• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılık sonrası terkedilen kadının sessizliği

Ay içime su serptiniz mesajınızla teşekkürler öncelikle :) geri gelmesini beklemiyorum falan dersem yalan olur, deli gibi bekliyorum çünkü. Ha gelince kabul eder miyim , etmez miyim o kısmına şimdilik etmem gözü ile bakıyorum ama. Nolursa olsun o pişmanlığı ile geri gelip barışmak istemesini falan görmeyi çok isterim.
En burnundan kil aldirmayan bile geliyor ama soyle bir durum var burda murhy kanunlari isliyor senin beklemedigin anda geliyor o zamanda sen istemiyorsun zaten.

En burnundan kil aldirmayan bile geliyor ama soyle bir durum var burda murhy kanunlari isliyor senin beklemedigin anda geliyor o zamanda sen istemiyorsun zaten.

İşte nolur zaten beklediğimiz zamanda gelseler mutlu mesıt yaşayıp gitsek. Böyle daha mı iyi dediğiniz gibi tam ben beklemekten vazgeçip belki de unutmuş olacağım beyefendi tekrar çıkıp gelecek ne anlamı olacaksa o zaman

İşte nolur zaten beklediğimiz zamanda gelseler mutlu mesıt yaşayıp gitsek. Böyle daha mı iyi dediğiniz gibi tam ben beklemekten vazgeçip belki de unutmuş olacağım beyefendi tekrar çıkıp gelecek ne anlamı olacaksa o zaman
Aynen beklemekten vazgectiginde tam unuttugunda geliyorlar. O yuzden sen lafana takmamaya bak isine iyice konsantre ol. Aklina grlimce yogunluk yap kendine

Kisiden kisiye gore degisiyor. Bazilari demekki bitirmis deyip hayatina bakiyor bazilari da kadinin canini acitmak icin elinden geleni yapiyor. Ayrildiktan sonra bana mesaj atip " ben nisanlaniyorum hakkini helal et" diyen gerizekali kisisi gibi..

Kisiden kisiye gore degisiyor. Bazilari demekki bitirmis deyip hayatina bakiyor bazilari da kadinin canini acitmak icin elinden geleni yapiyor. Ayrildiktan sonra bana mesaj atip " ben nisanlaniyorum hakkini helal et" diyen gerizekali kisisi gibi..

Yaaaa sizde öyle bir durum yaşadınız sanırım :( bir insan yeni bir ilişkiye başlayıp nişanlanma safhasına geldikten sonra neden eski sevgilisine yazar ki ? Bana çok komik geldi bak nişanlanıp gidiyorum ona göre der gibi.

Yaaaa sizde öyle bir durum yaşadınız sanırım :KK43: bir insan yeni bir ilişkiye başlayıp nişanlanma safhasına geldikten sonra neden eski sevgilisine yazar ki ? Bana çok komik geldi bak nişanlanıp gidiyorum ona göre der gibi.
Evet yasadim sagligimi kaybetme raddesine geldim malesef. (Salaklik benimki) unutamadigindan yazar, kendi cani yanmistir eski sevgilisinin cani daha cok yansin diye yazar. Ben de o mesaj atinca "taniyamadim kimsiniz" demistim :)) sonra da numarami degistirmistim

Evet yasadim sagligimi kaybetme raddesine geldim malesef. (Salaklik benimki) unutamadigindan yazar, kendi cani yanmistir eski sevgilisinin cani daha cok yansin diye yazar. Ben de o mesaj atinca "taniyamadim kimsiniz" demistim :)) sonra da numarami degistirmistim

Ayrılma sebebiniz neydi özel değilse ?, siz mi bitsin istemiştiniz o mu ?

Ayrılma sebebiniz neydi özel değilse ?, siz mi bitsin istemiştiniz o mu ?
Birinci sebep annesi 2. Si de onun annesinin her dedigini gelip bana aktarmasiydi. Annesi bize tanismak icin geldi. Zoraki gelmis gibi hali vardi. Bizden ciktiktan sonra da hicbir kusur etmedigim halde arkamdan gurur kirici laflar etmis. Bu sahis ta hepsini anlatti bana. Megersem kadin baska kiz bulmus. Beni oglundan ayirip onla arasini yapacakmis. Basardi da. Ayrildik. Oglu nisanlandi ama ondan da ayrildi. Sebebi yine annesinin ota boka karismasiymis.

Merhabalar herkese. Yeni bir konu ile karşınızdayım. Buraya yazmak beni rahatlattığı için tercih ediyorum. Şimdiden okuyup yorum yapan herkese teşekkür ederim. Giriş yapayım artık. Normalde her ayrılık sonrası bitmesin diye çabalayan, çırpınan bir kadın artık son ayrılıktan sonra tamamen sessizliğe gömülürse bu durum ayrılık sonrası vicdan yapan erkek için ne ifade eder? Unutması daha mı kolay olur yoksa meraklanır mı?
Valla bence her ikiside degil.oh be dustu sonunda yakamdan kurtuldum diye dusunur.yani ben olsam oyle dusunurdum

Vurdu ve gol oldu:halay:

Orası öyle evet hala daha kalbimde tabii ki öyle ha deyince unutulmuyor maalesef. Benim merak ettiğim o alışmıştı her seferinde benden çaba görmeye şimdi o çabayı göremiyor olması unutmasını kolaylaştırır mı yoksa meraklandırır mı neden artık arayıp sormuyor diye?
Bence zaten siz çabaladığınız için uzatmalar oynanmış. Erkeklerin kıskandığım taraflarından biri de bu; bitti diyorlarsa bitirmiş oluyorlar hakkaten.

Bence zaten siz çabaladığınız için uzatmalar oynanmış. Erkeklerin kıskandığım taraflarından biri de bu; bitti diyorlarsa bitirmiş oluyorlar hakkaten.

Okuduğum yazıların bazılarında da er ya da geç geri döndükleri falan yazıyordu mesela. Bir kere pişman oldum diye gelse yeter ha birşey olacağından mı artık hayır ama en azından anlasın istiyorum ona da acı versin bu durum er ya da geç.

Orası öyle evet hala daha kalbimde tabii ki öyle ha deyince unutulmuyor maalesef. Benim merak ettiğim o alışmıştı her seferinde benden çaba görmeye şimdi o çabayı göremiyor olması unutmasını kolaylaştırır mı yoksa meraklandırır mı neden artık arayıp sormuyor diye?
Meraklandırır ama daha sonra , erkekler geç anlar . Baktı 1 ay yada daha uzun süre gerçekten siz onla ilgilenmiyorsunuz , gerçek anlamda işinize hayatınıza adaptesiniz , o zaman yeniden hayatınıza girmek ister büyük ihtimal oda çok sevdiğinden değil hala hersey eskisi gibi mi değil mi diye baktı değil değişir yada yeniden gider.

Meraklandırır ama daha sonra , erkekler geç anlar . Baktı 1 ay yada daha uzun süre gerçekten siz onla ilgilenmiyorsunuz , gerçek anlamda işinize hayatınıza adaptesiniz , o zaman yeniden hayatınıza girmek ister büyük ihtimal oda çok sevdiğinden değil hala hersey eskisi gibi mi değil mi diye baktı değil değişir yada yeniden gider.

1 ay yada daha uzun sessiz kalırsam meraklandırır demek :/ Ay sonu Doğumgünü var kutlayıp kutlamamak arasında gidip geliyorum şu durumda kutlamamam gerek sanırım ?

Çabaladığını ilişkim de oldu, sessizce hayatından çıktığım da oldu. Hiçbirinde ayrılık sonrasında dönüş alamadım. Ha hepsi sonra tek tek döndü mü? Döndü. Bir yerden sonra sen istemiyorsun zaten tam o sırada dönüş yapıyorlar. Ama tavsiyem sessiz kalın. Sonradan keşke uğraşmasaydım diyorsunuz çünkü.

Merhabalar herkese. Yeni bir konu ile karşınızdayım. Buraya yazmak beni rahatlattığı için tercih ediyorum. Şimdiden okuyup yorum yapan herkese teşekkür ederim. Giriş yapayım artık. Normalde her ayrılık sonrası bitmesin diye çabalayan, çırpınan bir kadın artık son ayrılıktan sonra tamamen sessizliğe gömülürse bu durum ayrılık sonrası vicdan yapan erkek için ne ifade eder? Unutması daha mı kolay olur yoksa meraklanır mı?
Tecrübeme göre ayrılık sonrası ilk zamanlar erkek rahatlıyor,kızıyorduysa tam gaz kızıyor,oh be özgürlük diyor vs.
Ilerleyen zamanlarda ise,doğru mu yaptım,özlüyor muyum acaba diye duygu değişimi yaşıyor.
Kadınlarda süreç tam tersi işliyor..

Tecrübeme göre ayrılık sonrası ilk zamanlar erkek rahatlıyor,kızıyorduysa tam gaz kızıyor,oh be özgürlük diyor vs.
Ilerleyen zamanlarda ise,doğru mu yaptım,özlüyor muyum acaba diye duygu değişimi yaşıyor.
Kadınlarda süreç tam tersi işliyor..

Sanırım öyle. Şimdi ben düşünüyorum özlüyorum dönsün istiyorum boşlukta hissediyorum ama zamanla tersi olacak bekle bekle nereye kadar çünkü ben vazgeçince de o bu duygu ve düşünceleri yaşayacak herhalde..

Back
X