görünen ne olursa olsun, istersen bu son mesajım kutlayıp bitirmek istedim yazsan bile, ne yazarsan yaz o gerçeği bilecek. Tüm sessizlik çaban yerle bir olacak. Çünkü sen dönmesini istiyorsun. Umursamasaydın o mesajı yazmak için bile tereddüte düşmezdin.

Yine de sen bilirsin. Ben olasılıkları yazdım. Kutlamak istersen kutlarsın. Ben kutlama demiyorum.
Ama bana göre kutlarsan her şey başa sarar ve bekleme sürecini uzatırsın. Çünkü sessizliğini bozmuş olursun. O kadar sessiz kal, o günü bekliyormuş gibi kutla. Yok ben vazgeçtiğini düşünmem erkek olsam.
Yine de sen bilirsin. Hakkında hayırlısı olsun.

Haklısınız aslında evet. Doğumgününü de kutlarsam hep o anı bekliyormuşum hissi olacak onda aslında öyle de. Ama yine de dedikleriniz dinleyerek kutlamayacağım. Benim düşüncem de kendisinin hiçkimsesi yok yanında Doğumgününü hatırlayıp kutlayacak bir kişi bile yok ve ben hep kimsesizliğini hissettirmemek için bir Doğumgünü kutlaması yapmayı planlıyordum aylardır, ancak kısmet değilmiş demek ki. Bugüne kadar sessiz durabildiysem doğumgününü de kutlamadan durabilirim herhalde. Bir yandan tek düşüncem eğer kutlamazsam tamamen unutur mu beni , bu benim için son fırsat olabilir. Gerçi bir yandan da dediğiniz gibi bunun içinde küsüp bitirecekse hiç olmaz zaten. Ama ne bileyim yine de kutlasam aa bak unutmamış şöyle böyle diye düşünüp utanır mı acaba kendinden bilemiyorum bunu düşünmeden de edemiyorum açıkcası..

Haklısınız aslında evet. Doğumgününü de kutlarsam hep o anı bekliyormuşum hissi olacak onda aslında öyle de. Ama yine de dedikleriniz dinleyerek kutlamayacağım. Benim düşüncem de kendisinin hiçkimsesi yok yanında Doğumgününü hatırlayıp kutlayacak bir kişi bile yok ve ben hep kimsesizliğini hissettirmemek için bir Doğumgünü kutlaması yapmayı planlıyordum aylardır, ancak kısmet değilmiş demek ki. Bugüne kadar sessiz durabildiysem doğumgününü de kutlamadan durabilirim herhalde. Bir yandan tek düşüncem eğer kutlamazsam tamamen unutur mu beni , bu benim için son fırsat olabilir. Gerçi bir yandan da dediğiniz gibi bunun içinde küsüp bitirecekse hiç olmaz zaten. Ama ne bileyim yine de kutlasam aa bak unutmamış şöyle böyle diye düşünüp utanır mı acaba kendinden bilemiyorum bunu düşünmeden de edemiyorum açıkcası..

Kutlarsam nasıl hissederim, kutlamazsam nasıl hissederim diye sorgulayıp ona göre hareket edebilirsin.
O ne hisseder diye değil..
Bilemiyorum adamı tanımadığım için kesin kutla ya da kutlama diyemiyorum. Sen tanıyorsun sen karar ver.
Ben konu başlığına istinaden fikrimi söylüyorum.
Kutlarsan yine senden bekleyecektir. Düşüncem böyle.

Kutlarsam nasıl hissederim, kutlamazsam nasıl hissederim diye sorgulayıp ona göre hareket edebilirsin.
O ne hisseder diye değil..
Bilemiyorum adamı tanımadığım için kesin kutla ya da kutlama diyemiyorum. Sen tanıyorsun sen karar ver.
Ben konu başlığına istinaden fikrimi söylüyorum.
Kutlarsan yine senden bekleyecektir. Düşüncem böyle.

Ben kutlarsam kendimi çok iyi ve mutlu hissederim. Sonuçta birlikte vakit geçireceğiz falan gibi düşününce hoşuma gider. Ama onunda hoşuna gider mi acaba gerçekten mutlu olur mu ya da ayyy bu ne ya falan der mi ona emin olamıyorum. Bir de doğumgününün kutlanıp kutlanmamasına pek önem vermediğini söylüyordu kendisi hep ama ne olursa olsun gurbette sonuçta kimsesi yok hatırlanıp kutlanması onu mutlu eder mi ? Kimisi diyor ki insan beklemiyorum önem vermiyorum dese bile hatırlanıp kutlanmasını ister.

Teşekkür ederim öncelikle yorumlarınız için. Bende dediğiniz gibi ilk kez biri için kendimi aciz hissediyorum :KK43: her ne kadar dönse döndüğünde asla tekrar olmayacağını da bilsem garantisi yok tabii şu anki hislerim ve duygularımla dediğiniz gibi kollarına da atlayabilirim. Ama istediğim bu değil kesinlikle, dua ediyorum gece gündüz allahım benim ona karşı hissettiklerimi oda bana karşı hissetsin de anlasın çektiğim acıyı diye. Allah kimsenin hakkını kimsede koymuyor bunu da biliyorum defalarca da şahit oldum. Ama insanoğlu sabırsızlanıyor işte herşey hemen olsun istiyor..
Çok iyi anlıyorum seni birebir yaşadım, aşık olup da bunları yaşamayan azdır zaten ama eğer bu ilişkinin asla geleceği yok diyorsan, ondan soğumak için dua etsen senin için daha iyi olur . Eğer ilişki sağlıksızsa bu gitgeller yüzünden kısır döngüye giriyor içinden çıkamıyosun, alışkanlığa dönüyor falan filan. Bizim öyle oldu asla olmayacak yani nereden tutsak elimizde kalıyor, başından da belliydi aslında ama düşünmeden daldık. Sonrasında da nefret etme boyutuna geldi. Nefret ediyorum ama hala gözüm telefonda. Bi taraftan beter ol diyorum, yarım saat sonra iyi mi acaba diyorum. Gerçi bunda ikizler olmamın da etkisi olabilir :D ama bir Boga olarak o da aynı durumdaydi.

Şu an 10 günden fazla oldu ben tek kelime etmedim. Yazdığı mesajı da okumadan sildim zaten hayra alamet bir şey yazmadığı belliydi yine nefret kusasi gelmiş.

Yani dediğim gibi senin durumun için şu an en hayırlısı beklemek. Çoğunluk gelmez demiş ama ben oyumu gelecek yönünde kullanıyorum. Biz burada bir üyeyle 1,5 Ay gün saydık. Aynı gün ayrılmıştık aynı hafta ikisi de aradı. Benimki gururdan kendini yemiş bi haldeydi Benim gibi gün saymış ki hiç ihtimal vermemistim unutmuştur demiştim. Diğer üyenin sevgilisi de öyle ama o sonradan öğrendi ki o süreçte aldatiyormus sevgilisi ondan yazmamis.

Senin için hayırlısıysa dönmesini, hayırsızsa en kısa sürede kalbinden atacak gücü bulabilmeni dilerim :KK200:

Çok iyi anlıyorum seni birebir yaşadım, aşık olup da bunları yaşamayan azdır zaten ama eğer bu ilişkinin asla geleceği yok diyorsan, ondan soğumak için dua etsen senin için daha iyi olur . Eğer ilişki sağlıksızsa bu gitgeller yüzünden kısır döngüye giriyor içinden çıkamıyosun, alışkanlığa dönüyor falan filan. Bizim öyle oldu asla olmayacak yani nereden tutsak elimizde kalıyor, başından da belliydi aslında ama düşünmeden daldık. Sonrasında da nefret etme boyutuna geldi. Nefret ediyorum ama hala gözüm telefonda. Bi taraftan beter ol diyorum, yarım saat sonra iyi mi acaba diyorum. Gerçi bunda ikizler olmamın da etkisi olabilir :KK70: ama bir Boga olarak o da aynı durumdaydi.

Şu an 10 günden fazla oldu ben tek kelime etmedim. Yazdığı mesajı da okumadan sildim zaten hayra alamet bir şey yazmadığı belliydi yine nefret kusasi gelmiş.

Yani dediğim gibi senin durumun için şu an en hayırlısı beklemek. Çoğunluk gelmez demiş ama ben oyumu gelecek yönünde kullanıyorum. Biz burada bir üyeyle 1,5 Ay gün saydık. Aynı gün ayrılmıştık aynı hafta ikisi de aradı. Benimki gururdan kendini yemiş bi haldeydi Benim gibi gün saymış ki hiç ihtimal vermemistim unutmuştur demiştim. Diğer üyenin sevgilisi de öyle ama o sonradan öğrendi ki o süreçte aldatiyormus sevgilisi ondan yazmamis.

Senin için hayırlısıysa dönmesini, hayırsızsa en kısa sürede kalbinden atacak gücü bulabilmeni dilerim :KK200:

Çok teşekkürler öncelikle yorumun için. Bizde de tam bir hafta oldu ne o yazdı ne de ben. Normalde zaten duramayıp yazan taraf ben olurdum ancak şimdi bende yazmadım. Belki rahatlamıştır belki merak ediyordur bilemiyorum. Ama nedense bana da unutmuştur gibi geliyor :( hep dua ediyorum rabbime beni ona hep hatırlat yaptıklarını unutturma pişmanlığını bana göster diye.. bakalım dediğiniz gibi yapabileceğim tek şey beklemek sanırım. Ay sonu Doğum günü var kutlayıp kutlamamak arasında kalmıştım çokta hevesliydim kutlamak için ama ondan bile vazgeçtim şu an sanırım.

Benim sevemedigim için terkettiğim bir sevgilim vardı eskiden. 1 ay çıkmıştık. Ayrılmamızın üstünden de 5 ay falan geçmişti . Doğum günüm geldiğinde saat 00.00 ken şak bundan bir mesaj doğum günümü kutlayan. Ayy demiştim içimden hala unutamamış :KK53:Hiç öyle duygulanıp sevgim kabarmamıştı yani. Ki o da 5 ay boyunca tamamen sessizdi

Benim sevemedigim için terkettiğim bir sevgilim vardı eskiden. 1 ay çıkmıştık. Ayrılmamızın üstünden de 5 ay falan geçmişti . Doğum günüm geldiğinde saat 00.00 ken şak bundan bir mesaj doğum günümü kutlayan. Ayy demiştim içimden hala unutamamış :KK53:Hiç öyle duygulanıp sevgim kabarmamıştı yani. Ki o da 5 ay boyunca tamamen sessizdi

Kutlayayım mı yani sizce ? :)

Back
X